Galaxy A7 (Dual SIM)

SM-A750FZBUSEE
Numri i kartave SIM Dual SIM
Memorja 64 GB
Redakto

The item is in the cart.

Trefishoni qejfin

Trefishoni qejfin

Dizajn i qëndrueshëm që dallon

Dizajn i qëndrueshëm që dallon

Trefishoni qejfin

Përshtasni më shumë në çdo kuadër. Në sajë të kamerës së përparuar të trefishtë që përmban Wide dhe Ultra Wide Camera, Galaxy A7 u jep përdoruesve lirinë për të rregjistruar më shumë nga bota rreth tyre.

Trefishoni qejfin

Kamera e Trefishtë

Rregjistroni më shumë nga ato që kap syri juaj. Galaxy A7 vjen me Kamera Ultra Wide 77 dhe 120, kështu që nuk duhet të shqetësoheni për të nxjerrë jashtë ato që dëshironi të mbani në kuadër.

*Images simulated for illustrative purposes.
*Images simulated for illustrative purposes.
  • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

Krijoni më shumë me atë që regjistroni

Shtoni thellësinë për të nxjerrë bukurinë në fotografitë tuaja. Me Kamerën e saj 24MP, Kamerën me Thellësi 5MP dhe Kamerën Ultra të Gjerë 8MP, Galaxy A7 ju lejon të menaxhoni thellësinë e fushës për t'u përqëndruar në atë që dëshironi të nxirrni në pah në imazhin tuaj. Tani keni kontroll në krijimin dhe formimin e mënyrës sesi dëshironi që fotografitë tuaja të duken.

Krijoni më shumë me atë që regjistroni

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

  • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

Përcaktoni stilin tuaj

Galaxy A7 përfshin një veçori Pro-ndriçimi që sjell ndriçim me pamje profesionale për t’u dhënë selfeve tuaja një pamje dhe ndjenjë më joshëse. Ajo gjithashtu vjen me Smart Beauty, e cila përdor Njohjen e Fytyrës për të nxjerrë në pah tiparet tuaja më të mira, kështu që gjithmonë të dukeni bukur.

Përcaktoni stilin tuaj

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

Hapni sytë për të mprehur ngjyrat

Bëhu pjesë e asaj që sheh. Galaxy A7 përmban një shkëlqim 6.0" FHD+ Super AMOLED Infinity Display që prodhon kontrast më të mprehtë dhe ngjyrë më dinamike për një eksperiencë shumë më përfshirëse shikimi. Bota përmes ekranit tuaj kurrë nuk dukej aq e gjallë.

Hapni sytë për të mprehur ngjyrat

*Ekrani i matur në mënyrë diagonale si një katror i plotë pa llogaritur për cepat e rrumbullakosur.

Dizajn i qëndrueshëm që dallon

Galaxy A7 përmban një dizajn ergonomik me një sensor inteligjent të gjurmëve të gishtërinjve për të pasur përdorim të rehatshëm dhe lehtësi në përdorim. Pjesa e pasme e xhamit prej 2.5D është e qëndrueshme dhe e dallueshme, duke përzier funksionalitetin dhe stilin e saj në mënyrë të përsosur.

Dizajn i qëndrueshëm që dallon

Dyfishoni efiçencën

Përgjysmoni kohën duke bërë dy gjëra në të njëjtën kohë. App Pair ju lejon të menaxhoni dy aplikacione njëkohësisht, kështu që mund të bëni shumë punë me lehtësi kur dëshironi të bëni më shumë gjëra kur jeni në lëvizje. Tani mund të transmetosh video dhe tekstin tënd të preferuar pa pasur nevojë të minimizosh ekranin.

* App Pair është në dispozicion vetëm me aplikacionet që lejojnë përdorimin.

Dyfishoni efiçencën

* App Pair është në dispozicion vetëm me aplikacionet që lejojnë përdorimin.

Siguria e përshtatshme e celularit

  • *Disponueshmëria e shërbimeve do të ndryshojë sipas natyrës së përmbajtjes që është duke u shifruar. **Dosja e Sigurtë e ndan ruajtjen në nivelin e programit.
  • *Disponueshmëria e shërbimeve do të ndryshojë sipas natyrës së përmbajtjes që është duke u shifruar. **Dosja e Sigurtë e ndan ruajtjen në nivelin e programit.
  • *Disponueshmëria e shërbimeve do të ndryshojë sipas natyrës së përmbajtjes që është duke u shifruar. **Dosja e Sigurtë e ndan ruajtjen në nivelin e programit.

Gjithnjë ndezur kur keni nevojë për të

Qëndroni të azhornuar me përditësimet thelbësore. Galaxy A7 ofron Ekran Gjithmonë të Ndezur, që ju lejon të shihni informacionin kryesor si datën, njoftime të motit, orën dhe njoftimet që vijnë në një çast.

Gjithnjë ndezur kur keni nevojë për të

Administratori personal i celularit tuaj

  • *Disa karakteristika të Bixby mund të mos jenë të disponueshme në varësi të vendit, rajonit, pajisjeve, veçorive ose gjuhës. **Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jenë të ndryshme nga specifikimet dhe përshkrimet aktuale për produktin. Përmbajtjet brenda ekranit dhe imazhet janë të simuluara vetëm për qëllime të ilustrimit. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna këtu janë subjekte të ndryshimeve pa njoftim ose pa asnjë detyrim paraprak.
  • *Disa karakteristika të Bixby mund të mos jenë të disponueshme në varësi të vendit, rajonit, pajisjeve, veçorive ose gjuhës. **Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jenë të ndryshme nga specifikimet dhe përshkrimet aktuale për produktin. Përmbajtjet brenda ekranit dhe imazhet janë të simuluara vetëm për qëllime të ilustrimit. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna këtu janë subjekte të ndryshimeve pa njoftim ose pa asnjë detyrim paraprak.
  • *Disa karakteristika të Bixby mund të mos jenë të disponueshme në varësi të vendit, rajonit, pajisjeve, veçorive ose gjuhës. **Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jenë të ndryshme nga specifikimet dhe përshkrimet aktuale për produktin. Përmbajtjet brenda ekranit dhe imazhet janë të simuluara vetëm për qëllime të ilustrimit. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna këtu janë subjekte të ndryshimeve pa njoftim ose pa asnjë detyrim paraprak.

Ruani më shumë, kënaquni më shumë

Mund të mbani lehtësisht pranë gjërat e rëndësishme me hapësirën e zgjerueshme microSD storage—deri në 512GB shtesë. Mbajini ato dokumenta, filma dhe fotografi të preferuara shtesë më siguri të plotë në një vend të leverdisshëm për t’i përdorur lehtësisht pa shqetësim të tepërt.

Ruani më shumë, kënaquni më shumë

Ruani shëndetin tuaj

Takohuni me administratorin personal të shëndetit tuaj për t’a mbajtur jetën tuaj në ekuilibrin më të mirë. Galaxy A7 ofron Shëndeti Samsung, që monitoron nivelet tuaja të veprimtarisë, zakonet e të ushqyerit dhe mënyrën e fjetjes tuaj, të gjitha në një vend të leverdisshëm dhe të sigurtë për t’u përdorur shpejt dhe lehtësisht.

*Gear Fit shitet veç.

Ruani shëndetin tuaj

*Gear Fit shitet veç.

Mesazhet e Dyfishta

Ndani mesazhet tuaja të punës dhe bisedat personale me lehtësi. Me Mesazhet e Dyfishta, tani mund të lidhni dy llogari të ndryshme të bisedave në aplikacionet tuaja të preferuara të mesazheve*—dhe është e thjeshtë të instalohet llogaria e dytë nga ekrani Fillestar ose menuja e cilësimeve.

Mesazhet e Dyfishta

*Ndihma për mesazhet e dyfishta mund të ndryshojë sipas vendit ose aplikacionit të mesazheve dhe mund të mos jetë e përdorshme në modelet me një SIM.

Kalimi me lehtësi në Wi-Fi

Kurseni kohën për aktivizimin dhe çaktivizimin e Wi-Fi. Galaxy A7 ju lejon të ruani historinë e Wi-Fi dhe automatikisht do t’a ndezë dhe fikë atë kur hyni dhe dilni nga zonat e përdorura zakonisht. Tani mund të kënaqeni me lidhjen pa shqetësime ndërsa pakësoni përdorimin e të dhënave celulare kur hyni dhe dilni nga zonat e Wi-Fi.

Kalimi me lehtësi në Wi-Fi

*Lidhja dhe shpejtësia e Wi-Fi mund të ndryshojë në varësi të përdorimit dhe mjedisit.

Cila është jetëgjatësia e baterisë dhe kapaciteti i hapësirës ruajtëse të Note9 tim?

Cila është jetëgjatësia e baterisë dhe kapaciteti i hapësirës ruajtëse të Note9 tim?shihni përgjigjen

Si t’i ndryshoj cilësimet e telekomandës në S Pen?

Si t’i ndryshoj cilësimet e telekomandës në S Pen?shihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.
*Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.

*Matur diagonalisht, madhësia e ekranit është 153,6mm (6,0") si drejtkëndësh i plotë dhe 151,8mm (6,0") duke llogaritur kënde të rrumbullakosura.
*Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.
*Lidhja Wi-Fi (mode) dhe shpejtësia mund të ndryshojnë në varësi të mjedisit të përdorimit.