Promovimi i Furrave, Pianurave dhe Apiratorëve: 5 vjet garanci

E vlefshme nga 01/09/2017 deri 31/01/2018 E skaduar
Garanci 5-vjeçare për furrat, pianurat dhe aspiratorët

Shumë gjëra mund të ndodhin në pesë vjet, për këtë arsye ju ofrojmë një garanci 5-vjeçare për pajisjet inkaso Samsung, duke përfshirë këtu edhe furrat, pianurat dhe aspiratorët.

Garancinë 5-vjeçare në pajisjet inkaso Samsung, përfshirë furrat, pianurat dhe aspiratorët, mund ta përfitoni për pajisjet e blera në periudhën nga 1 shtator deri më 30 nëntor 2017 duke i regjistruar ato në faqen: http://samsung5vitegarancion.al


Nga oferta e pajisjeve inkaso Samsung veçojmë - furrën elektrike me funksionin e ngrohjes së shpejtë.

Furra elektrike me funksion ngrohjeje të shpejtë mundëson ngrohjen e brendshme në temperaturën e dëshiruar për vetëm disa minuta dhe konsumon më pak energji. Shinat teleskopike mundësojnë rrëshqitje uniforme, pothuajse pas asnjë mundim, edhe në qoftë se përdorni enë të mëdha ose përgatisni ushqime të rënda. Ju mund të vazhdoni përgatitjen, të rrotulloni dhe t’i hidhni erëza ushqimit - pa asnjë rrëmujë ose derdhje.

oven
 • Ugradna tehnika

  NV75K5571RS/OL

  NV70M3541BS/OL

  NV70K1340BS/OL

  CTR164NC01/BOL

  C61R2CAST/BOL

 • Ugradna tehnika

  C61R2AAST/BOL

  C21RJAN/BOL

  BRB260131WW/EF

  BRB260130WW/EF