Ndihma e parë për telefonin tuaj

Që tani e tutje ne ofrojmë ndihmën e parë për telefonin tuaj në rast të dëmtimit të ekranit të Galaxy S8 I S8+
E vlefshme nga 01/09/2017 deri 31/03/2018 E skaduar
Ndihma e parë për telefonin tuaj Galaxy S8 I S8+

Një nga gjërat më të papërshtatshme që mund të na ndodhë është që telefoni të na bier nga dora dhe të thyhet ekrani. Dhe kjo është kur kemi një ndjenjë se e gjithë bota po bie para syve tanë. Më me lehtësi  kemi kaluar ndonjë konflikt sesa kur humbasim telefonin tonë të preferuar.


Por që tani e tutje, Samsung do të jetë pranë jush dhe telefonit tuaj atëherë kur ka nevojë më shumë. Nëse bleni Galaxy S8 opo S8+ e ri nga shitës të autorizuar, ju fitoni mundësinë e rregullimit të ekranit të dëmtuar aksidentalisht për një herë në 12 muajt e parë, me rimbursim fiks në shumën prej 99 euro*.


Nëse kjo ndodhë, dhe ne shpresojmë që nuk do të ndodhë (trokit në dru), që telefoni juaj të bier në beton, ju rrëshqet nga dora dhe bie poshtë shkallëve, kësaj here ju nuk do të lëshoni asnjë pikë lot!  Çdo gjë do të rregullohet me ndihmën e parë të Samsungut.

 

Dhe mos harroni, shërbimi shtesë që mbulon dëmtimin e ekranit është në dispozicion për tu përdorur për të gjitha pajisjet e blera tek shitësit e autorizuar të Samsung dhe duke u regjistruar në faqen e internetit http://www.mondialwebapplication.com/samsung/   
Regjistrimi i pajisjes duhet të bëhet në faqen e lartëpërmendur brenda 7 ditësh nga data e blerjes.


Para regjistrimit, sigurohuni që të njiheni me kushtet e veçanta të sigurimit dhe listën e shitësve të autorizuar të Samsung, ndërsa promovimi është i vlefshëm për të gjitha pajisjet Galaxy S8 I S8 + të blera deri më 31.03.2018


* Llogaritur në kundërvlerë të Lek-ut me kursin e këmbimit të mesëm të Bankës së Shqipërisë, e vlefshme në datën e pagesës.