Promocioni televizorëve: Samsung garanton

10 vite pa efektin ,,Burn-in“
E vlefshme nga 01/01/2019 deri 31/03/2019 E skaduar
samsung 10 vite garancion

 

Çfarë është efekti ,,Burn-in“?

 

Është defekt i përhershëm nga i cili në ekran paraqitet hija e imazhit që ka qenë aktiv për një periudhë më të gjatë kohore. Pikselet bëhen përgjithmonë të dëmtuara dhe mbajnë ngjyrën e përmbajtjes që u shfaq më parë për një periudhë të caktuar kohore. Kjo do të thotë që logoja ose imazhi mbetet përgjithmonë i dukshëm në ekran, pavarësisht nga përmbajtja që përdoruesi po shikon aktualisht. Efekti ,,Burn-in“ shkaktohet nga shikimi i filmave, lajmeve, kanaleve sportive ose duke luajtur video lojëra, për shkak të numrit më të madh të përmbajtjeve statike në ekran. Të gjitha modelet e Samsung kanë arritur rezultate të shkëlqyera në testin ,,Pa efekt Burn-in“, kështu që përdoruesit mund të shijojnë cilësinë më të mirë të imazhit pa frikë që do të shfaqen "fantazmat në ekran".

 

Ndryshimi i bërë nga teknologjia Samsung Quantum dot konsisto në faktin se, pavarësisht shikimit të përmbajtjes së njëjtë, të pandryshuar
për një kohë të gjatë, në televiorët QLED nuk ka efekt ,,Burn-in“, pra nuk ka ,,fantazma në ekran“. Për dallim nga teknologjia Quantum dot, teknologjitë e përdorura në televizorët e tjerë kanë komponente organike, të cilat me kalimin e kohës humbin cilësitë e tyre dhe çojnë në shfaqjen e ,,fantazmave në ekran“. Samsung QLED TV-të gjithashtu vendosin standarde të larta të HDR dhe sigurojnë përvojë të jashtëzakonshme të shikimit televiziv, ndër të tjera, falë kësaj mbrojtje që ka 10 vite garancion. Ky garancion është veçanërisht mbresëlënës duke pasur parasysh se QLED TV-të kanë 64 herë më shumë ngjyra se TV-të standarde UHD.

 

10 vite garancion pa efekt ,,Burn-in“ vlen për të gjitha modelet QLED TV të vitit 2018, të blera në periudhën prej 01/01/2019 deri 31/03/2019.

 

Këtu mund të shikoni listen e produkteve:

 

 • QE49Q6FNATXXH
 • QE55Q6FNATXXH
 • QE55Q7FNATXXH
 • QE55Q8CNATXXH
 • QE55Q8DNATXXH
 • QE55Q8FNATXXH
 • QE55Q9FNATXXH
 • QE65Q6FNATXXH
 • QE65Q7FNATXXH
 • QE65Q8CNATXXH
 • QE65Q8DNATXXH
 • QE65Q8FNATXXH
 • QE65Q9FNATXXH
 • QE75Q6FNATXXH
 • QE75Q7FNATXXH
 • QE75Q8DNATXXH
 • QE75Q9FNATXXH
 • QE82Q6FNATXXH

 

Garancioni 10-vjeçar arrihet duke dërguar informacionin e mëposhtëm në adresën elektronike ce.promo@samsung.com brenda 60 ditëve nga data e lëshimit të faturave: emrin, mbiemrin, adresën e postës elektronike, adresën e shtëpisë (për dorëzimin e garancisë), kuponin fiskal të skanuar nga pika e shitjes, modelin e pajisjes dhe numrin serial.

 

Për më shumë informacione, klikoni në linkun: Kushtet e fushatave të promovimit