Promovimi i TV: 5 vjet garanci

5 vjet garanci për TV Samsung
E vlefshme nga 01/10/2017 deri 28/02/2018 E skaduar
TV

 

Duke ndjekur vizionin e krijimit të përshtypjes së veçantë të botës, Samsung ka siguruar kënaqësi të plotë për klientët me përmbajtjet e preferuara televizive duke ju krijuar një ndjenjë më të madhe qetësie.

5 vjet garanci në televizorët Samsung UHD, PUHD dhe QLED me veçori të avancuara që do të sjellin miliarda ngjyra në shtëpinë tuaj dhe do të zgjojnë të gjitha shqisat tuaja.

Kjo ofertë vlen për produktet e blera në periudhën në mes 1 tetor dhe 31 dhjetor, 2017. Për të parë listën e produkteve, vizitoni faqen e internetit https://samsung5vitegarancion.al/

Për të fituar të drejtën për 5 vjet garanci, televizori duhet të jetë i regjistruar në faqen e internetit brenda 60 ditëve nga data e blerjes. 

https://samsung5vitegarancion.al/

Modelet të cilat janë të përfshira në promocion:
QE49Q7CAMTXXH
QE49Q7FAMTXXH
QE55Q7CAMTXXH
QE55Q7FAMTXXH
QE55Q8CAMTXXH
QE65Q7CAMTXXH
QE65Q7FAMTXXH
QE65Q8CAMTXXH
QE75Q7FAMTXXH
QE75Q8CAMTXXH
UE40MU6172UXXH
UE40MU6402UXXH
UE43MU6172UXXH
UE49MU6272UXXH
UE49MU6402UXXH
UE49MU6502UXXH
UE49MU7002TXXH
UE49MU8002TXXH
UE50MU6172UXXH
UE55MU6172UXXH
UE55MU6272UXXH
UE55MU6402UXXH
UE55MU6502UXXH
UE55MU7002TXXH
UE55MU8002TXXH
UE55MU9002TXXH
UE65MU6172UXXH
UE65MU6272UXXH
UE65MU6402UXXH
UE65MU6502UXXH
UE65MU7002TXXH
UE65MU8002TXXH
UE65MU9002TXXH
UE75MU6172UXXH
UE75MU8002TXXH

Numri i shërbimit për konsumatorët:
ElectroService Albania
Rr. Shkelqim Fusha, Selitë, Pallati "Matrix Konstruksion", Kati 0 dhe +1, Tiranë., Tiranë, Albania
D: +355 4 2278131 ext. 1110
F: +355 4 2278130
Expert Service
Rruga “Kavajes”; Hyrja 7; Nr.223; Tiranë 1023; Albania.
+355 44 80 60 61