RB5000J Frigorifer me ngrirje të poshtme , Space Max Technology™, 367 ℓ

RB37J5018SA/EF

The item is in the cart.

387 ℓ

Bruto Total (Liter)

595 mm

Gjerësia Net (mm)

2010 mm

Net Rasti Lartësia me varen (mm)

675 mm

Thellësia net me dorezën (mm)

Më shumë brenda - njëlloj jashtë

Ka më shumë hapësirë ruajtje të brendshme se një BMF mesatar, por ka të njëjtën madhësi nga jashtë.* Teknologjia e tij Space Max™ është projektuar për të zënë një hapësirë të ngushtë në mur duke krijuar kështu kapacitet shtesë të brendshëm, pa kompromentuar eficencën e energjisë

Më shumë brenda - njëlloj jashtë

*Krahasuar me Samsung RL55VTEBG1 / RL50RGEMG1

Lagështi Optimale

Teknologjia Twin Cooling Plus ™ freskon frigorifering dhe ndarëset e ngrirjes veç e veç. Avullues të pavarura dhe sistemet e ftohjes sigurojnë ftohje dhe lagështi optimale, prandaj edhe ushqimi qëndron i freskët për më gjatë dhe aromat nuk përzihen

Lagështi Optimale

Kujdesi ideal për mishin & peshkun

Zona Fresh është projektuar si një sirtar inteligjent që garanton mjedisin ideal për ruajtjen e mishit dhe peshkut - duke i mbajtur ata në temperaturë optimale në mënyrë që të qëndrojnë të freskët dhe me aromat më të mira të mundshme.

Kujdesi ideal për mishin & peshkun

Ruajini ushqimet sipas mënyrë suaj

4 ndarëset e përshtatshme të dyerve ju ndihmojnë të organizoni lehtë dhe me fleksibilitet sende të përmasave të ndryshme. Ju mund të rregulloni ndarëset që shishet e të gjitha madhësive, kartonat dhe sendet e tjera të përdorin maksimalisht hapësirën e ofruar.

Ruajini ushqimet sipas mënyrë suaj

Me hapje të Plotë (Ngrirës)

Një ndarje më e madhe lehtëson organizimin dhe heqjen e ushqimeve, ndërkohë që optimizon hapësirën e ruajtjes.

Me hapje të Plotë (Ngrirës)

Ndriçimi LED

Dritat LED ndriçojnë pjesën e brendshme të frigoriferit pa cënuar fuqinë ftohëse.

Ndriçimi LED

Punon smart, nuk plaket

Një Digital Inverter Compressor automatikisht kontrollon shpejtësinë e tij në përgjigje të kërkesës ftohje nëpër 7 nivele. Kështu që përdor më pak energji, minimizon zhurmën dhe redukton konsum për një performancë më të gjatë të qëndrueshme.

Punon smart, nuk plaket

Nuk ka më akumulim akulli

Teknologjia No Frost pengon krijimin e akullit dhe mban një temperaturë konstante në çdo cep. Ajo ftoh pothuajse dyfish më shumë **, duke ushtruar më pak presion mbi sistemin e ftohjes dhe duke rritur jetëgjatësinë e tij

** Në bazë të krahasimit të frigoriferit Samsung frost RL39THCTS frigoriferit Samsung no frost RB31FERNCWW. Rezultatet individuale mund të variojnë në varësi të përdorimit të konsumatorit

Nuk ka më akumulim akulli

** Në bazë të krahasimit të frigoriferit Samsung frost RL39THCTS frigoriferit Samsung no frost RB31FERNCWW. Rezultatet individuale mund të variojnë në varësi të përdorimit të konsumatorit

  • 387 ℓ Bruto Total (Liter)
  • 595 mm Gjerësia Net (mm)
  • 2010 mm Net Rasti Lartësia me varen (mm)
  • 675 mm Thellësia net me dorezën (mm)
  • 79 kg Pesha neto (kg)
  • Twin Cooling Plus Ftohje Lloji

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.