Galaxy J3 2016 (Dual Sim)

SM-J320FZKDSEE
Memorja 8 GB

The item is in the cart.

1,5 GHz

5,0" (126,3 mm)

CMOS 8,0 MP

138

Përjetim piktoresk i shikimit

Galaxy J i ri vjen me pjesën e përparme të ridizenjuar dhe e sjell kënaqësinë e shikimit në një nivel të ri. Me skaj më të hollë të zi me trashësi prej 4,56 mm, korniza e re ju ofron përjetim më realist në ekranin e gjerë.

Vivid viewing experience

Reduktimi i këndshëm

Me trashësi prej vetëm 7,9 mm dhe me gjerësi prej 71,05 mm, Galaxy J është qartazi më i hollë dhe më kompakt se asnjëherë. Gjithashtu ka skaj më të hollë prej 4,56 mm dhe formë ergonomike për mbajtje, duke e bërë formën e tij ideale për manovrim.

Comfortable minimalism

Bateri më e fortë

Përdoreni telefonin tuaj më gjatë se kurrë me baterinë e re dhe të përmirësuar me kapacitet prej 2600 mAh. Po ju zbrazet bateria? S'ka problem! Zvogëloni konsumimin e baterisë me regjimin Ultra Power Saving Mode.

More Battery Power

Performanca të përmirësuara

Meqë është i pajisur me procesor Quad-Core dhe me memorie Ram prej 1,5 GB, tani keni performanca të fuqishme në dispozicion. Kënaquni duke shikuar internet, video sekuenca dhe lojëra me shpejtësi që do t'ju impresionojë.

Improved Performance

Aplikacioni praktik Smart Manager

Aplikacioni interaktiv Smart Manager ju lejon të kontrolloni dhe të drejtoni funksionet kryesore të telefonit tuaj vetëm me disa prekje të thjeshta. Kontrolloni nivelet e baterisë, hapësirën për magazinim, Memorien RAM në përdorim dhe statusin e sigurisë - të gjitha këto vetëm duke i hedhur një shikim aparatit.

Convenient Smart Manager
  • 1,5 GHz
  • 5,0" (126,3 mm)
  • CMOS 8,0 MP
  • 138
  • 2600
  • Deri në 53

Cila është jetëgjatësia e baterisë dhe kapaciteti i hapësirës ruajtëse të Note9 tim?

Cila është jetëgjatësia e baterisë dhe kapaciteti i hapësirës ruajtëse të Note9 tim?shihni përgjigjen

Çfarë duhet të kem parasysh gjatë karikimit të baterive të smartphonit Galaxy?

Çfarë duhet të kem parasysh gjatë karikimit të baterive të smartphonit Galaxy?shihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.
*Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.

Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.