Promocioni I pajisjeve të bardha: Kurseni deri në 35% me ne

Kursimet deri në 35% realizohen me blerjen e të gjitha modeleve Samsung të lavatriçeve, tharëseve të rrobave, larëse-tharëseve, frigoriferëve dhe pajisjeve të kuzhinës inkaso (frigoriferë, furra, pjanura me induksion dhe lavastovilje) në periudhën nga 20.09. deri në 10.11.2019.

*E vlefshme aq sa zgjatin stoqet
E vlefshme nga 20/09/2019 deri 10/11/2019 E skaduar
Promocioni I pajisjeve të bardha: Kurseni deri në 35% me ne

Samsung përmirëson jetën e përditshme të njerëzve duke prezantuar risi, por e ardhmja dhe sfidat e reja teknologjike nuk kanë ardhur akoma! Prandaj, ne duam t’jua bëjmë jetën më të bukur, më të lumtur e më të thjeshtë me pajisjet moderne Samsung. Gjatë periudhës së konstatuar, ne ju ofrojmë mundësinë që me një zbritje të veçantë deri 35%, t’ju pajisim shtëpinë me pajisjet më moderne që janë jashtëzakonisht të dobishme dhe ju ndihmojnë me aktivitetet shtëpiake.

 

Ne duam të jemi partneri juaj gjatë gjithë kohës dhe t’jua bëjmë jetën çdo ditë më të lehtë, prandaj po e zhvillojmë teknologjinë tonë përditë duke sjellë produkte cilësore në tregun e pajisjeve shtëpiake. Kështu, ne po përpiqemi të fitojmë edhe më tepër besim te konsumatorët dhe t’u ofrojmë përvojën që meritojnë.

 

Ne e kuptojmë se kërkesat e veçanta të konsumatorëve sot janë gjithnjë e më të theksuara, prandaj viza që ndan dizajnin modern me vlerën funksionale të produkteve sa vjen dhe zvogëlohet. Për këtë arsye, ne kemi kaluar në të ardhmen ku këto dy kërkesa bëhen njësh dhe ofrojnë një përvojë unike të përdorimit të produktit, si dhe të integrimit e dizajnit të çdo hapësire. 
Me këtë promocion, ju do të bëni kursime të leverdishme dhe do të përdorni pajisje që jua bëjnë jetën më të buku!

 

Promocioni zgjat nga 20.09. deri në 10.11.2019 ose sa të ketë stok.
*Shuma e saktë e përqindjes së kursimeve ndryshon në varësi të produktit dhe çmimit në pikat e autorizuara të shitjes nga Samsung, ku blerësit mund të mësojnë rreth tyre.

Për të kaluarën që festojmë dhe të ardhmen që krijojmë

Ftohje si në ëndrra

Shijoni ushqim që ruan freskinë për një periudhë më të gjatë kohe. Pavarësisht temperaturës së jashtme, izolimi i përparuar mundëson temperaturë konstante dhe precize që dhuron shijen më të freskët të ushqimit.

Dizajn cilësor dhe stil i përjetshëm i pajisjes e përshtatur me çdo lloj dizajni të brendshëm.

Me një opsion të veçantë "Power cool" për ftohje, ju shijoni ftohjen e shpejtë të ushqimeve. Plus, forcimi i ushqimit të shpejtë dhe mbledhja e akullit nuk ka qenë kurrë më e lehtë ose më e shpejtë!

Ftohje si në ëndrra

Për larjen më të shpejtë

Lani rroba super shpejt! Teknologjia "Quick Drive" e shkurton kohën e larjes deri 50%, si dhe konsumin e energjisë me 20%, ndërkohë që ruan plotësisht performancat e larjes.

Nëse harroni të fusni një rrobë, pa problem! Dera "Add Wash" ju lejon të shtoni thjesht dhe shpejt rroba që keni harruar edhe nëse cikli i larjes ka filluar.

Pastrimi ekologjik Eco i kazanit të larjes eliminon bakteret që shkaktojnë aroma të pakëndshme pa përdorimin e lëndëve shtesë kimike.

Për larjen më të shpejtë

Tharëse DV90N8287AW

Kurseni energji dhe përmirësoni cilësinë e tharjes së rrobave! Falë kategorisë së energjisë A++, teknologjia e pompës së ngrohjes e përdor energjinë në mënyrë më ekonomike.

Sistemi "Optimal Dry" është një sistem inteligjent për tharjen e rrobave me sensorë lagështie dhe temperature.

Filtri rrjetë me dy shtresa 2 në 1 ruan performancë optimale për tharje. Dy alarmët ju kujtojnë se kur nevojitet pastrimi i filtrave dhe shkëmbyesve të ngrohjes.

Tharëse DV90N8287AW

Enë të pastra

Ngarkoni enët e papastra, caktoni modalitetin dhe shijojeni! Ekrani LED që lexohet mjaft lehtë ju mundëson lexim më të thjeshtë dhe më të shpejtë të statusit, cilësimeve dhe kohës së riparimit deri në fund të ciklit të larjes. Monitorimi dhe kontrolli i efektit të larjes pa ndonjë mund.

Mundësia e rregullimit sipas lartësisë dhe gjerësisë së enëve. Pjesa e brendshme fleksible është e rregullueshme në mënyrë që të ngrihet ose ulet rrjeta lart me 5 cm shtesë me një prekje të levës.

Enë të pastra

Furrë e integruar Dual Flex

Nëse e pëlqeni gatimin, tani mund të gatuani disa gjëra njëkohësisht! Përdorni me lehtësi njëkohësisht zonën lart dhe poshtë me dy cilësime temperature për rezultate optimale.

Humbja e nxehtësisë shkaktohet me hapjen e njërës gjysmë të furrës. Duke përdorur zonën lart, ju mund të shkurtoni kohën e përgatitjes me 22% dhe të përdorni deri 20% më pak energji krahasuar kur e gjithë furra është e nxehur.

Ugradbena pećnica Dual Flex

Pjanura e integruar NZ6000K

Rregullim i lehtë dhe intuitiv termal! Me komandën anësore është shumë më e lehtë të arrish temperatura të përshtatshme. Vetëm shtyp me rrëshqitje në ekranin LED dhe dhe caktoni nivelin e nxehtësisë.

Ajo ka një pjanurë qelqi-qeramike të sigurt për fëmijët. Me kyçjen e sigurimit të fëmijëve, ata e kanë të ndaluar të aktivizojnë një sipërfaqe të nxehur. Kjo ndalon ndezjen rastësore ose të qëllimshme të pllakës.

Pjanura e integruar NZ6000K