Galaxy A6

SM-A600FZDISEE
Ngjyra Ar Ar
Memorja 32 GB
Redakto

The item is in the cart.

Kënaqësi e shikimit pa kufi

Infinity Display

Tre nivele ndriçimi

Blic i përparmë

Bëhuni krijues me imazhet tuaja

Ngjitëset AR

1,6 GHz

Procesori

Kënaqësi e shikimit pa kufi

Infinity Display me raportin 18.5:9 që tërheq vëmendjen tuaj. Galaxy A6 është krijuar me një ekran të gjërë, pothuajse pa kufi sAMOLED që ofron rezolucion të gjallë dhe raport mahnitës të kontrastit. Tani mund të shijoni një përvojë gjithë-përfshirëse dhe të pandërprerë.

Kënaqësi e shikimit pa kufi

Tre nivele ndriçimi

Shtojini qartësi asaj që regjistroni. Galaxy A6 ofron tre nivele të rregullimit të blicit përpara për të eleminuar degradimin e imazhit dhe shkëlqimin kur regjistroni selfies ditën dhe natën.

Tre nivele ndriçimi

Mënyra e shkëlqyer për të regjistruar

Sigurohuni se imazhet tuaja mbeten të shkëlqyera kudo që regjistroni. Galaxy A6 ofron një kamera 16MP me lente F1.9 me hapje më të shpejtë, të gjërë për të lejuar hyrjen e më shumë drite kur regjistroni në mjedise të errëta.

Mënyra e shkëlqyer për të regjistruar

Bëhuni krijues me imazhet tuaja

Shtojini një aftësi krijuese fotografive tuaja. Galaxy A6 ka modalitete të ndryshme të kameras, ngjitësa dhe filtra krijues për të gjallëruar atë që regjistroni dhe për të organizuar imazhet dhe videot tuaja sipas subjektit.

Bëhuni krijues me imazhet tuaja

Bëjini fotografitë tuaja krijuese të shpërndashme

Modifikoni fotografitë dhe videot tuaja me efekte të ndryshme imagjinues për të krijuar tregimin tuaj të personalizuar. Me përmbajtjet tuaja, mund të kategorizoni me lehtësi dhe t’i shpërndani ato tek miqtë dhe familja falë veçorive më të përmirësuara.

Bëjini fotografitë tuaja krijuese të shpërndashme

Kalimi me lehtësi në Wi-Fi

Kurseni kohën për aktivizimin dhe çaktivizimin e Wi-Fi. Galaxy A6 ju lejon të ruani historinë e Wi-Fi dhe automatikisht do t’a ndezë dhe fikë atë kur hyni dhe dilni nga zonat e përdorura zakonisht. Tani mund të kënaqeni me lidhjen pa shqetësime ndërsa pakësoni përdorimin e të dhënave celulare kur hyni dhe dilni nga zonat e Wi-Fi.

Kalimi me lehtësi në Wi-Fi

*Lidhja dhe shpejtësia e Wi-Fi mund të ndryshojë në varësi të përdorimit dhe mjedisit.

Mesazhet e Dyfishta

Ndani mesazhet tuaja të punës dhe bisedat personale me lehtësi. Me Mesazhet e Dyfishta, tani mund të lidhni dy llogari të ndryshme të bisedave në aplikacionet tuaja të preferuara të mesazheve*—dhe është e thjeshtë të instalohet llogari e dytë nga ekrani Home ose menuja e cilësimeve.

Mesazhet e Dyfishta

*Mbështetja për mesazhet e dyfishta mund të ndryshojë sipas vendit ose aplikacionit të mesazheve dhe mund të mos jetë e përdorshme në modelet me një SIM.

Ruani më shumë, kënaquni me më shumë

Mund të mbani lehtësisht pranë gjërat e rëndësishme me ruajtjen e zgjerueshme microSD storage—deri në 256GB shtesë. Mbani ato dokumente shtesë, filma dhe fotografi të preferuara në mënyrë të sigurtë, në një vend të leverdisshëm për t’i përdorur lehtësisht pa asnjë shqetësim.

Ruani më shumë, kënaquni me më shumë

Bëni shumë detyra në të njëjtën kohë me lehtësi

Bëni shumë detyra në të njëjtën kohë me lehtësi dhe me efikasitet. Galaxy A6 ofron Aplikacionet Çift, që u lejon përdoruesve të monitorojnë dhe përdorin dy aplikacione në të njëjtën kohë për një përvojë më elegante. Mund të hapni dy aplikacione në të njëjtën kohë, si video dhe mesazhet, dhe t’i shihni ato pranë njëra-tjetrës për të bërë shumë detyra në të njëjtën kohë më lehtësisht.

*Disponueshmëria e shërbimeve dhe aplikacioneve mund të ndryshojë sipas vendit.

Bëni shumë detyra në të njëjtën kohë me lehtësi

*Disponueshmëria e shërbimeve dhe aplikacioneve mund të ndryshojë sipas vendit.

Mënyra pa probleme për të shkyçur telefonin tuaj

  • *Disponueshmëria e këtij shërbimi mund të ndryshojë sipas vendit.
  • *Disponueshmëria e shërbimeve mund të ndryshojë sipas vendit.

Fshehur për mbrojtjen tuaj

Dosja Secure Folder e Samsung është një zgjidhje e fuqishme e sigurisë që ju lejon të krijoni hapësirë private dhe të shifruar për të ruajtur përmbajtje si fotografi, dokumenta dhe skedarë të regjistrimit të zërit për një shtresë shtesë të mbrojtjes ku vetëm ju mund të futeni.

*Disponueshmëria e shërbimeve do të ndryshojë sipas natyrës së përmbajtjes që është duke u shifruar.**Secure Folder e ndan ruajtjen në nivelin e softuerit.

Fshehur për mbrojtjen tuaj

*Disponueshmëria e shërbimeve do të ndryshojë sipas natyrës së përmbajtjes që është duke u shifruar.**Secure Folder e ndan ruajtjen në nivelin e softuerit.

Sinkronizoni botën tuaj

Gjeni vend për të ruajtur ato që ia vlejnë t’i mbani. Samsung Cloud ju lejon të arkivoni, sinkronizoni, riktheni dhe përmirësoni të dhënat tuaja përmes telefonit tuaj inteligjent Galaxy, në mënyrë që të përdorni çfarëdo që ju nevojitet, kurdoherë dhe kudo që ju nevojitet.

* Përfitimet e këtij shërbimi mund të ndryshojnë sipas lidhjes së të dhënave tuaja dhe faktorëve të jashtëm.

Sinkronizoni botën tuaj

* Përfitimet e këtij shërbimi mund të ndryshojnë sipas lidhjes së të dhënave tuaja dhe faktorëve të jashtëm.

Ruani shëndetin tuaj

Takohuni me administratorin personal të shëndetit tuaj për t’a mbajtur jetën tuaj në ekuilibrin më të mirë. Galaxy A6 ofron Samsung Health, që monitoron nivelet e veprimtarisë, zakonet e të ushqyerit dhe mënyrën e fjetjes tuaj të gjitha në një vend të leverdisshëm dhe të sigurtë për t’u përdorur shpejt dhe lehtësisht.

*Gear Fit shitet veç.

Ruani shëndetin tuaj

*Gear Fit shitet veç.

Administratori personal i celularit tuaj

  • *Disa tipare të Bixby mund të mos jenë të disponueshme në varësi të vendit, rajonit ose gjuhës.**Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e siguruara këtu mund të jenë të ndryshme nga specifikimet dhe përshkrimet reale për produktin. Përmbajtjet brenda ekranit dhe imazhet janë të simuluara vetëm për qëllime ilustrimi. Të gjitha funksionet, disponueshmëria, veçoritë, specifikimet, GUI dhe informacioni tjetër për produktin që jepen këtu mund të ndryshohen pa njoftim ose detyrim.
  • *Disa tipare të Bixby mund të mos jenë të disponueshme në varësi të vendit, rajonit ose gjuhës.**Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e siguruara këtu mund të jenë të ndryshme nga specifikimet dhe përshkrimet reale për produktin. Përmbajtjet brenda ekranit dhe imazhet janë të simuluara vetëm për qëllime ilustrimi. Të gjitha funksionet, disponueshmëria, veçoritë, specifikimet, GUI dhe informacioni tjetër për produktin që jepen këtu mund të ndryshohen pa njoftim ose detyrim.
  • *Disa tipare të Bixby mund të mos jenë të disponueshme në varësi të vendit, rajonit ose gjuhës.**Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e siguruara këtu mund të jenë të ndryshme nga specifikimet dhe përshkrimet reale për produktin. Përmbajtjet brenda ekranit dhe imazhet janë të simuluara vetëm për qëllime ilustrimi. Të gjitha funskionet, disponueshmëria, veçoritë, specifikimet, GUI dhe informacioni tjetër për produktin që jepen këtu mund të ndryshohen pa njoftim ose detyrim.
  • 1,6 GHz Procesori
  • 16.0 MP Kamera kryesore - Rezolucioni
  • 162 Pesha (g)
  • 3000 Kapaciteti standard i baterisë (mAh)

Si ta përdor Dolby Atmos në Galaxy A6/A6+?

Si ta përdor Dolby Atmos në Galaxy A6/A6+?shihni përgjigjen

Si ta përdor mesazhin dysh në Galaxy A6/A6+?

Si ta përdor mesazhin dysh në Galaxy A6/A6+?shihni përgjigjen

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.
*Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.

*Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.

*Lidhja Wi-Fi (mode) dhe shpejtësia mund të ndryshojnë në varësi të mjedisit të përdorimit.