Promovimi i Frigoriferëve dhe Lavatriçeve: 5 vjet garanci

E vlefshme nga 01/02/2017 deri 30/11/2017 E skaduar
Shumë gjëra ndodhin në pesë vjet ndaj ju ofrojmë një garanci 5-vjeçare

Shumë gjëra mund të ndodhin në pesë vjet, për këtë arsye ju ofrojmë një garanci 5-vjeçare për frigoriferët dhe lavatriçet Samsung.

Garancinë 5-vjeçare për frigoriferët dhe lavatriçet Samsung mund ta përfitoni për pajisjet e blera në periudhën nga 1 shkurti deri më 30 nëntor të vitit 2017, pas regjistrimit të tyre nëpërmjet faqes: http://samsung5vitegarancion.al.

Nga oferta e lavatriçeve Samsung veçojmë – pajisjet Add Wash

Falë aftësisë për shtimin e mëvonshëm, ju lehtë dhe shpejt mund të shtoni rrobat që keni harruar edhe pasi cikli i larjes ka filluar. Përveç kësaj, mund të fusni lehtë rrobat për larje me dorë, të cilat dëshironi vetëm t’i shpëlani ose t’i centrifugoni. Dera e shtimit nuk mund të hapet nëse është aktivizuar bllokimi kundër ngacmimit të fëmijëve.

Nga oferta e frigoriferëve Samsung veçojmë: frigoriferin me Food Show Case për ushqimin.

Vitrina Show Case është si një “frigorifer brenda frigoriferit” për akses më të shpejtë dhe të lehtë për ushqimet tuaja të preferuara. Ajo ka 5 kuti të bollshme për ruajtjen e veçantë të ushqimeve.

Mnogo toga se može dogoditi za pet godina, zato Vam nudimo 5 godina garancije
Mnogo toga se može dogoditi za pet godina
Produktet që plotësojnë kërkesat
Frigoriferët
Lavatriçe • Kombinovano

  WD0804W8E/YLE

  WD0804W8E3/YLE

 • Lavatriçe 12 kg

  WW12H8400EW/LE

 • Lavatriçe 9kg

  WW90H7410EW/LE

  WW90K6414QW/LE

 • Lavatriçe 8kg

  WW80K5410UW/LE

  WW80J5545FW/LE

  WW80J5345FW/LE

  WW80J5345MW/LE

  WF80F5E5W4X/LE

  WW80H7410EW/LE

  WF80F5E5U2W/LE

  WF1802WFVS/YLE

  WF80F5E0W2W/LE

  WF80F5E0N2W/LE

  WF80F5E0W2W/AD

  WW80J3283KW/AD

 • Lavatriçe 7kg

  WW70J5355MW

  WW70J5545FW/LE

  WW70J5345FW/LE

  WW70J5345MW/LE

  WF70F5E5U4W/LE

  WF70F5E5U4X/LE

  WF70F5E5W2W/LE

  WF70F5E0W4W/LE

  WF70F5E0W2W/LE

  WF70F5E0W4W/AD

  WF70F5E0W2W/AD

  WW70J3283KW1LE

  WF70F5E0N2W/LE

 • Lavatriçe 6kg

  WF60F4E5W2X/LE

  WF60F4E2W2W/LE

  WF60F4E0W2W/LE

  WF60F4E0W0W/LE

  WF60F4E0N0W/LE

  WF60F4E0N2W/LE

 • Frigoriferë - Ngrirës i sipërm

  RT25HAR4DWW/EO

  RT32FARADSP/EO

  RT38FDAADSP/EO

  RT38FEAADSP/EO

 • Frigoriferë - Ngrirës i poshtëm

  RB29FERNDSS/EF

  RB29FDRNDSA/EF

  RB31HSR2DSA/EF

  RB31FERNDWW/EF

  RB31FERNDBC/EF

  RB31FERNDSA/EF

  RB31FSRNDSS/EF

  RB31FERNDSS/EF

  RB31FDRNDSA/EF

  RB31HER2CSA/EF

  RB31FERNCSS/EF

  RB31FDJNDSS/EF

  RB31FEJNCSS/EF

  RB33J3000SA/EK

  RB37J5220SA/EF

  RB37J5018SA/EF

  RB37J5005SA/EF

  RB37J5000SA/EF

  RB37J5000WW/EF

  RL55VTEBG1/EUR

  RL55VTE1L1/EUR

 • Frigoriferë - Side by side

  RS57K4000SA/EF

  RS53K4400WW/EF

  RS53K4400SA/EF

  RS53K4600SA/EF

  RS7778FHCSR/EF

  RS7778FHCWW/EF

  RS7778FHCBC/EF

  RF62HERS1/XEO

  RFG23UERS1/XEO

Lista Prapa Nuk ka faqe përpara