RB7000J BMF me teknologjinë "Space Max", 373 L

RB38J7530SR/EF
Ngjyra SILVERSILVER

The item is in the cart.

402

Bruto Total (Liter)

59,5

Gjerësia Net (mm)

192,7

Net Rasti Lartësia me varen (mm)

65

Thellësia net me dorezën (mm)

Brenda më shumë - jashtë njësoj

Ka më shumë hapësirë për magazimin brenda në raport me frigoriferin BMF mesatar, por ka të njëjtat përmasa të jashtme.* Teknologjia e tij SpaceMaxTechnology™ përfaqëson kanalin e projektuar hollë në mur me të cilin është fituar më shumë kapacitet brenda pa cenuar efikasitetin e energjisë.

Brenda më shumë - jashtë njësoj

* Në krahasim me Samsung RL55VTEBG1 / RL50RGEMG1

Ftoh çdo kënd në të njëjtën mënyrë

Sistemi i ftohjes së gjithanshme ftoh në mënyrë uniforme tërë pjesën e brendshme të frigoriferit. Ajri i ftohtë del nga disa vende në nivelin e çdo kati duke ruajtur kështu temperaturën konstante dhe freskinë e ushqimit.

Ftoh çdo kënd në të njëjtën mënyrë

Ruajtja ideale e mishit dhe peshkut

Fresh Zone përfaqëson sirtarin inteligjent të dizenjuar për të mundësuar ambientin ideal për ruajtjen e mishit dhe peshkut - i ruan ato në temperaturë optimale kështu që mbesin të freskët dhe kanë shijen më të mirë të mundshme.

Ruajtja ideale e mishit dhe peshkut

Me dizajn kompakt dhe modern

Dizajni i integruar Premium ka pamje të përsosur e cila është plotësisht në harmoni me elementet ekzistuese në kuzhinën tuaj. Finitura e shkëlqyer metalike dhe ndriçimi në ngjyrë të kaltër akulli në dorezë i jep më shumë stil profesional dhe elegancë.

Me dizajn kompakt dhe modern

Ruajeni ushqimin siç dëshironi

4 kosha të lëvizshëm në derë ju ndihmojnë të organizoni lehtë dhe të magazinoni me fleksibiliteti sende të madhësive të ndryshme. Mund t’i vendosni koshat në mënyrë të tillë që të mund të vendosni shishe të të gjitha madhësive dhe sende të tjera për shfrytëzimin maksimal të hapësirës për ruajtje.

Ruajeni ushqimin siç dëshironi

Kutia plotësisht e hapur (ngrirësi)

Hapësira më e madhe mundëson organizimin dhe nxjerrjen e lehtë të ushqimeve dhe njëkohësisht hapësirën për magazinim.

Kutia plotësisht e hapur (ngrirësi)

Ndriçimi LED

Dritat LED ndriçojnë shumë mirë pjesën e brendshme të frigoriferit pa cenuar fuqinë e tij ftohëse.

Ndriçimi LED

Funksionon me inteligjencë, mbetet i ruajtur

Kompresori me inverter digjital kontrollon shpejtësinë e vet në 7 nivele në varësi të temperaturës së duhur për ftohje. Për këtë arsye ai konsumon më pak energji, ul zhurmën në minimum dhe konsumohet më pak për të siguruar performancë afatgjatë.

Funksionon me inteligjencë, mbetet i ruajtur

Nuk ka më akumulim akulli

Teknologjia No Frost parandalon akumulimin e akullit dhe ruan të njëjtën temperaturë në çdo kënd. Ajo gjithashtu ftoh gati dy herë më shpejt* dhe e rëndon më pak sistemin e ftohjes dhe zgjat jetën e tij.

*Në bazë të krahasimit të frigoriferit RL39THCTS pa teknologji No Frost dhe frigoriferit RB31FERNCWW me teknologji No Frost. Rezultatet e veçanta mund të ndryshojnë në varësi të përdorimit

Nuk ka më akumulim akulli

*Në bazë të krahasimit të frigoriferit RL39THCTS pa teknologji No Frost dhe frigoriferit RB31FERNCWW me teknologji No Frost. Rezultatet e veçanta mund të ndryshojnë në varësi të përdorimit

 • 402
  Bruto Total (Liter)
 • 59,5
  Gjerësia Net (mm)
 • 192,7
  Net Rasti Lartësia me varen (mm)
 • 65
  Thellësia net me dorezën (mm)
 • 74,5
  Pesha neto (kg)
 • Ftohje e gjithanshme Ftohje Lloji

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.