E re

Galaxy A9 (Dual SIM)

SM-A920FZBDSEE
Ngjyra Blu Blu

The item is in the cart.

Regjistroni më shumë me fuqinë e kamerës së katërfishtë

Regjistroni më shumë me fuqinë e kamerës së katërfishtë

Dizajn plot ngjyra që ju përcakton

Dizajn plot ngjyra që ju përcakton

Infinite viewing pleasure

Kënaqësia e shikimit pa fund

Smartfonë me kamerën e parë në botë të katërfishtë

Galaxy A9 paraqet kamerën e parë në botë të katërfishtë për të regjistruar jetën ashtu siç duhet të shihet. Sistemi i saj inteligjent i kamerës ju jep katër herë funksionalitetin për çdo rast. Tani mund të regjistroni me besim kur ju vjen frymëzimi.

Smartfonë me kamerën e parë në botë të katërfishtë

Regjistroni më shumë me fuqinë e kamerës së katërfishtë

Galaxy A9 është kamera e parë në botë e katërfishtë me Kamera Ultra të Gjërë, Kamera Telefoto, Kamera 24MP dhe Kamera e Thellësisë që ju japin besimin për të regjistruar në raste të ndryshme. Gjithashtu paraqet Përmirësuesin e Pamjes dhe Zbulimin e të Metës, në mënyrë që të mund të filloni të regjistroni imazhet e përmirësuara menjëherë.

Regjistroni më shumë me fuqinë e kamerës së katërfishtë

*19 regjime në dispozicion me Përmirësuesin e Pamjes: Ushqim, Portrete, Lule, Skena brenda, Kafshë, Peisazhe, Gjelbërim, Pemë, Qiell, Male, Plazhe, Agime dhe perëndime, Rrëshqitje në ujë, Skena në rrugë, Skena natën, Ujëvara, Dëborë, Zogj, Tekst. **Zbulimi i të metës zbulon Mbylljen e Syrit, Turbullimin e Fytyrës dhe Dritën nga Pas.***Saktësia a Përmirësuesit të Pamjes dhe Zbulimi i të Metës mund të ndryshojë në varësi të kushteve rrethuese ose të subjektit.****Zbulimi i mbylljes së syrit dhe zbulimi i turbullimit funksionon më mirë kur ka tre ose më pak njerëz në kuadër, 1.5 metra ose më pranë kamerës. *****Zbulimi i të metës së dritës nga pas dërgon njoftime çdo 24 orë kur të metat zbulohen dhe funksionon kur modaliteti HDR është i çaktivizuar.

Dizajn plot ngjyra që ju përcakton

Dizajni i lëmuar dhe i veçantë i Galaxy A9 e bën të lehtë mbajtjen dhe plot klas t’a merrni me vete. Veshja e jashtme premium 3D me xham nga pas paraqitet në opsionet e ngjyrave Kaviar i zi, Blu limonate dhe Rozë çëmçakizi, duke bashkuar pa probleme formën dhe funksionalitetin.

Dizajn plot ngjyra që ju përcakton

Kënaqësia e shikimit pa fund

Bëhu pjesë e asaj që sheh. Galaxy A9 paraqet një Infinity Display FHD+ Super AMOLED 6.3" të shkëlqyer që prodhon kontrast më të mprehtë dhe ngjyrë më dinamike për një eksperiencë shumë më përfshirëse shikimi. Bota përmes ekranit tuaj tani është mjaft e gjallë.

*Infinity Display: një ekran pothuajse pa kornizë, me xham të plotë nga përpara, nga cepi në cep.**Ekrani i matur në mënyrë diagonale si një drejtkëndësh i plotë pa llogaritur cepat e rrumbullakosura.
Kënaqësia e shikimit pa fund

Gjithnjë ndezur kur keni nevojë për të

Shihni informacionin e rëndësishëm dhe përditësohuni me azhornimet thelbësore. Galaxy A9 paraqet Always On Display, që ju lejon të shihni më shumë informacion kryesor si datën, njoftime të motit, orën dhe njoftimet që vijnë në një çast falë ekranit të tij më të gjërë.

Gjithnjë ndezur kur keni nevojë për të

Përjetoni performancë moderne

Galaxy A9 përmban një procesor të fuqishëm dhe të shpejtë Octa-Core me 6GB RAM për t’ju dhënë performancë të lartë të pandërprerë ndërsa bëni punë gjatë ditës.

Përjetoni performancë moderne

*Modeli 8GB RAM i disponueshëm në disa vende.

Ruani më shumë, kënaquni më shumë

Merrni më shumë nga jeta me vete. Galaxy A9 siguron 128GB memorie të brendshme për të ruajtur fotografitë, filmat dhe skedarët tuaj për t’i përdorur me lehtësi. Dhe më shumë, mund të keni deri në 512GB memorie të zgjerueshme përmes një karte microSD.

*Sigurohet memorie e brendshme prej 128GB. *Përveç kësaj, deri në 512GB ruajtje shtesë me kartën e jashtme microSD që shitet veç. **Disponueshmëria mund të ndryshojë sipas vendit.****Memoria aktuale në dispozicion mund të ndryshojë sipas softuerit të instaluar paraprakisht.

Ruani më shumë, kënaquni më shumë

*Sigurohet memorie e brendshme prej 128GB. *Përveç kësaj, deri në 512GB ruajtje shtesë me kartën e jashtme microSD që shitet veç. **Disponueshmëria mund të ndryshojë sipas vendit.****Memoria aktuale në dispozicion mund të ndryshojë sipas softuerit të instaluar paraprakisht.

Karikohet më shpejt, zgjat më shumë

Galaxy A9 vjen me një bateri 3,800 mAh (tipike) që karikohet shpejt, kështu që mund të argëtoheni më gjatë dhe ta karikoni shpejt kur fillon të mbarohet. Dhe falë përputhshmërisë me USB Lloji-C, mund t’a lidhni në në të dyja mënyrat për më shumë lehtësi.

*3,800mAh (tipike) i referohet vlerës tipike të kapacitetit të baterisë të analizuar në kushtet e laboratorit të palës së tretë. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është më pak. Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni www.samsung.com.

Karikohet më shpejt, zgjat më shumë

*3,800mAh (tipike) i referohet vlerës tipike të kapacitetit të baterisë të analizuar në kushtet e laboratorit të palës së tretë. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është më pak. Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni www.samsung.com.

Siguria e përshtatshme e celularit

  • *Imazhe të simuluara për qëllim ilustrimi.
  • *Imazhe të simuluara për qëllim ilustrimi.

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.

*Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.
*Lidhja Wi-Fi (mode) dhe shpejtësia mund të ndryshojnë në varësi të mjedisit të përdorimit.