Samsung Electronics përforcon portofolin e fuqishëm Tizen 3.0 të prezantimit Smart Signage

19/06/2017

Samsung paraqet prezantimin e tij të parë HDR10 + QLED në InfoComm 2017


HDR10

ORLANDO, FL. - 19 Qershor 2017 - Samsung Electronics Co., Ltd. njoftoi sot në InfoComm 2017 se ndërfaqja e saj e plotë SMART Signage do të mundësohet nga sistemi operativ Tizen 3.0, versioni më i fundit i platformës softuerike me burim të hapur me arkitekturën e ndërthurur të Samsung. Samsung do të prezantojë prezantuesit e saj të parë Tizen 3.0 në ekspozitën InfoComm 2017, duke filluar nga sot.

"Një komponent kyç i vizionit tonë për të ardhmen e ekranit vizual është fuqizimi i partnerëve tanë për të ofruar përmbajtje bindëse në rrjetin e tyre me një kompleksitet të zvogëluar operacional", tha Seog-gi Kim, Zëvendëspresidenti Ekzekutiv i Visual Display Business pranë Samsung Electronics. "Përmes integrimit me Tizen 3.0, këta partnerë mund të gëzojnë shpërndarje të lehtë të përmbajtjes më të butë, më të qartë dhe më të sigurtë, pa u larguar nga operacionet e tyre të përditshme."

Stenda e Samsung do të prezantojë gjithashtu se si integrimi i teknologjive kryesore të shfaqjes vizuale me sistemin e bashkëpunimit të HARMAN-it të Acendo krijon një eksperiencë më interesante për takimet. Samsung krijoi teknologji të njohura audio dhe bashkëpunoi me kompaninë HARMAN International Industries në Mars të vitit 2017.

Një platformë më e fuqishme dhe efektive e sinjalizimit: Tizen 3.0

E përmirësuar nga platforma e mëparshme Tizen 2.4, platforma Tizen 3.0 përmban një motor grafik më të fuqishëm që prodhon përmbajtje video më të pasur dhe më të qartë në krahasim me paraardhësit e tij në rrjetin SMART Signage të një përdoruesi. Kjo përfshin përgjigje më të shpejtë, ndërveprime dhe shpejtësi ngarkimi që sigurojnë playback të pandërprerë dhe kalime të lira të ekraneve të errëta për të paraqitur më shumë mesazhe.

Tizen 3.0 gjithashtu zvogëlon kohën dhe burimet e nevojshme për të ofruar përmbajtje dixhitale me cilësi më të lartë për përdoruesit e biznesit. Platforma e integruar e sigurisë Knox siguron një zgjidhje me shumë shtresa që mbron sistemet SMART Signage nga sulmet e jashtme, ndërsa gjithashtu ofron siguri API për zhvilluesit e Tizen. Kjo mbrojtje e zgjeruar e bën të sigurtë zhvillimin dhe ruajtjen e një sërë shërbimesh të sigurisë, duke përfshirë pagesat konfidenciale dhe përmbajtjen e vendit të punës, brenda platformës Tizen 3.0. Si rezultat, të gjithë aktorët e përfshirë mund të centralizojnë operacionet për një sërë ekranesh, duke përfshirë ekranet UHD, sinjalizimet e jashtme, ekranet me prekje dhe tabelat interaktive pa patur nevojë për një kompjuter të veçantë.

Prezantimi i figurës së gjeneratës së ardhshme

Pjesëmarrësit e InfoComm do të jenë të parët që do të shohin sinjalin kuantik HDR10 + QLED të Samsung-ut. E mbështetur nga Tizen 3.0 OS, QLED Signage amplifikojnë përmbajtjen me cilësi të lartë të HDR (High Dynamic Range) me një ndriçim maksimal prej 1,500 nits me rezolucion të shkëlqyer UHD në variacione 55-inç dhe 65-inç. Ekranët gjithashtu arrijnë volumin 100% të ngjyrave për 1 miliardë variacione të ndryshme ngjyrash dhe sjellin detaje delikate në nivele të ndryshme të ndriçimit kur kombinohet me kontrast të optimizuar dhe një pamje pa shtrembërim. Këndet universale të shikimit të QLED Signage gjithashtu u mundësojnë bizneseve të përshtasin ekranet sipas dimensioneve dhe nevojave të tyre.

HDR LED

Cilësia e Fotografisë superiore HDR LED

Samsung gjithashtu do të shfaqë monitorët e linjës LED IF (P1.5, P2.0 dhe P2.5) në InfoComm, duke ofruar një kombinim ideal të cilësisë së lartë të imazhit dhe përdorshmërisë intuitive për bizneset, për të ringjallur përvojën e angazhimit të klientit. Monitorët kombinojnë teknologjitë kryesore të përpunimit të videos dhe akordimin e figurës me përpunimin LED HDR për të shtuar qartësi dhe sofistikim në përmbajtjen e paraqitur.

Monitori analizon dhe rregullon nivelet e shkallëzimit të grimcave të kornizave për të optimizuar kontrastin dhe për të eliminuar mospërputhjet vizuale nëpërmjet përshtatjes së pamjes së specializuar duke siguruar nivele të larta të ndriçimit deri në 2,400 nit të mundësuara nga dinamika më e lartë. Gjithashtu, aksesi i dyfishtë dhe ai i pasmë i linjës IF mundëson më shumë mirëmbajtje të menjëhershme, pa sakrifikuar një prezantim të pastër.

Ekrane LED të përshtatura për çdo biznes

Duke zbuluar serinë e saj të re XPB LED Signage, Samsung gjithashtu do t’i ftojë të pranishmit në InfoComm për të parë për herë të parë se si është bërë konvertimi nga sinjalizimi analog statik në ekranet më të zmadhuar LED më lehtë se kurrë. E disponueshme në katër modele (P6, P10, P16 dhe P20), ekranet gjithëpërfshirëse të linjës XPB ofrojnë një paketë ‘të gjitha në një’ dhe struktura e qëndrueshme e kabinetit lejon monitmin dhe instalimin më shpejtë dhe më thjeshtë edhe për menaxherët me pak ose aspak eksperiencë teknike.

Seria XPB gjithashtu thjeshtëson krijimin, caktimin dhe vendosjen e mesazheve të personalizuara përmes një rrjeti të gjerë të ekraneve përmes Banner Content Management Solution (Banner CMS), i cili i lejon përdoruesit të përditësojnë përmbajtjen dhe të monitorojnë performancën e përgjithshme operacionale nga çdo vend.

Lista Nuk ka faqe të mëparshme Nuk ka faqe përpara