RH7000JC Foodshowcase ,Frigorifer me derë të dyfishtë, 555 L

RH56J6917SL/EF

The item is in the cart.

555 

Total neto (litra)

1.794 

Net Rasti Lartësia me varen (mm)

732 

Thellësia net me dorezën (mm)

133 

Pesha neto (kg)

Ushqimet e preferuara gjithmonë në dispozicion

ShowCase është “frigoriferi në frigorifer” i cili mundëson qasje të shpejtë dhe të thjeshtë të të gjitha ushqimeve të preferuara të cilat pjesëtarët e familjes suaj përdorin më shpesh. Ai përmban 5 kuti të mëdha për ushqime të caktuara dhe për pjesëtarët e ndryshëm të familjes.

Fridge Food Showcase

Ruajtja perfekte e freskisë

Pjesa e ndarë e brendshme i mban ushqimet të freskëta. E vendosur në thellësi të frigoriferit, kjo pjesë është vendi ideal për vendosjen dhe ruajtjen e ushqimeve të rënda dhe me afat të gjatë skadimi, si p.sh., perimet, frutat dhe mishi.

Ruajtja perfekte e freskisë

Ftohje e optimizuar individuale

Teknologjia Twin Cooling Plus™ mundëson ftohje veçmas të frigoriferit dhe ngrirësit, në mënyrë që ushqimi të mbetet i freskët dhe të mos ketë përzierje aromash. Sistemet e pavarura të ftohjes sigurojnë lagështinë optimale. Ushqimi mbetet i freskët për një kohë më të gjatë.

Ftohje e optimizuar individuale

I krijuar për të ftohur

Dera metalike është edhe e bukur edhe inteligjente. Ajo e ruan ushqimin dhe pijet brenda pjesës ShowCase në gjendje ekstra të ftohtë, madje edhe gjatë hapjes dhe mbylljes së shpeshtë të derës.

Opened Fridge doors

Dizajn elegant dhe që i reziston kohës

Stili i përsosur, me finitura metalike dhe me ekran me ngjyrë të kaltër akulli, do të sjellin një elegancë të rafinuar në çdo kuzhinë moderne.

Dizajn elegant dhe që i reziston kohës

Dozues uji dhe akulli

Dozuesi i ujit dhe akullit me shkëlqimin e tij të rafinuar metalik dhe me ekranin me ngjyrë të kaltër akulli, ofron ujë të filtruar të ftohtë, kuba akulli ose akull të grimcuar, dhe të gjitha këto me një shtypje butoni.

Zoom on the fridge doors

Më shumë vend, më shumë akull

Ice Master është i integruar në derë, prandaj lirohet hapësirë e çmuar në ngrirës. Kështu ai mund të ruajë një sasi të mjaftueshme akulli, të cilën mund ta shikoni qartë falë trupit të tij të tejdukshëm.

Më shumë vend, më shumë akull

Gjithçka duket qartë brenda

Shiriti ndriçues LED shumë efikas nënkupton më pak ngrohtësi dhe kursen më shumë energji se ndriçimi klasik. I vendosur në të dy anët e murit të pasmë, nga maja deri në fund, ka pamje shumë tërheqëse dhe ndriçon në mënyrë të përsosur çdo kënd të frigoriferit, duke ofruar shikim më të mirë në krahasim me ndriçimin në pjesën e sipërme.

Gjithçka duket qartë brenda

Freski pa ngrirje

Nuk nevojitet të zbrazet frigoriferi gjatë shkrirjes së rregullt, sepse nuk ka nevojë për shkrirje të rregullt. Funksioni i Samsung i quajtur True No Frost siguron ftohje uniforme me të cilën eliminohet krijimi i shtresave të brymës dhe akullit.

Freski pa ngrirje
  • 555  Total neto (litra)
  • 1.794  Net Rasti Lartësia me varen (mm)
  • 732  Thellësia net me dorezën (mm)
  • 133  Pesha neto (kg)
  • 912  Gjerësia Net (mm)
  • Twin Cooling + Ftohje Lloji

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.