HM12 RS4000K Frigorifer me ftohje të dyfishtë, 533ℓ

RS53K4600SA/EF

The item is in the cart.

533 ℓ

Total neto (litra)

912 mm

Gjerësia Net (mm)

1789 mm

Net Rasti Lartësia me varen (mm)

747 mm

Thellësia net me dorezën (mm)

Sistemi Twin Cooling ju ofron më të mirën

Frigoriferi i ri i serisë RS4000K përdor dy flukse të ndara ajri dhe kontroll preciz të temperaturës për të ruajtur nivele optimale për lagështinë si në anën e frigoriferit ashtu edhe në atë të ngrirësit.

Sistemi Twin Cooling ju ofron më të mirën

Kontrolli në majë të gishtave

Kuptoni se çfarë ndodh brenda frigoriferit tuaj pa e hapur fare derën. Ekrani i jashtëm LED shfaq temperaturat e brendshme dhe ju njofton kur ka ardhur koha për të ndërruar filtrin

Kontrolli në majë të gishtave

Një ndriçim i ri për të kursyer energji dhe hapësirë

Ndriçimi LED në formë kulle shtrihet në pjesën e pasme të frigoriferit dhe jo si tradicionalisht i varur nga lart poshtë, duke ju dhënë më shumë hapësirë për artikujt e gjatë. Gjithashtu ai emeton më pak nxehtësi krahasuar me llambat tradicionale

Një ndriçim i ri për të kursyer energji dhe hapësirë

Big Box

Sirtarët Big Box mund të ruajnë pjeprat dhe kokat e lakrave, por megjithatë ende kanë vend për të futur edhe shumë speca. Prandaj, mbushini ato me fruta dhe zarzavate. Kapakët me ngritje lart ndihmojnë në ruajtjen e freskisë duke ofruar njëkohësisht akses të shpejtë.

Big Box

Multi Flow

Multi Flow funksionon në çdo nivel për të ruajtur një temperaturë të njëtrajtshme, sidomos pasi hapni derën. Ftohja e çdo pjese të çdo ndarjeje në të njëjtën kohë, ndihmon që ushqimet tuaja të qëndrojnë të freskëta për një kohë më të gjatë.

Multi Flow

Mini-bari i pijeve

Zgjasni dorën direkt në mini-barin e pijeve pa hapur derën e frigoriferit dhe pa e lënë ajrin e ftohtë të dalë. Kjo ndihmon në kursimin e energjisë. Dera shërben gjithashtu si raft ku mund të mbushni një gotë për vete

Mini-bari i pijeve

Sofistikimi, i thjeshtëzuar

Eleganca e frigoriferit RS4000K ju ndihmon të frymëzoheni për gatime mahnitëse. Stili me shkëlqim, i plotësuar nga linjat e buta dhe një finiturë e bukur, sjell një ndjesi cilësie të lartë që plotëson dhe zbukuron dekorin e kuzhinës suaj

Sofistikimi, i thjeshtëzuar
  • 533 ℓ Total neto (litra)
  • 912 mm Gjerësia Net (mm)
  • 1789 mm Net Rasti Lartësia me varen (mm)
  • 747 mm Thellësia net me dorezën (mm)
  • 120 kg Pesha neto (kg)
  • Twin Cooling Cooling Type

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.