Promocioni televizorëve: Ofertë e veçantë me zbritje deri në 25%!

Samsung ju jep deri në 25% zbritje për blerjen e modeleve të televizorëve UHD nga seria RU8002 dhe RU74xx dhe modeleve QLED nga seria Q60/65.
E vlefshme nga 01/10/2019 deri 17/11/2019 E skaduar
Promocioni televizorëve: Ofertë e veçantë me zbritje deri në 25%!

Televizorët janë pjesë e rëndësishme e shtëpisë suaj, prandaj duam t'jua bëjmë edhe më të bukur çdo moment që ju e kaloni duke parë përmbajtjen tuaj të preferuar. Televizorët Samsung UHD dhe QLED ofrojnë një cilësi më të mirë të figurës që do t'ju lë elektrizojë. Ju do të mund të vëreni lehtësisht çdo detaj si në skenat më të errëta ashtu edhe në ato më me dritë. Çipi i veçantë mundëson paraqitjen e ngjyrave natyrale, të cilat ju japin përshtypjen sikur po shihni përmbajtje drejtpërdrejt. Shijoni imazhet e qarta dhe të mprehta me rezolucionin 4K. Televizorët Samsung UHD dhe QLED kanë 4 herë më shumë pikselë se televizorët FHD.

 

Dizajni modern dhe elegant i televizorëve QLED dhe UHD përshtaten në mënyrë natyrale dhe me finesë me skajet e dhomës suaj. Prandaj, zbukurojeni edhe më shumë pjesën e brendshme të shtëpisë dhe jepini vetes një përvojë edhe më të mirë të shikimit të përmbajtjes suaj të preferuar. E hollë, moderne dhe e thjeshtë!

 

Funksioni i zbehjes e ndan dhe e përpunon ekranin si blloqe të vogla që të mund të shihni më tepër detaje me saktësi më të lartë.

 

Me teknologjinë HDR, ju shikoni përmbajtje me më shumë detaje dhe shprehje më të mirë të ngjyrës.
Me funksionin e rritjes automatike të gamës së dritës për televizorët, kontrasti është i rregulluar vetë dhe ju ofron pamje edhe më realiste.

 

Përfitoni nga oferta e veçantë që është e vlefshme vetëm nga 01.10.2019 deri në 31.10.2019. Ju do të përfitoni nga e drejta për një zbritje deri në 25% gjatë blerjes së modeleve Samsung UHD nga seria RU8000 dhe RU74xx, si dhe të modeleve QLED nga seria Q60/65.


Lista e modeleve të përfshira në promocion mund të gjendet këtu.

Televizori i përkryer për më shumë detaje dhe imazh më të qartë

Imazh në ngjyrë natyrale

Samsung UHD RU8002

Samsung RU8000 është një televizor 4K me cilësi të përkryer figure. Në dhomat e errëta shfaq hije të mprehta të zeza.

Ai ka një dritë SDR të ripërcaktuar dhe menaxhim të mirë të pasqyrimit. Gjithashtu, ai ka një paletë të gjerë ngjyrash natyrale që ofrojnë imazhin e përkryer. Telekomanda është e jashtëzakonshme me reagim të shpejtë që mund të vërehet gjatë përdorimit.

Samsung UHD RU8002

Ngjyra të qarta kristali

Samsung UHD RU74XX

Një televizor unik që ofron figurë me ngjyra të qarta kristali. Funksioni i ngjyrës dinamike të kristalit "Dynamic Crystal Color" ju lejon të shihni gjithçka si në jetën reale.

Teknologjia HDR mundëson detajet e fshehura! Ajo aktivizon një prezantim më të gjallë të një game të gjerë ndriçimi dhe jep një kënaqësi shikimi të qartë edhe në skenat më të errëta.

Samsung UHD RU74XX

Dizajn minimal, shijim maksimal!

Samsung QLED Q65

Dizajn minimal, shijim maksimal!
Dizajni i këtij modeli do t'ju elektrizojë, sepse karakterizohet nga format e holla duke përqendruar pamjen në imazh dhe duke tërhequr vëmendjen tuaj drejt detajeve.
Nuk ka më ekran bosh! Me modalitetin "Ambient mode", edhe kur është i fikur, televizori juaj QLED punon. Ky modalitet ndihmon të përshtatë ekranin e televizorit me ambientin e dhomës. Në vend të një ekrani të thjeshtë të zi, ju do të shihni imazhe kuptimplota që përkojnë me stilin tuaj të jetesës me rregullime të thjeshta dhe shumë opsione.

Samsung QLED Q65

Imazh më i madh në një ekran më të madh!

Samsung QLED Q60

Përjetoni shijim të vërtetë me teknologjinë HDR, e cila ju mundëson imazhin e përsosur në ekran.
Një imazh edhe më të madh në një ekran më të madh!
Nuk do të jeni kurrë më afër përmbajtjes suaj të preferuar. Shijoni filmat dhe emisionet televizive sikur të ishit të pranishëm në skenë!
Teknologjia artificiale dhe teknologjia e mësimit të makinerisë e ulin zhurmën e imazhit dhe rivendosin detajet e humbura. Tani mund të shijoni plotësisht rezolucionin 4K.

Samsung QLED Q60