Ndihmësi me zë në Smart TV tuaj

Eksploroni Smart TV tuaj me lehtësinë e një ndihmësi me zë. Thuajini ndihmësit me zë të kërkojë, të shohë ose të aktivizojë tipare të ndryshme për ju.

Një grua është duke përdorur një ndihmës të zërit për të pyetur për titullin e këngës që dëgjohet në Smart TV, përmes Një Telekomande.

Çfarë mund të bëjë ndihmësi me zë?

Sa për të filluar, ndihmësi me zë e bën përvojën tuaj të TV më dinamike dhe argëtuese. Kërkojini ndihmësit tuaj me zë të kërkojë përmbajtjen tuaj të preferuar ose të kontrollojë gjendjen e pajisjeve tuaja të lidhura IoT. Shihni sesi mund të ndryshojë jetën tuaj.

Merrni përgjigje

Mendoni për ndihmësin me zë si miku juaj më i mirë me përgjigje. Thjesht shtypni butonin MIC në Telekomandën tuaj dhe pyesni menjëherë. “Si është moti këtë javë?” Ndihmësi me zë jua bën të ditur.

Slide në të cilën asistent zëri kërkon të dhëna meteorologjike.

Ndani kujtime

Sapo u kthyet nga një udhëtim me familjen? Mblidhuni rreth Smart TV dhe thoni, "Më trego fotografitë nga fundjava e kaluar." Do të shihni momentet ngazëllyese nga udhëtimi të bëhen të gjalla.

2 njerëz janë duke parë fotografi në Smart TV; djali është duke kontrolluar Një Telekomandë.

Lidhni shtëpinë tuaj

Dëshironi të kontrolloni pajisjet tuaja ndërsa jeni duke parë TV në kolltuk? Thjesht thoni, “Më trego shtëpinë time inteligjente.”

2 imazhe që i kërkojnë ndihmësit me zë për të aktivizuar Smart Home; Imazhi i parë tregon komandën me zë me titullin "Shfaq Smart Home tim.” Më pas shfaqet SmartThings Dashboard në Smart TV me titullin "Kontrolloni pajisjet inteligjente në mënyrën më intelligjente."

*Shërbimi smart dhe GUI (Ndërfaqja Grafike e Përdoruesit) mund të ndryshojnë sipas modelit dhe rajonit.

* Marrëveshja e Afateve dhe Kushteve të Lidhësit Smart Hub dhe Praktika e Konfidencialitetit është e nevojshme para përdorimit.

* OS (Sistemi Operativ) ose aplikacioni i përputhshëm është i nevojshëm.

* Përdoruesit me modele të mëparshme të Galaxy S6 ose marka të tjera të celularëve duhet të shkarkojnë aplikacionin SmartThings përmes dyqanit të aplikacioneve.

* Forma e TV dhe e telekomandës mund të ndryshojë në varësi të modelit dhe rajonit.* Përmbajtja brenda ekranit është me imazhe të simuluara dhe janë vetëm për qëllime tregimi.

* GUI (Ndërfaqja Grafike e Përdoruesit), dizajn, tiparet dhe specifikimet mund të ndryshojnë pa njoftim.