Promocioni televizorëve: Ndjenja e zgjatur e rehatisë. E garantuar!

Samsung ofron 5 vjet garanci dhe rehati me blerjen e çdo televizori QLED të 2019.
E vlefshme nga 22/11/2019 deri 15/01/2020 E skaduar
Promocioni televizorëve: Ndjenja e zgjatur e rehatisë. E garantuar!

Për kohët më të këndshme, cilësia dhe rehatia janë të rëndësishme.

 

Televizorët QLED kanë treguar cilësi dhe kanë ofruar një përvojë të re që ju çojnë në realitet. Me to, ju keni mundësinë të mbërtheheni në çdo skenë në një mënyrë më të mprehtë dhe realiste.

 

Me modalitetin e ambientit, televizori juaj bëhet më shumë se thjesht një pajisje e zakonshme shtëpie. Ky modalitet do ta mbushë shtëpinë tuaj me përmbajtje të jashtëzakonshme dekorative për të zgjedhur. 

 

Me televizorin QLED ju filloni të krijoni shtëpinë tuaj inteligjente.
Seria QLED nga 2019 përputhet edhe me më shumë pajisje, që do të thotë se mund t’i lidhni të gjitha, prandaj rrini të qetë dhe shijojeni

 

Të gjitha këto funksione janë të dobishme për një stil modern jetese, por janë të nevojshme edhe për sigurinë që zgjat ndjesinë e kënaqësisë. Prandaj, duhet ta shfrytëzoni këtë mundësi për të përfituar pesë vjet garanci me blerjen e një televizorëve të serisë QLED.

 

Një listë e plotë e pajisjeve në promocion gjendet në faqen samsung5vitegaranci.al.

 

Për të fituar të drejtën e garancisë 5-vjeçare, pajisja duhet të regjistrohet në faqen samsung5vitegaranci.al brenda 60 ditëve nga data e blerjes.

 

Promocioni është i vlefshëm nga 22.11.2019 deri në 15.01.2020

 

Lista e produkteve dhe informacione të tjera mund të gjendet tek linku: kushtet e promocionit.

 

Lista e modeleve të përfshira në promocion mund të gjendet këtu.

Shijoni sigurinë

5 vjet garanci

Seria QLED e ka ndryshuar mënyrën si ne e përjetojmë çdo ditë jetën në shtëpi. Dizajni cilësor dhe teknologjia më e mirë janë një kombinim real për një përvojë të përkryer, dhe kur i shtoni 5 vjet garanci, bëhet edhe më e paharrueshme!

Shijoni televizorin QLED dhe rezolucionin unik 4K dhe 8K, i cili sjell një përvojë të vërtetë!

Me 5 vjet garanci, ju do jeni të qetë, të lumtur dhe të relaksuar.

5 vjet garanci