Bëni gjithçka në një vend

SmartThings Dashboard

SmartThings Dashboard e bën të lehtë të kontrollohen drejtpërdrejt pajisjet tuaja të lidhura ose në mënyrë individuale të caktoni regjime të ndryshme mbështetur në preferencat tuaja.

SmartThings Dashboard në Smart TV me titullin "Kontrolloni pajisjet inteligjente në mënyrën më inteligjente."

Njoftohuni dhe ende qëndroni të sintonizuar

Vazhdoni të shihni një film edhe kur merrni njoftime që shfaqen nga pajisjet tuaja të tjera. Merrni azhornime mbi ciklin tuaj të pastrimit drejtpërdrejt në ekranin e TV tuaj pa ndërprerë skenën tuaj të preferuar.

4 njerëz janë duke parë Smart TV me nje alarm që shfaqet që tregon se cikli I Lavatriçes ka përfunduar.

Si të kontrolloni

Mësoni për mënyra të tjera sesi të kontrolloni pajisjet tuaja IoT.

SmartThings Dashboard

Shkoni tek SmartThings Dashboard në Smart TV tuaj për të kontrolluar pajisjet tuaja me dorë.

SmartThings Dashboard në Smart TV dhe kondicioneri me ikonat Wi-Fi

Aplikacioni SmartThings

Kontrolloni pajisjet tuaja përmes aplikacionit SmartThings në celularin tuaj.

SmartThings Dashboard në telefonin celular me ikonat IoT; Smart TV, frigorifer, lavatriçe, kamera, drita dhe kyçi