Llogaritje e zgjuar

Llogaritje e zgjuar

Kursim për ty + kujdes për ambientin
E vlefshme nga 12/05/2017 deri 04/06/2017 E skaduar

Duke filluar nga data 12.05. deri më 04.06.2017 ju mund të përfitoni zbritje prej 12.000,00 Lekësh në disa nga lavatriçet e caktuara Samsung, modelet e kombinuara larëse-tharëse dhe frigoriferët. Zgjidhni disa nga modelet tërheqëse të frigoriferëve me teknologjinë „NoFrost“, opsionin e ngrirjes së shpejtë dhe ndriçimin LED. 
Ose akoma më mirë, gjeni modelin e lavatriçes që i përshtatet nevojave tuaja më së miri. Në listën e modeleve që janë me zbritje, gjenden edhe lavatriçet Samsung Add Wash, të cilat ju mundësojnë që në mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë të shtoni rrobat e harruara pas fillimit të ciklit. 

* Oferta e vlefshme në shitësit e autorizuar Neptun dhe Globe.
Modelet e frigoriferëve dhe lavatriçeve për të cilat mund të përfitoni zbritje i gjeni të listuara këtu më poshtë.    

Frigoriferë Lavatriçe
RB30J3000WW/EK WF70F5E0W2W/AD
RB33J3000SA/EK WF70F5E0W4W/AD
RB37J5000WW/EF WW70J5345MW/LE
RB30J3200SS/EF WF80F5E0W2W/AD
RB30J3600SA/EK WW80J3283KW/AD
RB33J3200WW/EK WW70J5345FW/LE
RB33J3230BC/EF WW70J5545FW/LE
RB33J3200SA/EK WW70K44305W/LE
RB33J3200SS/EK WW70K5210UX/LE
RB33J3800SA/EK WW70K5210WW/LE
RB33J3205SA/EF WW70K5410UW/LE
RB37J5000SA/EF WW80J5345FW/LE
RS57K4000SA/EF WW80J5345MW/LE
RS53K4400WW/EF WW80J5545FW/LE
RS53K4400SA/EF WW80K44305W/LE
RB33J3215SS/EF WW80K5210UW/LE
RB31HER2BSA/EF WW80K5410UW/LE
RB37J5800SA/EF WW80K6414QW/LE
RB37J5220SA/EF WW90K44305W/LE
RB37J5240SS/EF WW90K5410WW/LE
RB37J5018SA/EF WW90K6414QW/LE
RB41J7810SR/EF  
RB38J7530SR/EF  
RS53K4600SA/EF  
RS7768FHCBC/EF  
RS7778FHCSR/EF  
RF62HERS1/XEO  
RH56J6917SL/EF  
RB30J3000WW/EK