ES3000 Frigorifer me teknologjinë me Inverter Dixhital, 501ℓ

ES3000 Frigorifer me teknologjinë me Inverter Dixhital, 501ℓ

RS50N3413SA/EF

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Zgjidhni kapacitetin tuaj

Elegant dhe me harmoni

Dizajn Minimal Elegant

Jepni shtëpisë tuaj një pamje elegante moderne dhe minimaliste. Dizajni Minimal Elegant ka një pamje të pastër dhe bashkëkohore. Kështu që do të përshtatet në harmoni të plotë me kuzhinën tuaj. Ai përmban një finiturë elegante prej çeliku që nuk ndryshket dhe dyer të bukura të sheshta. Dhe dorezat vertikale theksojnë simetrinë elegante të tij.

Elegant dhe me harmoni Elegant dhe me harmoni

Më pak zhurmë dhe energji

Teknologjia me Inverter Dixhital

Gëzoni efikasitet më të madh të energjisë, më pak zhurmë dhe një rendiment afatgjatë. Kompresori me Inverter Dixhital rregullon automatikisht shpejtësinë e tij në përgjigje të kërkesës për ftohje në 7 nivele. Pra funksionon në mënyrë ekonomike dhe në heshtje. Gjithashtu siguron qëndrueshmëri më të madhe, mbështetur nga një garanci 10 vjeçare*.

*Garancia 10 vjeçare është e kufizuar vetëm për kompresorin.

Freski pa ngrirje

Pa Ngrirje

Ruani freskinë e ushqimit për më gjatë pa ngrirje. Teknologjia Pa Ngrirje mban një temperaturë të vazhdueshme optimale në çdo cep duke rritur qarkullimin e ajrit. Ndalon formimin e akullit në ushqim, si p.sh. perime, që të qëndrojnë të freskëta, të shijshme. Dhe shmangni nevojën për të shkrirë frigoriferin tuaj.

* Mbështetur në një krahasim të frigoriferit me ngrirje Samsung RB31FERNCWW dhe frigoriferit Pa Ngrirje RL39THCTS. Rezultatet individuale mund të ndryshojnë në varësi të përdorimit të konsumatorit.

Ftoh çdo cep

Ftohje e gjithanshme

Sigurohuni që çdo gjë në frigorifer të ftohet në mënyrë të efektshme, që ushqimi të mbetet më i freskët. Sistemi i ftohjes së gjithanshme ftoh çdo centimetër të frigoriferit në mënyrë të barabartë nga cepi në cep. Ajri i ftohtë shtyhet përmes ventilatorëve të shumtë në çdo nivel të raftit për të ruajtur një temperaturë të vazhdueshme dhe optimale.

Ngrirje e fuqishme

Fuqia e Ngrirjes

Ngrini ushqimin tuaj ose formoni akull në një moment! Me prekjen e një butoni, funksioni Fuqia e Ngrirjes automatikisht vendos temperaturën e ngrirjest në nivelin më të ulët dhe krijon një shpërthim të shpejtë të ajrit mjaft të ftohtë. Është e shkëlqyer për ngrirjen ose forcimin e ushqimit të ngrirë, si akullore, dhe për të formuar akull shpejt.

Vendosni pastër më shumë ushqime

Kaseta e Bulmetit

Organizoni dhe ruani rregullisht prodhimet e bulmetit dhe verën. Një Kasetë e Qumështit/Raft i Verës opsional është projektuar posaçërisht për të ruajtur ushqimet tuaja të preferuara të bulmetit. Gjithashtu mund të mbajë në mënyrë të sigurtë shishe verë, që të mos të rrokullisen andej-këndej. Mund të përdorni më së miri hapësirën e disponueshme dhe të merrni lehtësisht çdo gjë që ju nevojitet.

Ruajtja lehtësisht e verës

Rafti i Verës (opsional)

Organizoni dhe vendosni mirë verën. Një Raft Vere opsional është projektuar posaçërisht për të ruajtur verën tuaj të preferuar dhe mund të mbajë në mënyrë të sigurtë shishe verë, që të mos rrokullisen andej-këndej. Mund të përdorni më së miri hapësirën e disponueshme për të ruajtur verë dhe t’a merrni lehtësisht kur ju nevojitet.

Specifikimet

  • Lloji i ftohjes Ftohje e Vetme
  • Totali neto (litra) 501 ℓ
  • Pesha neto (kg) 103 kg
  • Lartësia neto e kasës me dorezën (mm) 1789 mm

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.