Frigorifer TMF me Twin Cooling Plus™, 500L

RT50K6335SL/EO
Ngjyra ArgjendArgjend

The item is in the cart.

500 ℓ

Totali neto (litra)

1785 mm

Lartësia neto e kasës me dorezën (mm)

82 kg

Pesha neto (kg)

Po

Twin Cooling Plus

Freski me lagështi të plotë në të gjithë frigoriferin

Vetëm Twin Cooling Plus™ krijon një mjedis të favorshëm për ruajtjen e ushqimit të freskët në frigorifer me lagështi 70%, krahasuar me 30% në një TMF standarte. Pra, mban përbërësit të freskët për më gjatë pa i tharë.

Freski me lagështi të plotë në të gjithë frigoriferin

*Bazuar në testimin e brendshëm duke krahasuar modelet Samsung RT22SCSW2 dhe RT6000K.

Ushqim që shijon në mënyrë të mrekullueshme, i ngrirë pa erë

Sistemi Twin Cooling Plus™ ftoh ndarjet veç për të ndalur aromat e papritura që përhapen nga frigoriferi në pjesën e akullit. Pra, ushqimi i ngrirë ruan më shumë shijen e tij origjinale.

Ushqim që shijon në mënyrë të  mrekullueshme, i ngrirë pa erë

5 Mënyrat e konvertimit sipas kërkesës

Ofron ruajtjen më të fundit fleksibël. Konvertoni lehtësisht frigoriferin tuaj në një pjesë me akull për të mbajtur të gjithë ushqimin e freskët që ju nevojitet për të ruajtur për stinë të ndryshme ose raste të veçanta. Ose kaloni te modaliteti fikur* për të kursyer energji, në varësi të specifikimeve.

5 Mënyrat e konvertimit sipas kërkesës

* Temperatura e ndarjeve mbetet nën 15℃ duke përdorur energji elektrike të ulët

Krijon akull dhe freskon pijet

Shpërndan ajër të ftohtë shpejt dhe intensivisht për të ngrirë ose për të freskuar shpejt. Me prekjen e një butoni, Power Cool i freskon shpejt ushqimet dhe pijet, ndërsa Power Freeze është e shkëlqyer për ngrirjen ose forcimin e ushqimit të ngrirë dhe bërjen e akullit.

Krijon akull dhe freskon pijet

E lehtë për të gjetur dhe për të marë ushqimin në pjesën e prapme

Marrja e ushqimit në një frigorifer shpesh nënkupton kalimin përmes një rruge pengesash të artikujve. Rafti Easy Slide ju lejon të ruani në mënyrë efikase, të organizoni dhe të përdorni ushqimin tuaj - duke arritur lehtësisht gjërat në anën e pasme dhe në qoshe.

E lehtë për të gjetur dhe për të marë ushqimin në pjesën e prapme

Punon më shumë në heshtje dhe përdor më pak energji

Teknologjia me inverter dixhital rregullon automatikisht shpejtësinë e kompresorit në përgjigje të kërkesës për ftohje në 7 nivele. Përdor më pak energji, minimizon zhurmën dhe ul kohën e vjetërimit për rendiment më të gjatë.

Punon më shumë në heshtje dhe përdor më pak energji

Mban ajrin higjienikisht të pastër dhe të freskët

Një mbrojtës antibakterial e mban frigoriferin të pastër dhe higjenik. Ajri kalon përmes një filtri karboni të aktivizuar, kështu që vazhdimisht sterilizohet dhe higjenizohet, ndërsa një rrjetë antibakteriale eliminon bakteret.

Mban ajrin higjienikisht të pastër dhe të freskët

Shihni gjithçka qartë brenda

Ndriçimi LED me efikasitet të lartë është më i hollë, më i freskët dhe më efikas se ndriçimi konvencional. E vendosur në majë dhe anash, ndriçon bukur dhe shkëlqyeshëm çdo cep, duke siguruar pamje më të mirë.

Shihni gjithçka qartë brenda
  • 500 ℓ Totali neto (litra)
  • 1785 mm Lartësia neto e kasës me dorezën (mm)
  • 82 kg Pesha neto (kg)
  • Po Twin Cooling Plus

Si mund të parandaloj krijimin e akullit në frigoriferin ngrirës?

Si mund të parandaloj krijimin e akullit në frigoriferin ngrirës?shihni përgjigjen

Pse disa hapësira të frigoriferit tim nuk janë aq të ftohta sa të tjerat?

Pse disa hapësira të frigoriferit tim nuk janë aq të ftohta sa të tjerat?shihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.