Barosa BMF me sistemin Ftohje nga të gjitha anët 435L

Barosa BMF me sistemin Ftohje nga të gjitha anët 435L

RL4353RBASL/EO

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Zgjidhni kapacitetin tuaj

Projektuar që të kursejë paratë — dhe të ruajë mjedisin

Ruani ushqimin dhe mjedisin njëkohësisht. Frigoriferi i ri Samsung përdor 20% më pak energji se modelet tradicionale. Teknologjitë e reja me efikasitet në energji — duke përfshirë kompresorin tonë inovativ dixhital me inverter dhe ndriçimin LED — ndihmojnë në ruajtjen e energjisë, reduktimin e gazeve të efektit serrë dhe në uljen e faturës mujore të energjisë elektrike. Është e përkryer si për kontabilistët, ashtu edhe për ambientalistët.

Projektuar që të kursejë paratë — dhe të ruajë mjedisin Projektuar që të kursejë paratë — dhe të ruajë mjedisin

Ftohje inteligjente për efikasitet optimal

Projektuar për të optimizuar performancën në ftohje të frigoriferit, sistemi Smart Sensor përdor pesë sensorë për të monitoruar temperaturën në kuzhinën tuaj dhe nivelin e lagështirës brenda frigoriferit, madje edhe mënyrën e përdorimit — dhe më pas bën përshtatjet e duhura. Gjithçka që duhet të bëni është të mbushni frigoriferin. Madje është edhe një sensor që ju sinjalizon kur dera lihet hapur më shumë sesa duhet. Mbajeni ushqimin të freskët në mënyrë perfekte dhe faturat e energjisë elektrike më të vogla.

Ftohje inteligjente për efikasitet optimal Ftohje inteligjente për efikasitet optimal

Përfitoni kursime në energji, qetësi dhe 10 vjet garanci

Ndryshe nga kompresorët tradicionalë që ndizen dhe ndalojnë vazhdimisht, kompresori dixhital me inverter i Samsung bën përshtatje të lehta bazuar në nivelet e lagështirës dhe mënyrën e përdorimit. Kjo ndihmon në ruajtjen e një temperature më të njëtrajtshme dhe redukton konsumimin e kompresorit për më shumë besueshmëri, dhe e mban zhurmën në minimum. Ju jeni gjithashtu i qetë në mendje sepse faturat e energjisë elektrike do të jenë të ulëta dhe garancia është 10-vjeçare.

Përfitoni kursime në energji, qetësi dhe 10 vjet garanci Përfitoni kursime në energji, qetësi dhe 10 vjet garanci

Raftet e derës iu përshtaten shijeve tuaja që ndryshojnë gjithmonë

Duke qenë se lista juaj e pazareve ndryshon nga java në javë, frigoriferi Samsung është projektuar me katër rafte dere të ndryshueshme që ju ndihmojnë të ruani me lehtësi dhe prakticitet artikujt që blini. Raftet mund të lëvizen më lart ose më poshtë për të futur shishe të gjata, ndërsa një raft i thellë mban enët e mëdha të pijeve dhe/ose dy radhë me kanoçe me pije.

Raftet e derës iu përshtaten shijeve tuaja që ndryshojnë gjithmonë Raftet e derës iu përshtaten shijeve tuaja që ndryshojnë gjithmonë

I projektuar të ofrojë më shumë hapësirë për ushqimin

Të vetmit artikuj të mëdhenj brenda frigoriferit duhet të jenë ushqimet që blini, dhe jo aksesorët e ndriçimit apo grilat e ajrimit. Dizajni i thjeshtë i pareteve të brendshme të Samsung zgjeron kapacitetin e ruajtjes me grilat e ajrimit Multi Flow të vendosura në mënyrë strategjike dhe ndriçimin LED me kursim hapësire, ndërkohë që prezanton një pamje elegante dhe të sofistikuar të hapësirës së brendshme.

I projektuar të ofrojë më shumë hapësirë për ushqimin I projektuar të ofrojë më shumë hapësirë për ushqimin

Efikasiteti në energji nuk ka qenë asnjëherë kaq fantastik

Në të dyja anët e hapësirës së brendshme, ndriçimi i sofistikuar LED i Samsung shërben në mënyrë të tërthortë për një dritë më të fortë dhe më natyrale për shikim më komod. Gjeni atë që po kërkoni më lehtë, edhe gjatë natës, pa e ndezur dritën e kuzhinës. Drita LED gjithashtu emeton më pak nxehtësi se llambat tradicionale, që e ndihmon frigoriferin të qëndrojë vazhdimisht i freskët. Është ide e shkëlqyer të cilës i ka ardhur koha.

Efikasiteti në energji nuk ka qenë asnjëherë kaq fantastik Efikasiteti në energji nuk ka qenë asnjëherë kaq fantastik

Ekrani elegant LED e sjell informacionin përpara

Me ekranin elegant blu LED, frigoriferi i ri Samsung ka më shumë kuptim se modelet tradicionale. Ekrani është i vendosur përpara, mbi raftin e sipërm, në mënyrë që të mund të aksesosh dhe kontrollosh me lehtësi cilësimet. Nuk është nevoja të nxirrni ushqimet jashtë dhe të arrini deri në fund për të rregulluar temperaturën apo për të zgjedhur regjimin Power Freeze.

Ekrani elegant LED e sjell informacionin përpara Ekrani elegant LED e sjell informacionin përpara

Multi Flow

Multi Flow funksionon në çdo nivel, me vrimat e vogla në çdo raft, për të ruajtur një temperaturë të njëtrajtshme në të gjithë frigoriferin, sidomos pasi hapni derën. Ftohja e çdo pjese të çdo ndarjeje në të njëjtën kohë, ndihmon që ushqimet tuaja të qëndrojnë të freskëta për një kohë më të gjatë.

Multi Flow Multi Flow

Rafti Glossy Deco

Çdo element i frigoriferit të ri Samsung është projektuar për të impresionuar, duke përfshirë edhe raftet Glossy Deco. Zgjidhni mes buzëve prej inoksi apo finiturës prej metali të fërkuar. Të dyja i shtojnë elegancë dhe luks që nuk gjendet te frigoriferët tradicionalë.

Rafti Glossy Deco Rafti Glossy Deco

Aromatizuesi

Ky aromatizues higjienik heq në mënyrë të përkryer aromat e pakëndshme, duke ruajtur shijen origjinale të ushqimit.

Aromatizuesi Aromatizuesi

Specifikimet

  • Totali neto (litra) 435 ℓ
  • Lloji i ftohjes Ftohje nga të gjitha anët
  • Gjerësia neto (mm) 700 mm
  • Klasifikimi i efikasitetit të energjisë A++
  • Lartësia neto e kasës me dorezën (mm) 1850 mm
  • Thellësia neto me dorezën e derës (mm) 705 mm

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.