Kurseni me ne deri në 30%

Kursimi deri 30% arrihet kur të blini të gjitha modelet e makinave rrobalarëse, rrobatharëse, të kombinuara, frigoriferëve dhe pajisjeve montuese të kuzhinës (frigoriferëve, furrave, pllakave për zierje dhe enëlarëseve) prej 20.09. deri më 10.11.2019.
E vlefshme nga 20/09/2019 deri 10/11/2019 E skaduar
Kurseni me ne deri në 30%

Me futjen e risive Samsung përmirëson jetën e përditshme të njerëzve, por e ardhmja dhe sfidat e reja teknologjike do të vijnë akoma! Kjo është arsyeja pse ne duam ta bëjmë jetën edhe më të bukur, më të rehatshme dhe më të thjeshtë me pajisjet moderne Samsung. Gjatë periudhës në fjalë, ne ju ofrojmë mundësinë që me një zbritje të veçantë deri 30%, të pajisni shtëpinë tuaj me pajisjet më moderne që janë jashtëzakonisht të dobishme dhe ju ndihmojnë me të gjitha punët e shtëpisë.

 

Ne dëshirojmë të jemi partneri juaj në çdo kohë dhe ta bëjmë jetën tuaj të përditshme më të lehtë, andaj zhvillojmë teknologji dita ditës dhe sjellim produkte me cilësi të lartë në tregun e pajisjeve shtëpiake. Në këtë mënyrë, përpiqemi të fitojmë besimin e mëtejshëm të konsumatorit dhe t’u ofrojmë përvojën që ata meritojnë.

 

Ne e kuptojmë që kërkesat specifike të konsumatorëve po bëhen gjithnjë e më të spikatura, kështu që vija që ndan modelin modern dhe vlerën funksionale të produktit po bëhet më e hollë. Kjo është arsyeja pse, me një qasje inovative, ne kemi hyrë në një të ardhme që ndërthur këto dy kërkesa në një dhe ofron një përvojë unike të përdorimit të produktit, por edhe integrimin e tij në dizajnin e secilës hapësirë.

Me këtë promovim do të kurseni shumë dhe do t'i siguroni vetes pajisje që ofrojnë një jetë më të rehatshme!

 

Promovimi  zgjatë prej 20.09. deri më 10.11.2019. apo deri me harxhimin e stoqeve.