Galaxy J4+ (Dual Sim)

SM-J415FZDGSEE
Numri i kartave SIM Dual SIM
Memorja 32 GB
Redakto

The item is in the cart.

Ekran më i madh, që të shihni më shumë

Ekran më i madh, që të shihni më shumë

Dallohuni plot stil

Dallohuni plot stil

Rrethojeni veten tuaj me përvojën Dolby

Rrethojeni veten tuaj me përvojën Dolby

Ekran më i madh, që të shihni më shumë

Përgatituni t’a çoni përvojën tuaj të shikimit në një nivel krejtësisht të ri. Galaxy J4+ vjen me Infinity Display HD+ 6.0 inç, me raportin e optimizuar të pamjes 18.5:9. Dhe me dizajnin e tij me peshë të lehtë, të hollë mund të shihni përmbajtjen tuaj të preferuar me më shumë rehati.

Ekran më i madh, që të shihni më shumë

Dallohuni plot stil

Stil luksoz që është i rehatshëm ndaj prekjes. Galaxy J4+ paraqet një dizajn të lëmuar, me cepa të rrumbullakosur që qëndron mirë në dorë. Gjithashtu paraqet një mbulesë premium të llustruar dhe vjen në një seri të opsioneve të ngjyrave të modës, përfshirë rozë, ar dhe e zezë për atë prekje të shtuar të stilit.

Dallohuni plot stil
  • *MP (Megapiksel) nënkupton numrin e miliona pikselave për inç që ka kamera. Ajo ndihmon në përcaktimin e rezolucionit të fotografive tuaja.

Mënyra më e qartë për të regjistruar

Bëni fotografi atje ku drita nuk është e mjaftueshme. Galaxy J4+ paraqet lente të kamerave të dyfishta e pasme 13MP(F1.9) dhe e përparme 5MP(F2.2) për t’ju ndihmuar që të regjistroni me besim në mjedise të dritës së paktë. Falë blicit të saj LED të përparmë me tre nivele, mund të bëni selfie që me të vërtetë shkëlqejnë.

Mënyra më e qartë për të regjistruar

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

Ndërtoni një tregim me fotografitë tuaja

Modifikoni fotografitë dhe videot tuaja për të krijuar historinë tuaj të personalizuar dhe organizoni imazhet dhe videot tuaja sipas temës. Me përmbajtjet tuaja, mund t’i kategorizoni me lehtësi, falë veçorive më të përmirësuara.

Ndërtoni një tregim me fotografitë tuaja

*Imazhe të simuluara për qëllim ilustrimi.

Shijoni krijimtari më të madhe me imazhet tuaja

Shtojini një aftësi krijuese fotografive tuaja. Galaxy J4+ vjen me karakteristika të ndryshme të kamerës dhe filtra krijues për të gjallëruar atë që regjistroni pa shkëlqim.

Shijoni krijimtari më të madhe me imazhet tuaja

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

Ekrani i gatshëm për shumë detyra

Galaxy J4+ paraqet një Infinity Display 6 inç të zgjeruar që e bën atë ideal për veprimtari me shumë detyra, përfshirë lojërat, tekstet dhe shfletimet e internetit. Dhe falë funksionit së tij të App Pair, mund të caktoni takime ndërsa dërgoni mesazhe dhe kontrolloni harta në të njëjtën kohë.

Ekrani i gatshëm për shumë detyra

* App Pair është në dispozicion vetëm me aplikacionet që lejojnë përdorimin.

Rrethojeni veten tuaj me përvojën Dolby

Rrisni shqisat tuaja me tinguj të pasur dhe të fuqishëm. Dolby Atmos është projektuar për të krijuar dhe riprodhuar tinguj shumëkanalëshe për një eksperiencë përfshirëse dhe të fundit të kinemasë në shtëpi. Tani mund të sillni në jetë muzikën dhe filmat tuaj të preferuar me një efekt më tridimensional.

Rrethojeni veten tuaj me përvojën Dolby

*Dolby Atmos lejon përdorimin vetëm të kufjeve stereo me altoparlantët BT.**Dolby Atmos është i disponueshëm vetëm kur regjimi Dolby Atmos është aktivizuar tek Cilësimet.***Kufjet shiten veç.

Siguria e përshtatshme e celularit

  • *Disponueshmëria e këtij shërbimi mund të ndryshojë nga vendi.** Imazhe të simuluara janë për qëllime ilustruese.
  • *Disponueshmëria e këtij shërbimi mund të ndryshojë nga vendi.** Imazhe të simuluara janë për qëllime ilustruese.

Biseda të ndara të punës dhe shtëpisë

Ndani mesazhet tuaja të punës dhe bisedat personale me lehtësi. Me Mesazhet e Dyfishta, tani mund të lidhni dy llogari të ndryshme të bisedave në aplikacionet tuaja të preferuara të mesazheve*—dhe është e thjeshtë të instalohet llogari e dytë nga ekrani Fillestar ose menuja e cilësimeve.

Biseda të ndara të punës dhe shtëpisë

*Ndihma për mesazhet e dyfishta mund të ndryshojë sipas vendit ose aplikacionit të mesazheve dhe mund të mos jetë e përdorshme në modelet me një SIM.

Cila është jetëgjatësia e baterisë dhe kapaciteti i hapësirës ruajtëse të Note9 tim?

Cila është jetëgjatësia e baterisë dhe kapaciteti i hapësirës ruajtëse të Note9 tim?shihni përgjigjen

Si t’i ndryshoj cilësimet e telekomandës në S Pen?

Si t’i ndryshoj cilësimet e telekomandës në S Pen?shihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.
*Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.

*Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.
*Lidhja Wi-Fi (mode) dhe shpejtësia mund të ndryshojnë në varësi të mjedisit të përdorimit.