Promocioni celularëve: Blini Galaxy S9 I S9+ dhe merrni dhuratë

Karikues Wireless & 1 vit sigurim në rast të dëmtimit të ekranit
E vlefshme nga 01/06/2018 deri 15/07/2018 E skaduar
Blini Galaxy S9 I S9+ tek dyqanet e partnerëve të autorizuar dhe merrni dhuratë  Karikues Wireless

Dëshironi telefon Samsung Galaxy S9 | S9+ të ri? Samsung është atje për të të ndihmuar ta marrësh, së bashku me një paketë plot me dhurata. Nëse e blen gjatë kohës së promocionit, do të marrësh një karikues pa kabëll dhe 1 vit sigurim në rast të dëmtimit të ekranit – gjithçka që të nevojitet për të shijuar risitë që po sjellin telefonat.

Me Galaxy S9 | S9+, do të jesh në gjendje të kapësh fotografi mahnitëse në ndriçim të plotë dhe ndriçim  të zbehtë. Lentja e Dual Aperture përshtatet si syri i njeriut. Është në gjendje të kalojë automatikisht në kushtet e ndriçimit të ndryshëm me lehtësi, duke bërë që fotot e tua të duken të mrekullueshme nëse ka ndriçim ose jo, ditën ose natën.

Kjo nuk është e gjitha! Ky është aparati që ngadalëson kohën, duke bërë çastet e përditshme epike. Super Slow-mo të lejon të shohësh gjërat që mund t’i kesh humbur gjatë një mbyllje sysh. Vendos videon në muzikë ose ktheje në një GIF dhe ndaje atë me një prekje të lehtë. Pastaj rri dhe shiko reagimet. Ose, krijo një version animuar të vetes thjesht duke bërë një selfie. Pastaj ndaji ndjenjat e tua të jetës reale si stickers emoji dhe video.

Galaxy S9 | S9+ sjell një përvojë të re tingulli. Ky është telefoni që të rrethon në zërin Dolby Atmos në altoparlantë stereo të akorduar nga AKG. Dëgjon veprimin me qartësi falë tingullit të pastër të folësve stereo të akorduar nga AKG. Shtimi i Dolby Atmos ofron tinguj të pasur dhe të gjallë,  duke të dhënë një eksperiencë kinemaje.

Dhe së fundi, nuk do ta humbasësh kurrë energjinë, pasi kjo ofertë të befason me një dhuratë: karikues pa kabëll dhe 1 vit sigurim në rast të dëmtimit të ekranit.

Të pëlqejnë risitë që po sjellin këta telefona? Atëherë harroje të vjetrin dhe hyr në aventurën e re Galaxy S9 | S9+!

Vlera e dhuratës është 33.000 Lekë

Promocioni është i vlefshëm deri më 15.07.2018.