Promocion: Zgjeroni përvojën me Galaxy, blini S10e, S10 ose S10+ dhe merrni dhurata!

Telefonat e rinj Galaxy dallojnë me performancën e tyre, tani edhe me dhurata! Me Galaxy S10 ose S10+ përfitoni Galaxy Buds, me Galaxy S10e përfitoni karikues Wireless. Me të gjithë telefonat përfitoni 1 vit siguracion në rast dëmtimi të ekranit.
E vlefshme nga 10/05/2019 deri 14/06/2019 E skaduar
dhurata samsung

Zgjeroni përvojën tuaj me Galaxy!

 

Blini Galaxy S10e, S10 ose S10+ e ri dhe përfitoni dhurata të çmuara!

 

Me blerjen e Galaxy S10 ose S10+ ju përfitoni kufje Galaxy Buds, me Galaxy S10e përfitoni karikues Wireless. Dhe jo vetëm kaq! Me çdo telefon ju përfitoni 1 vit siguracion në rast dëmtimi të ekranit.

 

Telefonat e rinj Galaxy të gjeneratës së dhjetë S10e, S10 dhe S10+ dallojnë jo vetëm me performancat më të mira, por edhe nga telefonat e tjerë me risitë dhe teknologjinë e tyre!

 

Tërësisht të dizajnuar nga e para me ekran Pa Kufi për të hequr ndërprerjet e shikimit, ato ofrojnë përvojë pa ndërprerje dhe shpërqendrime. Prerja precize me laser, siguria në ekran dhe AMOLED Dinamik që është i rehatshëm për sytë, e bëjnë ekranin Pa Kufi-O ekranin më novator Galaxy deri më tani.

 

Nuk keni pse të jeni fotograf profesionist për kamerën e gjeneratës së ardhshme që të nxirrni foto të përkryera. Tani, ju mund t’i mbani kamerat profesionale në xhep, që fotot, selfiet dhe videot do të jenë vërtet epike dhe ju do të mund t’i ndani ato menjëherë. Me Galaxy, tani ju mund të zgjeroni edhe botën tuaj, sepse ka një kamerë ultra të gjerë për foto të mahnitshme me fushën vizuale që shkon deri në 123 gradë. Kamera inteligjente ju ndihmon të nxirrni foto mbresëlënëse duke propozuar përbërjen e fotos dhe duke optimizuar automatikisht cilësimet e kamerës.

 

Ka edhe perfomanca të një niveli më të lartë për një gjeneratë që nuk mund të presë, sepse me Galaxy S10e, S10 dhe S10+, energjinë e keni ju në dorë. Funksioni Wireless PowerShare ju mundëson të ndani energjinë tuaj me pajisje të tjera. Karikimi i shpejtë uajrles 2.0 e kthen rikthen telefonin tuaj në gjendjen 100% edhe më shpejt. Transmetoni drejtpërdrejt dhe ndani me të tjerët, kudo që t’ju çojë jeta. Wi-Fi inteligjent arrin shpejtësi më të mëdha me Wi-Fi 6, duke u lidhur në mënyrë të qëndrueshme e të sigurt madje edhe me rrjetet publike. Dhe jo vetëm kaq, ne e kemi dizajnuar harduerin dhe softuerin në mënyrë që performanca e lojërave dhe argëtimit tuaj të përmbushet pa ndërprerje.

 

Prandaj, shumë përvoja ju presin me telefonat Galaxy S10e, S10 dhe S10+. Për t’i bërë ata edhe më efikas, me çdo model të blerë ju përfitoni dhurata të çmuara!

 

Me blerjen e Galaxy S10 or S10+ ju përfitoni kufje Galaxy Buds dhe 1 vit siguracion në rast dëmtimi të ekranit. Vlera e dhuratës është 57 490 Lekë.

 

Me blerjen e Galaxy S10e ju përfitoni një karikues pa valë dhe 1 vit siguracion në rast dëmtimi të ekranit. Vlera e dhuratës është 47 490 lekë.

 

Me gjeneratën e dhjetë të telefonave Galaxy, ne ju ndihmojmë të jeni një hap para të tjerëve.

 

Promocioni vlen deri më 15.5.2019 ose sa të zgjasë stoku.

 

 

 

 

 

Zgjeroni përvojën tuaj me Galaxy!