Promocioni celularëve

Riparoni ekranin e telefonit Samsung me ulje për riparimet jashtë garancisë. Vetëm në serviset e autorizuara të Samsung.
E vlefshme nga 16/07/2018 deri 31/12/2018 E skaduar
Vetëm në serviset e autorizuara të Samsung

Tani mund të merrni frymë lirshëm dhe të kënaqeni plotësisht me telefonin tuaj! Samsung ka vendosur që zotëruesit e telefonit Samsung t’i gëzojë me një zbritje prej 20 deri në 30 euro*, nëse paraqitet nevoja për riparim jashtë garancisë.
Ne kemi qenë gjithnjë të nxitur nga dëshira për t'i dhënë klientëve tanë një ndjenjë të plotë sigurie dhe t’i sigurojmë të gjitha parakushtet për të përjetuar kënaqësinë më të madhe me produktet Samsung.

Lëreni kujdesin e pajisjes suaj në duart e profesionistëve që punojnë në serviset e autorizuara, ku i gjithë procesi i riparimit është në përputhje me standartet strikte.

Ne duam që përdoruesit tanë t’i përdorin pajisjet Samsung të shkujdesur, si dhe të besojnë në mbështetjen tonë të plotë në rast të situatave të pakëndshme, siç janë thyerja ose mosfunksionimi i ekranit.
Ulja për riparimin e ekranit vlen për pajisjet Samsung: Galaxy S7 edge, Galaxy S8 dhe S8+, Galaxy Note8, Galaxy S9 dhe S9+ të blerë nga partnerët e aurorizuar të shitjes për territorin e Shqipërisë.

Ulja mund të shfrytëzohet te partnerët e autorizuar të shërbimit Samsung prej 1 korrik deri më 31 dhjetor të vitit 2018.
*Ju lutemi kontrolloni kushtet dhe dispozitat duke klikuar lidhjen në vijim. 

Produkte të përfshira në promovim
Kuhinjske naprave
 
Get stock alert

Get alerts when this item is back in stock and available to buy, by adding your email to opt into alerts.

Email

fieldset title

By providing your email you agree to marketing communications & stock alerts from Samsung.

We will email you when inventory is added.
Faleminderit.

Finanzierungsrechner