Nxirrni nga kutia dhe lidhni Smart TV tuaj

Jeta juaj e Smart TV është gati kur ju jeni gati. Gjithçka fillon me lidhjen e shpejtë dhe të lehtë.

3 njerëz janë duke biseduar rreth kutisë së TV.

Si t’a lidhni

Bëni gati Smart TV tuaj me këtë proces të lehtë të lidhjes.

Kjo video tregon sesa e lehtë është të vendoset lidhja me Smart TV me një celular të përputhshëm. Shumica e hapave ndodhin automatikisht pasi TV juaj zbulon celularin tuaj. Pasi të jetë kryer sinkronizimi, përdorni celularin tuaj për të zgjedhur aplikacionet që dëshironi dhe thjesht shtojini ato tek Smart Hub.
Kjo video tregon sa e lehtë është të vendoset lidhja me Smart TV. Shumica e hapave ndodhin automatikisht pasi TV zbulon celularin tuaj. Pasi të jetë kryer sinkronizimi, përdorni celularin tuaj për të zgjedhur aplikacionet që dëshironi.

Përdorimi i celularit tuaj për lidhjen

Bëni gati Smart TV tuaj nga celulari juaj me një proces të lehtë të lidhjes. Shumica e hapave mund të bëhen automatikisht duke përdorur informacionin në celularin tuaj.

Një grua është duke vendosur lidhjen me Smart TV përmes celularit dhe ikona të ndryshme janë lidhur ndërmjet celularit dhe TV; Zgjedhja e Aplikacioneve, Llogari Samsung, Konfigurimi i rrjetit, ikona e njohjes automatike Mobile auto.

* Njohja automatike ndërmjet telefonit celular dhe TV mund të ndryshojë në varësi të pajisjes celulare. Për pajisjet celulare që nuk kanë njohjen automatike, hapni aplikacionin SmartThings në celularin tuaj për të filluar lidhjen.
*Një llogari Samsung kërkohet për të lidhur TV përmes celularit.
* Kërkohet lidhja Wi-Fi në celularin tuaj për të kaluar informacionin e rrjetit në TV tuaj.

Përdorimi i telekomandës tuaj për lidhje

Smart TV i vendosur në mur me ekranin e përshëndetjes; "Mirësevini në Samsung Smart TV" me Një Telekomandë.