Promovimi i TV-së: Dekoroni shtëpinë tuaj me dhuratën ideale!

Hyni në një realitet të përsosur me një ofertë të veçantë festive të QLED dhe një dhuratë për ju! Bleni modelin QLED 8K dhe fitoni dhuratë edhe Samsung QLED 43Q60! Dekoroni shtëpinë tuaj për festa dhe me QLED kënaquni dy herë më shumë!
E vlefshme nga 14/12/2019 deri 15/01/2020 E skaduar
Hyni në një realitet të përsosur me një ofertë të veçantë festive të QLED dhe një dhuratë për ju! Bleni modelin QLED 8K dhe fitoni dhuratë edhe Samsung QLED 43Q60! Dekoroni shtëpinë tuaj për festa dhe me QLED kënaquni dy herë më shumë!

Me përjetimin vizuel që e sjell QLED 8K, gëzimi i festës vjen në shtëpinë tuaj.

Në periudhën e festave dhe dhuratave, dëshirojmë që me Samsung QLED 8K të kënaqeni me imazhin mahnitës me rezolucion prej  33 milion pikselësh, që do ta kthejë shikimin e përmbajtjes tuaj të preferuar në TV në një festë për sytë tuaj. Kjo sepse Samsung QLED siguron një përvojë  të shkëlqyeshme vizuele ku harroni se imazhi është i përbërë nga pikselet.  

 

Koha e festave është momenti ideal për t'u zhytur në realitetin e përsosur të imazhit me rezolucion 8K!

 

Samsung QLED 8K ju prezanton me realizëm të ri të imazhit që pothuajse nuk ka kufij, dhe me të do të keni një sens më të mirë të çdo skene dhe përjetim realist të çdo detaji që shikoni. 

 

Falë teknologjisë ekskluzive të kompanisë Samsung, e mishëruar në procesorin Quantum 8K, gjithashtu ju lejon të shihni përmbajtje me rezolucion më të ulët me cilësi të imazhit me rezolucion pothuajse 8K.

 

Burimi i qëndrueshmërisë të televizorit QLED qëndron në përdorimin e pikave kuantike inorganike të Samsung  - teknologjia Quantum Dot. Për dallim nga teknologjitë e ekraneve të bazuara në materiale organike, Quantum Dot  nuk bie me kalimin e kohës. Kju u mundëson TV-ve QLED ofrimin e imazhit me cilësi të jashtëzakonshme që zgjat shumë më gjatë se tek ekranet tjera. 

 

Për të kompletuar përjetimin QLED të shijimit të përmbajtes së preferuar në TV, ju pret edhe dhurata festive! Sepse me blerjen e QLED 8K ju merrni edhe TV Samsung QLED 43Q60 i cili ju sjell vëllim ngjyrash 100-përqind me miliardë nuanca falë teknologjisë Quantum Dot. Këtu është edhe procesori  Quantum 4K, inteligjenca e të cilit rritë performancën  dhe optimizon shikimin sipas kushteve dhe përmbajtjes në kohë reale. 

 

Bleni një dhe merrni dy modele QLED për kënaqësinë tuaj të dyfishtë gjatë festave! Promovimi zgjat prej  14.12.2019 deri më 15.1.2020 apo deri me harxhimin e stoqeve.

 

Në mënyrë që të fitoni të drejtën për dhuratë, blerjen tuaj duhet ta regjistroni në ce.promotion@samsung.com dhe atë në afat prej 30 ditësh nga data e faturimit, duke dërguar të dhënat e mëposhtme: emrin, mbiemrin, email adresën, adresën postare (për shkak të dorëzimit të dhuratës), paraqitjen (skenimin) e kuponit fiskal nga vendi i shitjes, modelin dhe numrin serik të pajisjes. 

 

Listën e produkteve dhe më shumë informacione mund t’i gjeni në linkun: kushtet e promovimit.

 

 

 

Realitet I përsosur!

QLED 8K

Samsung QLED 8K ka imazh të qartë ashtu çfarë prisni nga ekrani më i madh dhe nuk ka piksele të dukshme, pavarësisht se jeni afër ekranit. Rezolucioni i lartë 8K ju mundëson që të shihni edhe detajet më të vogla në çdo skenë. Samsung QLED 8K mund të përmirësojë përmbajtjen dhe të rrisë detajet, të zvogëlojë ushtimën dhe të theksojë skajet për të shijuar imazhin e qartë dhe preciz të cilësisë së rezolucionit 8K.

QLED 8K

Një miliardë nuanca ngjyrash!

QLED TV 43Q60

Në ekranin e madh do të përjetoni çdo shënim, do të ndjeni çdo shpërthim dhe do të gjeni veten në mes të aksionit. Do t'i shihni ngjyrat ashtu si janë në realitet, me teknologjinë Quantum Dot e cila rrit vëllimin e ngjyrave deri në 100% dhe prodhon ngjyra në skena të errëta dhe të ndritshme. Quantum HDR 4X analizon skenën imazh pas imazhit dhe në çdo çast rregullon ndriçimin për një imazh më të theksuar. FreeSync(VRR) zvogëlon kohën e ndërprerjes dhe mundëson shpejtësinë e lojës në kohë reale, në mënyrë që të fitoni çdo herë.

 QLED TV 43Q60