RB3000J Ngrirës i poshtëm me efikasitet hapësinor , 311L

RB30J3200SS/EF

The item is in the cart.

595 mm

Gjerësia neto (mm)

1780 mm

Lartësia neto e kasës me menteshën (mm)

668 mm

Thellësia neto me dorezën e derës (mm)

66.5 kg

Pesha neto (kg)

Organizojeni më mirë. Shijojeni më shumë.

Përjetoni një nivel krejtësisht të ri organizimi dhe prakticiteti me frigoriferin që maksimizon efikasitetin e hapësirës.

Organizojeni më mirë. Shijojeni më shumë.

Ftoh në mënyrë të njëtrajtshme çdo kënd

Sistemi i ftohjes nga të gjitha anët e ftoh frigoriferin në mënyrë të njëtrajtshme nga qoshja në qoshe. Ajri i ftohtë nxirret jashtë përmes shumë vrimave në çdo nivel rafti, prandaj ruan një temperaturë konstante dhe ushqimi qëndron më i freskët.

Ftoh në mënyrë të njëtrajtshme çdo kënd

E lehtë për t'u gjetur dhe arritur

Rafti Easy Slide i cili rrëshqet brenda dhe jashtë ju ndihmon t'i ruani, organizoni ushqimet me efikasitet dhe mund t'i arrini me lehtësi në fund të frigoriferit dhe në çdo kënd të tij.

E lehtë për t'u gjetur dhe arritur

Mban artikuj më të mëdhenj

Një kosh i madh dhe i lehtë në derë ju lejon të ruani në mënyrë të sigurt artikuj më të mëdhenj brenda derës. Në të mund të vendosen kartonë të mëdhenj qumështi dhe lëngjesh dhe dy radhë me kënaçe dhe shishe. Prandaj ai liron hapësirë në raft dhe është fantastik për festa!

Mban artikuj më të mëdhenj

Kutia Full Open (ngrirësi)

Një hapje e madhe e bën më të lehtë organizimin dhe heqjen e artikujve gjatë optimizimit të hapësirës së ruajtjes.

Kutia Full Open (ngrirësi)

Ndriçimi LED

Kompresori dixhital me inverter e kontrollon automatikisht shpejtësinë e vet në reagim ndaj kërkesës për ftohje në 7 nivele. Prandaj, përdor më pak energji, minimizon zhurmën dhe redukton konsumimin për performancë më afatgjatë.

Ndriçimi LED

Punon me inteligjencë, qëndron i ri

Kompresori dixhital me inverter e kontrollon automatikisht shpejtësinë e vet në reagim ndaj kërkesës për ftohje në 7 nivele. Prandaj, përdor më pak energji, minimizon zhurmën dhe redukton konsumimin për performancë më afatgjatë.

Punon me inteligjencë, qëndron i ri

Pa akumulime akulli

Teknologjia No Frost parandalon akumulimin e akullit dhe ruan një temperaturë konstante në çdo kënd. Gjithashtu ajo ftoh pothuajse dy herë më shpejt*, duke e sforcuar më pak sistemin e ftohjes dhe duke rritur qëndrueshmërinë e tij.

*Bazuar në një krahasim mes frigoriferit me brymë të Samsung RL39THCTS dhe frigoriferit pa brymë RB31FERNCWW. Rezultatet individuale mund të variojnë në varësi të përdorimit nga konsumatori

Pa akumulime akulli

*Bazuar në një krahasim mes frigoriferit me brymë të Samsung RL39THCTS dhe frigoriferit pa brymë RB31FERNCWW. Rezultatet individuale mund të variojnë në varësi të përdorimit nga konsumatori

  • 595 mm Gjerësia neto (mm)
  • 1780 mm Lartësia neto e kasës me menteshën (mm)
  • 668 mm Thellësia neto me dorezën e derës (mm)
  • 66.5 kg Pesha neto (kg)
  • Ftohje nga të gjitha anët Lloji i ftohjes
  • A+ Klasifikimi i efikasitetit të energjisë

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.