Ajo ndjesia e gjatë e qetësisë. E garantuar!

Garanci 5-vjeçare për TV UHD dhe SUHD.
E vlefshme nga 01/02/2017 deri 31/03/2017 E skaduar

Shumë gjëra mund të ndodhin në pesë vjet, prandaj ne ju ofrojmë një garanci 5-vjeçare për televizorët Samsung UHD dhe SUHD.

Garancinë 5-vjeçare për televizorët Samsung UHD dhe SUHD mund ta përfitoni për aparatet e blerë në periudhën nga 1 shkurti deri më 31 mars 2017 me regjistrimin e tyre nëpërmjet internetit:

http://samsung5vitegarancion.al/

Veçojmë - gjeneratën e ardhshme të SUHD TV

Televizori SUHD me ekranet me teknologji Quantum dot është një avangardë e vërtetë dhe cakton standarde të reja për sa i përket kënaqësisë gjatë shikimit. Kontrasti i lartë i dritës dhe errësirës, thekson detajet që ju nuk e keni kuptuar ndonjëherë që mungonin. Vetë ekrani është projektuar për të punuar për një periudhë të gjatë kohe, por është edhe i pranueshëm nga pikëpamja e ruajtjes së mjedisit, pasi ai nuk përmban kadmium.

SUHD TELEVIZORE
kërkesat e produktit
 • UHD

  UE40KU6072UXXH

  UE43KU6072UXXH

  UE40KU6172UXXH

  UE40KU6402UXXH

  UE40KU6452UXXH

  UE43KU6402UXXH

  UE43KU6502UXXH

  UE43KU6652UXXH

  UE43KU6512UXXH

  UE43KS7502UXXH

  UE50KU6072UXXH

  UE49KU6172UXXH

  UE49KU6402UXXH

  UE49KU6452UXXH

  UE49KU6502UXXH

  UE49KU6652UXXH

  UE49KU6512UXXH

  UE49KS7002UXXH

  UE49KS7502UXXH

 • UHD

  UE49KS8002TXXH

  UE49KS9002TXXH

  UE55KU6072UXXH

  UE55KU6172UXXH

  UE55KU6402UXXH

  UE55KU6452UXXH

  UE55KU6502UXXH

  UE55KU6652UXXH

  UE55KS7002UXXH

  UE55KS7502UXXH

  UE55KS8002TXXH

  UE55KS9002TXXH

  UE60KU6072UXXH

  UE60KS7002UXXH

  UE65KU6072UXXH

  UE65KU6172UXXH

  UE65KU6682UXXH

  UE65KS8002TXXH

  UE65KS9502TXXH

  UE78KS9002TXXH

  UE78KS9502TXXH

  UE88KS9802TXXH