Promocioni televizorëve: Ndenjë më e madhe e rehatisë. E garantuar!

Samsung ju ofron 5 vite garancion dhe rehati me blerjen e cilido televizor QLED nga viti 2019.
E vlefshme nga 22/11/2019 deri 15/01/2020 E skaduar
Ndenjë më e madhe e rehatisë. E garantuar!

Për kënaqësinë më të këndshme janë  të rëndësishme cilësia dhe rehatia.

 

Televizorët QLED kanë treguar cilësi dhe kanë ofruar një përvojë të re që ju zhvendos në realitet.  Me ta keni mundësinë që të zhyteni në çdo skenë më thellë dhe më realisht.

 

Me modalitetin e ambientit, televizoru juaj tani është shumë më tepër se sa një pajisje tradicionale në shtëpi. Do të plotësojë shtëpinë tuaj me përmbajtjet më të mira dekorative të cilat mund t'i zgjidhni vet.

 

Me televizorin QLED, ju filloni të krijoni shtëpinë tuaj të zgjuar.
Seria QLED e vitit 2019 është e përputhshme me akoma më shumë pajisje, që do të thotë që mund t'i lidhësh ato dhe të shijoni kënaqësinë.

 

Të gjitha këto karakteristika janë të dobishme për mënyrën moderne të jetesës, por përveç tyre është e rëndësishme të keni sigurinë e cila do t'ju jep kënaqësi më të gjatë. Kështu që shfrytëzoni rastin të merrni një garancion pesë vjeçar në televizorin e blerë nga seria QLED.

 

Listën e plotë të produkteve në promocion kërkoni në faqen samsung5vitegarancion.al.


Për të realizuar të drejtën për 5 vite garancion, pajisja duhet të regjistrohet në faqen e internetit samsung5vitegarancion.al jo më vonë se 60 ditë nga data e blerjes.

 

Akcioni vlen prej 22.11.2019 deri më 15.01.2020.