RB3000 Frigorifer me ftohje të njëtrajtshme, 350ℓ

RB33J3015WW/EF
Ngjyra E bardhe deboreE bardhe debore

The item is in the cart.

350 ℓ

Totali bruto (litra)

595 mm

Gjerësia neto (mm)

1850 mm

Lartësia neto e kasës me menteshën (mm)

668 mm

Thellësia neto me dorezën e derës (mm)

Organizojeni më mirë. Shijojeni më shumë.

Përjetoni një nivel krejtësisht të ri organizimi dhe prakticiteti me frigoriferin që maksimizon efikasitetin e hapësirës

Organizojeni më mirë. Shijojeni më shumë.

Ftoh në mënyrë të njëtrajtshme çdo kënd

Sistemi i ftohjes nga të gjitha anët e ftoh frigoriferin në mënyrë të njëtrajtshme nga qoshja në qoshe. Ajri i ftohtë nxirret jashtë përmes shumë vrimave në çdo nivel rafti, prandaj ruan një temperaturë konstante dhe ushqimi qëndron më i freskët.

Ftoh në mënyrë të njëtrajtshme çdo kënd

Kujdesi ideal për mishin dhe peshkun

Fresh Zone është sirtari i projektuar me inteligjencë që ofron mjedisin ideal për ruajtjen e mishit dhe peshkut – duke i ruajtur ato në temperaturë optimale në mënyrë që ato të qëndrojnë të freskëta dhe të kenë shijen më të mirë të mundshme.

Kujdesi ideal për mishin dhe peshkun

E lehtë për t'u gjetur dhe arritur

Rafti Easy Slide i cili rrëshqet brenda dhe jashtë ju ndihmon t'i ruani, organizoni ushqimet me efikasitet dhe mund t'i arrini me lehtësi në fund të frigoriferit dhe në çdo kënd të tij.

E lehtë për t'u gjetur dhe arritur

Mban artikuj më të mëdhenj

Një kosh i madh dhe i lehtë në derë ju lejon të ruani në mënyrë të sigurt artikuj më të mëdhenj brenda derës. Në të mund të vendosen kartonë të mëdhenj qumështi dhe lëngjesh dhe dy radhë me kënaçe dhe shishe. Prandaj ai liron hapësirë në raft dhe është fantastik për festa!

Mban artikuj më të mëdhenj

Kutia Full Open (ngrirësi)

Një hapje e madhe e bën më të lehtë organizimin dhe heqjen e artikujve gjatë optimizimit të hapësirës së ruajtjes.

Kutia Full Open (ngrirësi)

Ndriçimi LED

Dritat LED e ndriçojnë mirë brendësinë e frigoriferit pa kompromentuar fuqinë ftohëse.

Ndriçimi LED

Punon me inteligjencë, qëndron i ri

Kompresori dixhital me inverter e kontrollon automatikisht shpejtësinë e vet në reagim ndaj kërkesës për ftohje në 7 nivele. Prandaj, përdor më pak energji, minimizon zhurmën dhe redukton konsumimin për performancë më afatgjatë.

Punon me inteligjencë, qëndron i ri

Pa akumulime akulli

Teknologjia No Frost parandalon akumulimin e akullit dhe ruan një temperaturë konstante në çdo kënd. Gjithashtu ajo ftoh pothuajse dy herë më shpejt*, duke e sforcuar më pak sistemin e ftohjes dhe duke rritur qëndrueshmërinë e tij.

*Bazuar në një krahasim mes frigoriferit me brymë të Samsung RL39THCTS dhe frigoriferit pa brymë RB31FERNCWW. Rezultatet individuale mund të variojnë në varësi të përdorimit nga konsumatori

Pa akumulime akulli

*Bazuar në një krahasim mes frigoriferit me brymë të Samsung RL39THCTS dhe frigoriferit pa brymë RB31FERNCWW. Rezultatet individuale mund të variojnë në varësi të përdorimit nga konsumatori

  • 350 ℓ Totali bruto (litra)
  • 595 mm Gjerësia neto (mm)
  • 1850 mm Lartësia neto e kasës me menteshën (mm)
  • 668 mm Thellësia neto me dorezën e derës (mm)
  • 70.12 kg Pesha neto (kg)
  • Ftohje nga të gjitha anët Lloji i ftohjes

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.