Smart TV në mes të ditës

Smart tani është inteligjent

Njihuni me TV tuaj Smart. Jemi këtu për t’ju drejtuar.

Hyni në TV tuaj Inteligjent

Filloni jetën tuaj me Smart TV me një proces të lehtë të lidhjes. Lidhuni me gjithçka. Ju tregojmë sesi t’a bëni.

Shijoni një botë krejt të re argëtimi

me videot, lojrat, muzikën dhe përmbajtje të tjera.

Eksploroni ekzistencën lidhur me të

Lidhni pajisjet tuaja IoT. Smart TV do t’ju tregojë ekzistencën inteligjente të ardhshme.

Zgjidhni televizorin tuaj