Galaxy A5 (2017)

SM-A520FZIASEE
Ngjyra Peach CloudPeach Cloud

The item is in the cart.

1,9 GHz

Shpejtësia e CPU

5,2" (132,2 mm)

Madhësia (Ekrani kryesor)

CMOS 16,0 MP

Kamera kryesore - Rezolucioni

159

Pesha (g)

Thjesht elegant

Eleganca në formën e saj më të pastër. Me minimalizëm të theksuar për maksimum kënaqësie, pjesa e prapme e tij prej xhami shumë të fortë 3D dhe ekrani me madhësi optimale prej 5,2 inç bashkohen në mënyrë perfekte në dizajnin e përsosur.

Prikaz prednje i bočne strane telefona Galaxy A5 (2017) ističe njegov skladan dizajn bez ispupčenja

Kompakt nga çdo këndvështrim

Dizajn i cili ofron mbështetje të mirë në dorë. Kamera nuk është e dalë, por është plotësisht rrafsh me sipërfaqen e pasme të telefonit, për një pamje kompakte dhe simetrike nga çdo këndvështrim.

Prikazani proizvod je Galaxy A5 (2017)

I ngjyrosur nga natyra

Vendosini ju tendencat, mos i ndiqni ato. Katër ngjyra në dispozicion të nuancave të matura që e kanë marrë emrin nga elementet natyrore për t’u pëlqyer më shumë ndjesive tuaja dhe për të qenë në harmoni me dizajnin e telefonit.

* Disponueshmëria e produkteve të caktuara mund të ndryshojë sipas shtetit.

 • Različite boje u kojima je dostupan Galaxy A5 (2017). Black SkyBlack Sky
 • Različite boje u kojima je dostupan Galaxy A5 (2017).Gold SandGold Sand
 • Različite boje u kojima je dostupan Galaxy A5 (2017).Peach CloudPeach Cloud
 • azličite boje u kojima je dostupan Galaxy A5 (2017).Blue MistBlue Mist

Regjistroni histori më të plota

Bëjini fotot tuaja me më shumë thellësi dhe me më shumë detaje që meritojnë, falë kamerës së fuqishme prej 16 MP. Kurse falë shpejtësisë dhe fokusit automatik të saktë mund të regjistroni momente të paharrueshme para se të kalojnë.

Krupni plan zadnje kamere telefona Galaxy A5 (2017)

Zgjeroni krijimtarinë tuaj

Shijoni konsolën kreative më të madhe për një përvojë më të mirë vizuale. Optimizoni portretet ose ndryshoni nuancat e ngjyrave nëpërmjet filtrave tanimë të sistemuar për kamera që të përmirësoni fotografitë tuaja të preferuara.

* Imazhi në ekran i marrë me Galaxy A5 (2017).

1 / 8
Prikazana slika hrane snimljena je telefonom Galaxy A5 (2017) bez funkcije „food mood“
Prikazana slika hrane snimljena je telefonom Galaxy A5 (2017) bez filtera „food mood“

Regjistrojeni jetën me ndriçim optimal

Me kamerën frontale prej 16 MP dhe me ekranin e ndritshëm që mund të ketë edhe funksionin e blicit, mund të xhironi me më shumë mprehtësi fotot madje edhe në kushtet e ndriçimit të dobët. Gjithashtu përmban mbyllësin lëvizës i cili është optimizuar për stabilitet më të mirë dhe fotot nuk janë të turbullta.

* Imazhi në ekran i marrë me Galaxy A5 (2017).

Selfi slika tri žene snimljena pri slabom osvetljenju kako bi se demonstrirale napredne funkcije kamere telefona Galaxy A5 (2017)

I mbrojtur edhe nga e papritura

Mbrojtje e sigurt kudo që t'ju dërgojë jeta. Falë certifikatës IP68 telefoni është i papërshkueshëm nga uji dhe pluhuri në shumicën e situatave.

Slika prikazuje izvanrednu vodootpornost telefona Galaxy A5 (2017) zahvaljujući oceni IP68
IP68

* Mund të zhytet në 1.5 metra ujë deri në 30min.

Bateri për përdorues serioz

Karikojeni shpejt baterinë dhe mos humbni kohë. Me baterinë që punon më gjatë madje edhe gjatë përdorimit intensiv të telefonit dhe me kohë më të shkurtër karikimi, mund të kryeni disa detyra ditore.

Poboljšane performanse zahvaljujući snažnijoj bateriji od 3000 mAh

Vendosni më shumë të dhëna

Balancim i përsosur, performanca unike. Me hapësirë shtesë magazinimi prej 256 GB mund të ruani edhe më shumë përmbajtje të preferuara multimediale, kurse mundësia e përdorimit të dy kartave SIM ju ofron fleksibilitet gjatë udhëtimeve.

* Performanca e specifikimeve mund të ndryshojë sipas shtetit.

Otvor za SD karticu na telefonu Galaxy A5 (2017)

Paraqitje momentale

Merrni informacionet kryesore pa e zgjuar telefonin, duke kursyer kështu kohën dhe baterinë. Falë ekranit vazhdimisht aktiv (Always on), mund të shikoni gjithmonë orën dhe kalendarin kurdo që ju nevojiten.

 • Odmah vidite datum i vreme na telefonu Galaxy A5 (2017) zahvaljujući stalno aktivnom ekranu.
 • Odmah vidite vreme na telefonu Galaxy A5 (2017) zahvaljujući stalno aktivnom ekranu.
 • Odmah vidite datum i vreme u različitim vremenskim zonama na telefonu Galaxy A5 (2017) zahvaljujući stalno aktivnom ekranu.

I besueshëm dhe i sigurt

Funksioni Secure Folder mbyll aplikacionet e zgjedhura dhe të dhënat sensitive duke i ruajtur ato veçmas nga përmbajtjet e tjera në pajisje. Ju kursen kohë sepse mjafton një konfirmim i identitetit dhe nuk ka nevojë për regjistrim të vazhdueshëm.

Slika ekrana aktivirane funkcije „Secure Folder“ na telefonu Galaxy A5 (2017).

Gjithçka është lehtë në dispozicion

Qetësi e garantuar. Bëni kopjet rezervë të të dhënave, plotësojini ato dhe bëni sinkronizimin me të gjitha pajisjet Galaxy që të jenë në dispozicion atje ku ju duhen. Për më tepër, me çdo llogari Samsung Cloud fitoni 15 GB hapësirë magazinimi.

Uređaj Galaxy A5 (2017) u ruci i delimičan prikaz odozgo levog donjeg ugla notebook računara.

Funksionon nga të dy anët

Falë lidhjes së kthyeshme, USB-ja me kabllo të llojit C punon pavarësisht nga ana e lidhjes me pajisjen. Kjo do të thotë që mund ta karikoni telefonin pa problem dhe nuk duhet ta keni merak cila është ana e duhur.

Galaxy A uređaj i mikro USB kabl

Një shumëllojshmëri e madhe datotekash

Zbukuroni dhe modifikoni pajisjen sipas nevojave tuaja. Nga këllëfët e fortë dhe elegantë deri te kapakët mbrojtës rezistentë. Galaxy A5 (2017) vjen me një gamë të gjerë aksesorësh.

* Disponueshmëria e produkteve të caktuara mund të ndryshojë sipas shtetit. Ekrani aktual i faqes home mund të ndryshojë.

SHIH MË SHUMË
 • Neon Flip futrola za Galaxy A5 (2017) Različiti dodaci za smart telefone za Galaxy A5
 • S view stojeća futrola za Galaxy A5 (2017) Različiti dodaci za smart telefone za Galaxy A5
 • 1,9 GHz Shpejtësia e CPU
 • 5,2" (132,2 mm) Madhësia (Ekrani kryesor)
 • CMOS 16,0 MP Kamera kryesore - Rezolucioni
 • 159 Pesha (g)
 • 3000 Kapaciteti standard i baterisë (mAh)
 • Deri në 53 Koha e luajtjes së audios (orë)

Si t’i ndryshoj cilësimet e telekomandës në S Pen?

Si t’i ndryshoj cilësimet e telekomandës në S Pen?shihni përgjigjen

Si ta lidh Note9 S Pen përmes Bluetooth?

Si ta lidh Note9 S Pen përmes Bluetooth?shihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.

*Rrjetet që mbështet aparati mund të ndryshojnë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.