RT5000K Frigorifer me Twin Cooling Plus™ teknologji, 320L

RT32K5030S9/EO
Ngjyra ArgjendArgjend

The item is in the cart.

321 ℓ

Totali neto (litra)

330 ℓ

Totali bruto (litra)

600 mm

Gjerësia neto (mm)

1715 mm

Lartësia neto e kasës me menteshën (mm)

Freski plot lagështirë në të gjithë frigoriferin

Vetëm Twin Cooling Plus™ krijon një mjedis të favorshëm për ruajtjen e ushqimeve të freskëta në frigorifer me 70% lagështirë, krahasuar me 30% në TMF tradicional. Prandaj, ai i ruan ingredientët të freskët për më shumë kohë pa i tharë.

Freski plot lagështirë në të gjithë frigoriferin

* Bazuar në testimet e brendshme krahasuar në modelet tradicionale të Samsung RT22SCSW2 dhe RT5000K.

Ushqime të ngrira tepër të shijshme dhe pa aroma

Sistemi Twin Cooling Plus™ i ftoh ndarjet veçmas për të mos lejuar që aromat e papritura të shpërndahen nga frigoriferi te ngrirësi. Prandaj, ushqimi i ngrirë e ruan për më gjatë shijen e vet origjinale.

Ushqime të ngrira tepër të shijshme dhe pa aroma

5 regjime konvertimi sipas kërkesës

Ofron hapësirë ruajtjeje ideale dhe fleksibël. Konvertojeni me lehtësi ngrirësin në frigorifer për t’i mbajtur të gjitha ushqimet e freskëta që ju nevojiten për t’i ruajtur për stinë të ndryshme dhe raste speciale. Ose çaktivizoni* regjimin për të kursyer energji, në varësi të specifikimeve.

5 regjime konvertimi sipas kërkesës

Prodhon akull dhe ftoh pijet

Lëshon me shpejtësi ajër të ftohtë me intensitet për të ngrirë ose ftohur shpejt. Me një prekje të butonit, Power Cool ftoh me shpejtësi ushqime dhe pije, ndërsa Power Freeze është e shkëlqyer për ngrirjen ose forcimin e ushqimit të ngrirë dhe prodhimin e akullit.

Prodhon akull dhe ftoh pijet

Punon më gjatë dhe më qetë dhe përdor më pak energji

Teknologjia me inverter dixhital e rregullon automatikisht shpejtësinë e kompresorit në reagim ndaj kërkesës për ftohje në 7 nivele. Prandaj, përdor më pak energji, minimizon zhurmën dhe redukton konsumimin për performancë më afatgjatë.

Punon më gjatë dhe më qetë dhe përdor më pak energji

E mban ajrin të pastër dhe të freskët nga ana higjienike

Një mbrojtës antibakterial e mban frigoriferin të pastër dhe higjienik. Ajri kalon përmes filtrit me karbon të aktivizuar, prandaj sterilizohet dhe aromatizohet në mënyrë të vazhdueshme, ndërsa një rrjetë antibakteriale eliminon bakteret.

E mban ajrin të pastër dhe të freskët nga ana higjienike

Shikoni me lehtësi gjithçka brenda

Ndriçimi shumë efikas LED është më i hollë, më i freskët dhe më efikas në energji se ndriçimi tradicional. I vendosur lart dhe anash, ai ndriçon bukur dhe shkëlqyeshëm çdo qoshe, duke siguruar vizibilitet më të mirë.

Shikoni me lehtësi gjithçka brenda
  • 321 ℓ Totali neto (litra)
  • 330 ℓ Totali bruto (litra)
  • 600 mm Gjerësia neto (mm)
  • 1715 mm Lartësia neto e kasës me menteshën (mm)
  • 672 mm Thellësia neto me dorezën e derës (mm)
  • 57 kg Pesha neto (kg)

Si mund të parandaloj krijimin e akullit në frigoriferin ngrirës?

Si mund të parandaloj krijimin e akullit në frigoriferin ngrirës?shihni përgjigjen

Pse disa hapësira të frigoriferit tim nuk janë aq të ftohta sa të tjerat?

Pse disa hapësira të frigoriferit tim nuk janë aq të ftohta sa të tjerat?shihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.