Galaxy Note10 | Note10+

Galaxy Note10 e vendosur mbi Galaxy Note10 plus, të dyja të vendosura në shpinën e tyre në një kënd me një S Pen blu të vendosur mbi Galaxy Note10. Secili telefon ka një grafik me shkallëzim gradient në ekran dhe në anën tjetër të telefonave është teksti Galaxy Note10 | Note10+.
Galaxy Note10 dhe Galaxy Note10 plus që shihen në një kënd tre-të katërtat me një grafik abstrakt në ekran. Krahas Galaxy Note10 dhe Note10 plus thotë ekrani 6.3 inç dhe pranë Galaxy Note10 plus thotë ekrani 6.8 inç me S Pen

Galaxy Note10 | 10+

Prezantimi i energjisë së nivelit të ardhshëm

Me Galaxy Note10 dhe Note10+ kemi krijuar një përvojë të celularit që është si një kompjuter, një pajisje e lojërave, një kamera e teknologjisë së filmit dhe një stilolaps inteligjent, të gjitha në një pajisje.

DIZAJNI

Më shumë ekran, më pak ndërprerje

Film vizatimor i Galaxy Note10 plus parë shumë nga afër nga ana e butonit të volumit dhe të ndezjes/fikjes. Hapet për të treguar të gjithë telefonin dhe Infinity-O Display të pandërprerë

Tani vjen në dy madhësi: i fuqishëm dhe i fuqishëm

Për herë të parë ndonjëherë, mund të zgjidhni madhësinë e Note që ju përshtatet më mirë.

Galaxy Note10 dhe Galaxy Note10 plus parë në një kënd me tre të katërtat me një grafik abstrakt në ekran. Pranë Galaxy Note10 dhe Note10 plus thotë ekrani 6.3 inç dhe pranë Galaxy Note10 plus thotë ekrani 6.8 inç

Dizajn pabesueshmërisht e hollë

Çelik inoks mjaft i rafinuar dhe xhami i bashkuar pa problem — gjithçka me një dizajn të hollë të mahnitshëm.

 • GJERËSIA 7.9mm
Gjysma e sipërme e Galaxy Note10 plus parë nga ana pa butona për të treguar dizajnin e tij të hollë. Kthehet për të zbuluar Infinity-O Display parë në një kënd me tre të katërtat.

Infinity-O Display i kinematografisë

Me një lente të vogël, të përparme, ekrani është një AMOLED dinamik që është i shkëlqyeshëm në të gjitha kushtet.

Nga afër e Infinity-O Display të kinematografisë së Galaxy Note10 plus me një lule në ekran

PERFORMANCA

Më shumë energji. Më shumë shpejtësi. Më shumë ruajtje

Tani shpejt

Fuqishëm 7nm ju lejon të shkarkoni skedarë, lojëra live dhe të transmetoni përmbajtje, edhe në vendet më të ngarkuara. 2

 • PROCESOR 7nm
 • RAM3 12GB NË Galaxy Note10+
 • RAM3 8GB NË Galaxy Note10
Një grua e ulur në një makinë duke mbajtur Galaxy Note10 plus në regjimin peizazh. Shfaqen njoftimet e menaxherit të shkarkimeve duke treguar tre skedarë të mëdhenj që po shkarkohen në të njëjtën kohë falë kapaciteteve të shpejta të të dhënave

Ruajtja e kompjuterit portativ pa kompjuterin portativ

Galaxy Note10 dhe Note10+ e çojnë memorien celulare në nivele të reja me ruajtje prej 512GB të cilën mund ta zgjeroni me deri në 1TB shtesë.3

 • DERI NË 512GB E BRENDSHME
 • PLUS DERI NË 1TB PËRMES MICROSD
Galaxy Note10 plus parë në modalitetin peizazh me një hije dhe një dorë prek pjesën e sipërme si të jetë një kompjuter portativ

Energji për të bërë që dita juaj të zgjasë gjithë ditën

Inteligjenca jonë e teknologjisë më të fundit e baterisë siguron se 4300mAh (zakonisht) e Galaxy Note10+ zgjat më shumë se dita juaj.4, 5

KARIKIM SUPER I SHPEJTË
 • 30 MIN. KARIKIMI JU JEP
 • Gjithë ditën ENERGJI6
Galaxy Note10 plus në mes të fushës së orës me hijen e tij që shtrihet si të jetë një orë diellore. Rrotullohet ndërsa sfondi nxihet për të përfaqësuar baterinë që zgjat nga dita tek nata

KAMERA

E bën videon po aq epike sa edhe fotografia

Gjysma e sipërme e Galaxy Note10 plus parë nga përpara duke treguar vendosjen qendrore të kamerës përpara, pranë gjysmë së sipërme të Galaxy Note10 plus parë nga pas duke treguar katër kamerat

*Fotografi e regjistruar me Galaxy Note10+.

Video Bokeh

Rregulloni turbullimin dhe shtoni efektin bokeh dhe të posaçme për t’i bërë video tuaja që të duhen po aq të mahnitshme sa edhe fotografitë tuaja.7

Një grua duke mbajtur kufje dhe duke qenë di-xhei natën. Sfondi është i turbulluar me një efekt bokeh dhe GUI i video e fokusit Live vendosur sipër

*Video e regjistruar me Galaxy Note10+.

Super i qëndrueshëm

Teknologjia e përparuar heq tronditjen në regjistrimin tuaj për video super të patrazuar.

Një burrë dhe dy gra duke vrapuar në një park me GUI i Super i qëndrueshëm vendosur sipër. Ndërsa vrapojnë video është e tronditur derisa dritat e imazhit Super i qëndrueshëm ndizen për të treguar se është aktive dhe video bëhet më e patrazuar
Shihni

*Video e regjistruar me Galaxy Note10+.

Montazhi i videos

Montoni videot tuaja si një fitues i çmimeve falë precizionit të S Pen.

Një burrë në një park në muzg me GUI i montazhit të videos vendosur sipër. Video fillon me kamerën drejtuar poshtë tek këmbët e një personi tjetër dhe pastaj ngrihet dhe rrotullohet rreth burrit me një shpejtësi të madhe. GUI i Montazhit të videos tregohet duke ndryshuar ndërsa fundi i videos pritet
Shihni

*Video e regjistruar me Galaxy Note10+.

Sistemi me shumë kamera e çon fotografinë në një nivel krejtësisht të ri

Galaxy Note10 dhe Note10+ kanë të gjithë elementët thelbësore të kamerave, nga lentja me aperturë të dyfishtë tek Kamera Ultra e Gjerë, fokusi Live dhe madje Optimizuesin e Pamjes.

*5 kamera të disponueshme vetëm në Galaxy Note10+ (1 përpara dhe 4 pas). Galaxy Note10 ka 4 kamera (1 përpara dhe 3 pas).

*Fotografitë të regjistruara me Galaxy Note10+.

S PEN

Mendojeni. Shkruajeni. Regjistrojeni

Nga afër e S Pen të nxjerrë nga Galaxy Note10 plus. Në rrotull, S Pen dhe Galaxy Note10 plus lëvizin më tej nga njëri-tjetri për të zbuluar tekstin

Shndërrojeni shkrimin me dorë në tekst në çast

Shkruajini shënimet tuaja të ulur në sediljen e një taksie dhe takoni për t’i shndërruar ato në tekst të lexueshëm që mund ta shpërndani.8

*Funksioni i kalimit të tekstit të vërtetë mund të kërkojë njëfarë përpunimi për ta shndërruar shkrimin në tekst.

Tëhiqni për të parë katër telefona Galaxy Note10 plus që shihen nga përpara me një shumëllojshmëri të përdorimeve të Samsung Notes në ekran dhe dy S PEN blu. Një ekran tregon një skicë të një fytyre, një tjetër tregon eksportimin e tekstit, tjetra tregon një shënim me zmadhimin GUI të veshur në majë, dhe telefoni i fundit tregon shkrimin me menunë e cilësimeve të ngjyrave të sfondit

Komandoni pajisjen tuaj përmes klikimeve dhe gjesteve

Veprimet në ajër ju lejojnë të zmadhoni ose zvogëloni me kamerën, të ndryshoni volumin ose të kaloni përmes fotografive dhe më shumë me një tundje ose klikim të thjeshtë.9

Nga afër e një dore që mbani S Pen blu. Një grua duke qëndruar përpara një ekrani të prezantimit duke mbajtur S Pen

Ekrani ku mund të shkruani kur ju nevojitet

Bëni shënime dhe vizatoni në ekran kurdoherë që ju vjen frymëzimi pa hapur një aplikacion.

Galaxy Note10 plus parë në regjimin e peizazhit me një shënim mbi Ekranin e fikur në ekran

AKSESORËT

Çoni Galaxy Note10 dhe Note10+ edhe më tej

Vendosje shtrirë e disa aksesorëve përfshirë Mbulesën e Shikimit LED, Galaxy Watch Active2, Galaxy Buds dhe Mbulesën Mbrojtëse me Këmbëz

Së bashku mund të krijojmë ndryshim në shoqëri

Samsung është duke krijuar një partneritet me UNDP për t’u dhënë juve mënyra të thjeshta për të mësuar dhe për të kontribuar ndaj arritjes së Qëllimeve Globale.10

Galaxy Note10 plus me aplikacionin Qëllimet Globale në ekran
Galaxy Note10
Galaxy Note10+

Ngjyra

Galaxy Note10
 • Aureolë me shkëlqim
 • Aureolë e zezë
 • Aureolë rozë
Galaxy Note10+
 • Aureolë me shkëlqim
 • Aureolë e zezë
 • Aureolë e bardhë

Madhësia e ekranit

Galaxy Note10 6.3”
Galaxy Note10+ 6.8”

Kamera e përparme

Galaxy Note10 Kamera e Selfie
Galaxy Note10+
 • Kamera e Selfit

Kamera e pasme

Galaxy Note10
 • Kamera Telefoto
 • Kamera me Kënd të gjërë
 • Kamera Ultra e Gjërë
Galaxy Note10+
 • Kamera Telefoto
 • Kamera me Kënd të gjërë
 • Kamera Ultra e Gjerë
 • Kamera DepthVision

Kapaciteti i Baterisë*

Galaxy Note10 3500mAh (zakonisht)
Galaxy Note10+ 4300mAh (zakonisht)

RAM

Galaxy Note10
 • 8GB
Galaxy Note10+ 12GB

Ruajta

Galaxy Note10
 • 256GB
Galaxy Note10+
 • 256GB
 • 512GB
 • Disponueshmëria e modelit dhe ngjyra mund të varet nga shteti apo operatori.
 • 3500mAh dhe 4300mAh (zakonisht) i referohet vlerës së zakonshme të kapacitetit të baterisë të analizuar në kushte laboratorike të palës së tretë. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterisë mes mostrave të baterive të analizuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 3400mAh për Galaxy Note10 dhe 4170mAh për Galaxy Note10+. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Zgjeroni për të parë dallimet ndërmjet modeleve të Galaxy Note10.