Promocioni QLED: Udhëtimi juaj në botën e figurës së përkryer QLED!

Me blerjen e modeleve QLED të 2019 ju përfitoni kuponë për 80 litra karburant falas në pikat e Kastratit. Një epokë e re në perfeksionin e figurës fillon me QLED 8K dhe 4K. Shijoni ngjyrat e vërteta të jetës dhe përfitoni dhuratë!
E vlefshme nga 05/06/2019 deri 31/08/2019 E skaduar
Promocioni QLED: Udhëtimi juaj në botën e figurës së përkryer QLED!

Nga cilësia e figurës te dizajni, modelet tona QLED të 2019 shkojnë përtej kufijve të së mundshmes. Përqafoni një përvojë, e cila është projektuar që t'ju përshtatet mirë edhe në jetën tuaj.

Një epokë e re në perfeksionin e figurës nis me QLED 8K të 2019! QLED 8K ofron një përvojë vërtetë gjithëpërfshirëse shikimi nëpërmjet teknologjisë më të fundit. Zhytuni në thellësinë, detajet dhe ngjyrat e jetës reale me kontrastin e përsosur dhe mbi një miliard hije ngjyrash. Me QLED 8K, shikoni figurën në tërësi jo vetëm pikselët dhe shijoni gjithçka që shikoni në rezolucionin e mahnitshëm 8K! Ai ju mundëson të shihni çdo gjë në rezolucionin e pabesueshëm 8K, edhe nëse nuk është filmuar në 8K. Me opsionin AI Upscaling, zbuloni detaje që nuk e keni ditur se ekzistonin dhe përjetoni momentet në qartësinë dhe thellësinë e zbuluar së fundi.

Shikoni çdo pamje siç do ta shikonit në jetë reale. Volumi i jashtëzakonshëm i ngjyrave të QLED të 2019 ju jep ngjyrë të vërtetë kinematike nga mbi një miliard hije. Përjetoni perfeksionin e figurës që ju tërheq edhe më tepër drejt aksionit, kudo që jeni ulur.

QLED përshtatet për t'ju dhënë zërin dhe figurën më të mirë dhe lidhet lehtë me pajisjet e përputhshme inteligjent, duke ju lejuar ju të kontrolloni shtëpinë tuaj me telekomandë. Shijoni kontrastin e mrekullueshëm dhe ngjyrën magjepsëse në të gjitha gjendjet falë teknologjisë precize të dritës së pasme.

Zgjidhni modelin tuaj QLED të 2019 dhe gjeni atë që është perfekt për ju!

Jo vetëm kaq! Me blerjen e Samsung QLED ju përfitoni kuponë për 80 litra karburant falas në pikat e Kastratit.
Promocioni zgjat nga 5 qershor 2019 deri më 31 gusht 2019 dhe vlen për blerjen e modeleve QLED të 2019.
Për të përfituar dhuratë, ju duhet të regjistroni blerjen në ce.promotion@samsung.com brenda 30 ditëve nga dita e blerjes.

Lista e produkteve dhe informacione të tjera mund të gjendet tek linku: kushtet e promocionit