RB3000 BMF me sistemin Ftohje nga të gjitha anët 350L

RB33N301NSA/EF
Ngjyra Grafit metalikGrafit metalik

The item is in the cart.

350 ℓ

Totali bruto (litra)

595 mm

Gjerësia neto (mm)

1850 mm

Lartësia neto e kasës me dorezën (mm)

668 mm

Thellësia neto me dorezën e derës (mm)

Organizojeni më mirë. Shijojeni më shumë.

Përjetoni një nivel krejtësisht të ri organizimi dhe prakticiteti me frigoriferin që maksimizon efikasitetin e hapësirës

Organizojeni më mirë. Shijojeni më shumë.

Ftoh në mënyrë të njëtrajtshme çdo kënd

Sistemi i ftohjes nga të gjitha anët e ftoh frigoriferin në mënyrë të njëtrajtshme nga qoshja në qoshe. Ajri i ftohtë nxirret jashtë përmes shumë vrimave në çdo nivel rafti, prandaj ruan një temperaturë konstante dhe ushqimi qëndron më i freskët.

Ftoh në mënyrë të njëtrajtshme çdo kënd

Ftohje me ndërrim të shpejtë

Ndarja CoolSelect Duo ofron më të mirën në fleksibilitet për magazinimin e ushqimit, prandaj ushqimi qëndron i freskët për më shumë kohë dhe ka shije të shkëlqyer. Ky sirtar me kontroll të pavarur mund të vendoset me lehtësi në 3 temperatura të ndryshme, duke krijuar kushte ideale për ruajtjen e zarzavateve, mishit ose peshkut dhe frutave të detit.

Ftohje me ndërrim të shpejtë

E lehtë për t'u gjetur dhe arritur

Rafti Easy Slide i cili rrëshqet brenda dhe jashtë ju ndihmon t'i ruani, organizoni ushqimet me efikasitet dhe mund t'i arrini me lehtësi në fund të frigoriferit dhe në çdo kënd të tij.

E lehtë për t'u gjetur dhe arritur

Mban artikuj më të mëdhenj

Një kosh i madh dhe i lehtë në derë ju lejon të ruani në mënyrë të sigurt artikuj më të mëdhenj brenda derës. Në të mund të vendosen kartonë të mëdhenj qumështi dhe lëngjesh dhe dy radhë me kanoçe dhe shishe. Prandaj ai liron hapësirë në raft dhe është fantastik për festa!

Mban artikuj më të mëdhenj

Kutia Full Open (ngrirësi)

Një hapje e madhe e bën më të lehtë organizimin dhe heqjen e artikujve gjatë optimizimit të hapësirës së ruajtjes.

Kutia Full Open (ngrirësi)

Ndriçimi LED

Dritat LED e ndriçojnë mirë brendësinë e frigoriferit pa kompromentuar fuqinë ftohëse.

Ndriçimi LED

Punon me inteligjencë, qëndron i ri

Kompresori dixhital me inverter e kontrollon automatikisht shpejtësinë e vet në reagim ndaj kërkesës për ftohje në 7 nivele. Prandaj, përdor më pak energji, minimizon zhurmën dhe redukton konsumimin për performancë më afatgjatë.

Punon me inteligjencë, qëndron i ri

Pa akumulime akulli

Teknologjia No Frost parandalon akumulimin e akullit dhe ruan një temperaturë konstante në çdo kënd. Gjithashtu ajo ftoh pothuajse dy herë më shpejt*, duke e sforcuar më pak sistemin e ftohjes dhe duke rritur qëndrueshmërinë e tij.

*Bazuar në një krahasim mes frigoriferit me brymë të Samsung RL39THCTS dhe frigoriferit pa brymë RB31FERNCWW. Rezultatet individuale mund të variojnë në varësi të përdorimit nga konsumatori

Pa akumulime akulli

*Bazuar në një krahasim mes frigoriferit me brymë të Samsung RL39THCTS dhe frigoriferit pa brymë RB31FERNCWW. Rezultatet individuale mund të variojnë në varësi të përdorimit nga konsumatori

  • 350 ℓ Totali bruto (litra)
  • 595 mm Gjerësia neto (mm)
  • 1850 mm Lartësia neto e kasës me dorezën (mm)
  • 668 mm Thellësia neto me dorezën e derës (mm)
  • 70 kg Pesha neto (kg)
  • Ftohje nga të gjitha anët Lloji i ftohjes

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.