Ofertë speciale deri në 25% zbritje!

Samsung ju jep deri në 25% zbritje me blerjen e modeleve të televizorëve UHD nga seritë RU8002 DHE RU74xx.
E vlefshme nga 01/10/2019 deri 17/11/2019 E skaduar
Ofertë speciale deri në 25% zbritje!

Televizorët janë pjesë e domosdoshme e shtëpisë suaj, kështu që ne duam të zbukurojmë çdo moment të kaluar duke shikuar përmbajtjen tuaj të preferuar. Televizorët Samsung UHD dhe QLED ju japin cilësi më të mirë të fotografisë që do t'ju kënaqin. Ju do të vini re lehtësisht çdo detaj edhe në kuadrot më të errëta ose më të ndritshme. Çipi special ju mundëson shfaqjen e ngjyrave natyrale që do t'ju japin përshtypjen që po shikoni përmbajtjen në realitet. Shijoni imazhet e qarta dhe të mprehta me rezolucionin 4K. Televizorët UHD dhe QLED të Samsung kanë 4x më shumë piksele se sa televizorët FHD.

 

Dizajni modern dhe i lëmuar i televizorëve QLED dhe UHD mbushin natyrshëm konturet e hapësirës suaj me finesën e tyre. Prandaj zbukuroni ambientin tuaj të brendshëm dhe dhurojini vetes një përvojë edhe më të mirë të shikimit të përmbajtjes tuaj të preferuar. E hollë, modern dhe i thjeshtë!

 

Funksioni i errësimi ndanë dhe përpunon ekranin në blloqe të vogla ashtu që ju mund të shihni më detaje më të sakta.

 

Me teknologjinë HDR shikoni përmbajtjen me më shumë detaje dhe me shprehje më të mirë të ngjyrave.
Me funksionin e rritjes automatike të gamës së dritës së televizorit, përshtatet kontrasti dhe kjo ju ofron fotografi reale.

 

Shfrytëzoni ofertën speciale e cila zgjatë vetëm prej 01/10/2019 deri më 17/11/2019. Ju keni të drejtë të merrni deri në 25% zbritje me blerjen e modelit UHD të serisë RU8000 dhe RU74xx të Samsung si dhe modelit i QLED nga seria Q60/65.

Listën e modeleve të përfshira në promovim mund ta gjeni këtu.

Televizor i përsosur me më shumë detaje dhe fotografi më të qartë

Imazhi me ngjyrën e natyrshme

Samsung UHD RU8002

Samsung RU8000 është televizor 4K me cilësi të përsosur të fotografisë. Në dhomën e errët, shfaqë nuanca thellësisht të zeza.

Ka dritë të sofistikuar SDR dhe trajtim të mirë të reflektimit. Gjithashtu, ka një larmi të gjerë ngjyrash natyrale që mundësojnë fotografi të përsosur. Kontrolli nga larg është i shkëlqyeshëm me një kohë të shpejtë reagimi, kështu që nuk mund të vërehet vonesa gjatë përdorimit.

Imazhi me ngjyrën e natyrshme

Samsung UHD RU74XX

Televizor unik që jep fotografi me ngjyra të kthjellëta si kristali. Funksioni "Dynamic Crystal Color" ju mundëson që të shihni çdo gjë si në jetën reale.

Teknologjia HDR është përgjegjëse për detajet e fshehura! Kjo ju jep një pamje më besnike të një game të gjerë të ndriçimit dhe ju jep kënaqësi të plotë edhe në skenat më të errëta.

Samsung UHD RU74XX

Samsung QLED Q65

Dizajn minimalist dhe kënaqësi maksimale!
Dizajni i këtij modeli do t'ju kënaqë sepse e karakterizojnë kornizat e holla të cilat përqëndrojnë shikimin në fotografi, duke ju detyruar të kushtoni vëmendjen në detaje.
Nuk ka më ekran bosh! Me "Ambient mode" televizori i juaj QLED punon edhe kur është i fikur. Ky modalitet ju ndihmon që fotografia të përzihet me ambientin tuaj të brendshëm. Në vend të një ekrani të thjeshtë të zi ju do të shihni fotografi domethënëse që i përshtaten stilit të jetës tuaj me cilësime të thjeshta dhe me shumë mundësi.

Dizajn minimalist dhe kënaqësi maksimale!

Samsung QLED Q60

Përjetoni kënaqësi të vërtetë me teknologjinë HDR e cila ju ofronfotografi të përkyer të përmbajtjes.
Fotografi edhe më e madhe në një ekran më të madh!
Kurrë nuk do të jeni më afër përmbajtjes tuaj të preferuar. Shijoni filma dhe seriale sikur të ishit drejtpërdrejtë në filmim!
Teknologjia e inteligjencës artificiale dhe mësimit makinerik zvogëlojnë zhurmën e fotografisë dhe i kthejnë detajet e humbura. Tani mund të shijoni plotësisht rezolucionin 4K.

Samsung QLED Q60