Promocioni celularëve: Dy vjet garanci!

Blini pajisje Samsung dhe përfitoni dy vjet garanci. Vetëm blerja nga shitës të autorizuar ju ofron siguri
E vlefshme nga 02/07/2018 deri 31/07/2018 E skaduar
Promocioni i celularëve: Blini pajisje Samsung dhe përfitoni dy vjet garanci!

Qëndroni brenda zonës së sigurisë me ofertën e re nga Samsung për çdo telefon Samsung që blini nga shitësi i autorizuar. Është më mirë sipas mënyrës më të sigurt: Samsung ofron dy vjet garanci. Dhe kjo nuk është e gjitha. Ju do të merrni mbështetje teknike nga ekipi i Samsung.

Pajisjet Samsung përdorin softuer të lokalizuar për përdorim në tregun vendas. Softueri miratohet nga inxhinierët e Samsung dhe testohet në kushtet e tregut.

Një nga pajisjet e përfshira në promocion është telefoni Galaxy S9 ose Galaxy S9+ që ofron veçori të shkëlqyera, të cilat do t’jua ndryshojnë mendimin për mundësitë dhe limitet e telefonit. Galaxy S9 dhe S9+ kanë një dizajn të bukur që është bërë për t’u përshtatur mirë në dorë. Kamera qëndron rrafsh me pjesën e pasme për një sipërfaqe të butë. Ndërsa sensori i shenjave të gishtave është vendosur ergonomikisht për t’ju mundësuar zhbllokimin me një lëvizje të lehtë.

Shfaqni vijat e lakuara mbi anët për një pamje që duket e pakufishme me shpërqendrime minimale vizuale. 

Përjetoni lëvizjen e ngadaltë të një niveli tjetër: Super Slow-mo. Regjistroni me shpejtësi të pabesueshme: 960 kuadro për sekondë, falë super sensorit të shpejtësisë. Tregoni aftësitë tuaja si regjisor duke shtuar regjistrime Super Slow-mo në një video ose duke theksuar një moment.

Fotot me ndriçim të ulët tani janë të pabesueshme. Regjistroni aventurat tuaja natën me një qartësi të mahnitshme. Kamera e pasme siguron që fotot që shkrepni në errësirë të dalin të qarta e të ndritshme, pa nevojën e akordimit të mprehtë. Kamera revolucionare përshtatet si syri i njeriut në çdo situatë.

Altoparlantët stereofonikë ofrojnë zë më të fuqishëm dhe më të pastër.  Galaxy S9 dhe S9+ i mbrojnë në mënyrë efikase të dhënat tuaja të ndjeshme.

Krijoni një version të animuar të vetes suaj që tregon pamjen tuaj të brendshme. Pastaj, përcillni mesazhin tuaj me një emoji që ndjek lëvizjet dhe shprehjet tuaja. Tregoni stilin tuaj personal. Nga flokët deri te veshjet, ju mund ta bëni emoji të ngjajë me ju—ose me atë që dëshironi ju.

Me promocionin tonë të ri, shijoni S9, S9+ ose çdo telefon tjetër Samsung me 2 vjet garanci dhe me më shumë siguri! 

galaxy s9 s9+ Kamera. E gjitha e re.