Promocioni I televizorëve: Ora tregon që është koha e dhuratave

Me blerjen e televizorëve Samsung QLED përfitoni një dhuratë – Gear S3 Frontier! Plus 10 vjet garanci pa efektin "Burn-in".

*Ose deri në përfundim të stokut
E vlefshme nga 01/02/2019 deri 31/03/2019
Promocioni televizoreve

Televizori QLED sjell ndryshime revolucionare dhe kënaqësi të pakrahasueshme kur shikoni emisionet tuaja të preferuara. Televizori QLED sjell një dimension të ri realiteti programesh nga një distancë më e madhe. Do të keni një përvojë më të mirë falë ekranit të madh dhe miliarda ngjyrave, prandaj gjithçka që shihni do të duket reale dhe e gjallë. Menaxhimi i pajisjeve tuaja është më i lehtë me një telekomandë dhe me ndihmën e zërit tuaj. Televizori QLED i ri do të përputhet mjaft mirë me dizajnin e brendshëm të shtëpisë suaj falë linjës së stilizuar dhe elegante. Tani nuk ka më rëndësi sa ndriçim ka dhoma, sepse ju do ta shihni gjithmonë përmbajtjen në ekran në mënyrë të përkryer. Ndriçimi më i gjerë dhe spektri i kontrastit do t’i sjellë në jetë të gjitha hijet në ekran për kënaqësi të plotë. 

 

Gear S3 Frontier duket si një orë e zakonshme, por rrotulloni skeletin e saj, ajo shndërrohet në një orë inteligjente që do t’ju habisë me funksionet teknike dhe opsionet progresive. Me të në dorë, ju do të rrini me ditë të tëra pa telefonin tuaj, pa karikuar, duke ju dhënë liri.

 

Ndryshe nga teknologjia Quantum dot e përdorur nga Samsung, teknologjitë e përdorura në televizorët e tjerë kanë përbërës organikë, të cilët me kalimin e kohës i humbin veçoritë e tyre dhe çojnë në shfaqjen e "fantazmave në ekran".  Televizorët Samsung QLED vendosin gjithashtu standardet më të mira HDR dhe ofrojnë shikim të jashtëzakonshëm të televizorit mes shumë të tjerave, falë kësaj mbrojtjeje që ka 10 vjet garanci. Kjo garanci është veçanërisht e rëndësishme kur merrni parasysh që televizorët QLED kanë 64 herë më shumë ngjyra se televizorët standardë UHD.

 

Promocioni është i vlefshëm nga 01.02. deri më 31.03.2019 ose deri në përfundim të stokut dhe është i vlefshëm për blerjen e modeleve QLED nga viti 2018 (nga seria 7 e sipër). Ai merret duke dërguar informacionin vijues tek adresa e emailit ce.promotion@samsung.com brenda 30 ditëve nga data e marrjes duke shënuar: emrin, mbiemrin, adresën e emailit, adresën e shtëpisë (për dërgimin e garancisë), paraqitjen (skanimin) e faturës fiskale nga vendi i shitjeve, numrin e modelit dhe serisë së pajisjes.

 

Lista e produkteve dhe informacione të tjera mund të gjendet tek linku: kushtet e promocionit

 

10 vjet garanci pa efektin ”Burn in” është i vlefshëm nga data 1 Janar deri më 31 Mars 2019, ndërsa informacione të tjera mund të gjendet tek linku.

Produktet

Rezolucioni QLED

Pamje e re dhe e përmirësuar e botës

Teknologjia revolucionare QLED ju sjell më shumë kënaqësi duke parë shfaqjet tuaja të preferuara dhe vendos standarde të reja për cilësinë e figurës. Shikoni shfaqjen tuaj të preferuar nga çdo distancë dhe vend - sepse çdo kënd shikimi është këndi i duhur.

Mëso më shumë
Samsung QLED TV

Orë inteligjente, funksione të përparuara

E thjeshtë dhe e lehtë në përdorim

Gear S3 Frontier hap mundësitë për një botë aktive që mban gjallë shpirtin tuaj aventuresk. Është njëkohësisht orë e zakonshme dhe inteligjente, e cila ofron funksione të mahnitshme si GPS të instaluar dhe bokse, si dhe akses direkt në të gjitha aplikacionet që ju duhen.

Mëso më shumë
Gear S3 Frontier