Promocion televizori: Dekoroni shtëpinë tuaj me dhuratën ideale!

Hyni në një realitet të përkryer me ofertën e veçantë të festave për televizorët QLED dhe me një dhuratë për ju! Blini një model QLED 8K dhe përfitoni dhuratë një Samsung QLED 43Q60! Dekoroni shtëpinë tuaj për festa dhe dyfishoni gëzimin tuaj me QLED!
E vlefshme nga 14/12/2019 deri 15/01/2020 E skaduar
Promocion televizori: Dekoroni shtëpinë tuaj me dhuratën ideale!

Me përvojën vizuale që ofron QLED 8K, gëzimi i festave po vjen në shtëpinë tuaj.Gjatë periudhës së festimeve dhe dhuratave, duam që të shijoni figurën magjepsëse të Samsung QLED 8K me rezolucionin prej 33 milionë pikselësh, duke përmbushur kënaqësinë e shikimit tuaj me emisionet e preferuara televizive. Samsung QLED 8K ofron një përvojë të jashtëzakonshme vizuale, e cila ju bën të harroni se figura përbëhet nga pikselë. 

 

Sezoni i festave është koha ideale për t’u zhytur në realitetin e përkryer të figurës me rezolucionin 8K!

 

Samsung QLED 8K ju çon në një realitet të ri të figurës pa konture dhe ju mundëson një përvojë më të mirë të çdo pamjeje dhe një përvojë realiste të çdo detaji që shihni. Falë teknologjisë ekskluzive nga Samsung, e cila pasqyrohet në procesorin Quantum 8K, mund të shihni përmbajtje me rezolucion më të ulët me cilësinë e figurës me rezolucion thuajse 8K.

 

Burimi i qëndrueshmërisë së televizorëve QLED është përdorimi i pikave joorganike kuant - teknologjia Quantum Dot. Ndryshe nga teknologjitë e ekranit që bazohen në materialin organik, Quantum Dot nuk degradohet me kalimin e kohës. Kjo u jep mundësinë televizorëve QLED të ofrojnë një pamje me cilësi të jashtëzakonshme, që zgjat shumë më tepër se ekranet e tjera.

 

Për ta plotësuar përvojën QLED të shijimit të emisioneve tuaja të preferuara televizive, do të merrni edhe një dhuratë për festat! Sepse me blerjen e QLED 8K, do të merrni edhe  një televizor Samsung QLED 43Q60 duke sjellë 100% volum ngjyrash me një miliard nuanca falë teknologjisë Quantum Dot. Ai ka edhe një procesor Quantum 4K dhe inteligjenca e integruar në të përmirëson punën dhe optimizon shikimin sipas kushteve dhe përmbajtjes në kohë reale. 


Blini një dhe merrni dy modele QLED për t’i shijuar dyfish festat! Promocioni është i vlefshëm nga 14.12.2019 deri në 15.1.2020 ose sa të zgjasë stoku.


Për të fituar të drejtën për dhuratë, duhet të regjistroni blerjen tuaj në ce.promotion@samsung.com brenda 30 ditëve nga data e lëshimit të faturës duke dërguar këto të dhëna: emrin, mbiemrin, adresën e emailit, adresën e shtëpisë (për dorëzimin e dhuratave), një kopje të skanuar të faturës fiskale nga pika e shitjes, modelin dhe numrin e serisë së pajisjes. 


Lista e produkteve dhe informacione të tjera mund të gjendet tek linku.

Promocija traje od 29.11 do 31.12.2019. ili do isteka zaliha.

Dekoroni shtëpinë tuaj me dhuratën ideale!

Realitet i përkryer

QLED 8K

Samsung QLED 8K ka një figurë të qartë që normalisht pritet nga një ekran më i madh pa pikselë të dukshëm pavarësisht sa afër jeni me ekranin. Rezolucioni i lartë 8K ju mundëson të shihni edhe detajet më të vogla në çdo skenë. Samsung QLED 8K mund të përmirësojë përmbajtjen dhe shtojë detajet, që të shijoni figurë të saktë me cilësi rezolucioni 8K.

QLED 8K

Një miliard nuanca

QLED QE43Q60R

Në ekranin e madh, ju do të përjetoni çdo rezultat, do të ndjeni çdo shpërthim dhe do ta gjeni veten brenda në aksion. Do t'i shihni ngjyrat njësoj si në jetën reale me teknologjinë Quantum Dot, e cila rrit volumin e ngjyrave deri në 100% dhe u jep ngjyrë skenave të errëta dhe të ndritshme. Quantum HDR 4X e analizon figurën dhe përshtat ndriçimin për një figurë të mprehtë gjatë gjithë kohës. FreeSync(VRR) redukton vonesën dhe mundëson luajtje lojërash në kohë reale që të fitoni çdo herë.
*u odnosu na Samsung televizore sa standardnom tehnologijom

QLED QE43Q60R