Shihni filma dhe TV në ekranin e madh

Është e lehtë të shijoni filma të mahnitshëm në Smart TV tuaj. Nuk e patë episodin më të fundit të programit tuaj të preferuar në TV? Mos u shqetësoni. E kemi zgjidhjen.

Përmbajtje e ndryshme me ikonat e aplikacionit; The Tick dhe Jean-Claude Van Johnson në video parësore, Planet of the Apes dhe Alien: Covenant, Dunkirk dhe Despicable Me 3 në Google Play Movies & TV, Silicon Valley, Insecure, Westworld, Game of Thrones dhe Divorce në HBO Now, The Crown, A Series of Unfortunate Events, Bright, Stranger Things dhe Narcos në Netflix, Future Ma dhe The Handmaid's Tale Hulu, The Mummy dhe Spider-Man Homecoming në VUDU.

Njihuni me përmbajtjen origjinale

Turi i Madh

Shkarkoni filmat më të fundit origjinal dhe përmbajtjen e tyre. Argëtimi mahnitës është pikërisht në majën e gishtave tuaj.

Kjo është një video reklamë që prezanton serinë origjinale për TV 'The Grand Tour' në Amazon Prime Video. Prezantuesit janë duke shijuar garat e tyre ekstreme me lloje të ndryshme makinash jashtë rrugëve.

Shikimi i lehtë në TV tuaj

Kjo video prezanton dy mënyra për të shijuar përmbajtje në Smart TV tuaj. E para është të përdorni aplikacionin tuaj të zgjedhur të shkarkimit përmes Smart Hub. Tjetra është pasqyrimi i aplikacionit të celularit, që ju lejon të shihni atë që jeni duke parë në celularin tuaj në ekranin e madh.
Kjo video prezanton dy mënyra për të shijuar përmbajtje në Smart TV tuaj. E para është të përdorni aplikacionin tuaj të zgjedhur të shkarkimit përmes Smart Hub. Tjetra është pasqyrimi i aplikacionit të celularit

Smart TV

Thjesht hapni Smart Hub tuaj dhe klikoni aplikacionin tuaj të preferuar, nga Netflix, tek Prime Video, Hulu, dhe më shumë. Është kaq e lehtë.

Smart Hub UI shfaqet mbi një imazh të sfondit të natyrës në ekranin e TV; UI ka përmbajtje të ndryshme, si 'What's New', 'Watch Next', dhe disa aplikacione si Netflix, Amazon Prime Video, YouTube, Facebook Video, Google Play Movies & TV

Pasqyrimi i aplikacionit të celularit

Shkoni nga celulari juaj tek ekrani i madh në Smart TV tuaj në një çast. Thjesht shtypni pasqyrimi i ekranit.

Celulari dhe Smart TV janë në të njëjtin ekran me ikonën e Wi-Fi; Në ekrane, Dy njerëz janë të armatosur me mburoja mesjetare dhe secili mban një shpatë.