Këtë fundjavë, ditë të zeza po ju vijnë çmimeve!

Përfitoni nga kjo ofertë speciale nga data 24 deri më 27 Nëntor 2017.

Samsung BlackWeekend


Përfitoni nga oferta BlackWeekend dhe merrni cilësinë Samsung që reflektohet në përsosjen e ngjyrave, imazhit të shkëlqyer dhe dizajnit të pagabueshëm.

Frymëzuar nga konsumatorët dhe e drejta e tyre për teknologji të avancuar, ne kemi krijuar një ofertë të veçantë të edicionit special të televizorëve –QLED TV Q6F (55”) dhe UHD TV me madhësi të ekranit prej 75”. Televizorët Samsung sjellin risi në fotografi dhe ofrojnë përvojën e teatrit në shtëpi. Madhësia diagonal e ekranit prej 55’’ dhe 75“ sjell një spektër të pabesueshëm të ngjyrave si dhe saktësinë e detajeve për shkak të rezolucionit 4K që ofron pamje 4x më të qartë se sa me Full HD TVs. Dizajni 360° ka linja të sofistikuara, ndërsa ana elegante e prapme e bën televizorin të duket i sofistikuar nga të gjitha këndet, pavarësisht nëse është i vendosur në mbajtëse apo i montuar në mur.

Për më tepër, televizorët Samsung janë më të zgjuar se kurrë! Përdorni të gjitha aplikacionet tuaja të preferuara, sportet dhe programet tjera me Samsung Smart Hub®. Një lehtësi e veçantë ofrohet edhe nga mundësia OneRemote, që e bën të mundur përdorimin e një telekomande për të zbuluar dhe kontrolluar automatikisht të gjitha pajisjet e lidhura (satelit, TV kabllor, Blu-ray, soundbar), pa patur nevojë për rregullim manual të programeve. Shfrytëzoni ofertën e Black Weekend dhe fitoni cilësi të lartë me çmime të pabesueshme.

Kjo nuk është e gjitha, ne të gjithë e dimë që gjithçka mund të ndodhë brenda 5 viteve. Gjatë gjithë asaj kohe, televizori juaj Samsung do të jetë i mbrojtur. Samsung tani ofron garanci 5 vjeçare për televizor QLED dhe UHD.

Shfrytëzo këtë mundësi!

QE55Q6FAMTXXH

55" Q6F 4K Smart QLED TV

QE55Q6FAMTXXH

UE75MU6122KXXH

75" UHD 4K Smart TV Seria 6

UE75MU6122KXXH


Shih ofertën në “Globe“ – partneri zyrtar i Samsung në Shqipëri.