Galaxy J5 (2016)

SM-J510FZWNSEE
Ngjyra whitewhite

The item is in the cart.

HD Video Recording

HD Video Recording

1,2 GHz

Shpejtësia e CPU

5,2" (131,8 mm)

Madhësia (Ekrani kryesor)

CMOS 13,0 MP

Kamera kryesore - Rezolucioni

Tepër elegant

Jo vetëm i bukur, por edhe mjaft i fuqishëm. Me një bukuri të njëtrajtshme, korniza metalike e integruar e mbron nga gërvishtjet që të mund ta përdorni pa merak dhe ta shfrytëzoni gjatë një periudhe të gjatë kohore.

Tepër elegant

Lejoni dritën të hyjë

Regjistroni jetën në momentet e saja më të bukura. Kënaquni me fotografitë më të qarta të mundshme, madje edhe në kushtet më të errëta me objektivët e tij të përsosur dhe të shpejtë F 1.9 si për kamerën frontale ashtu edhe për atë të pasme. Ose edhe më mirë, shtypni dy herë butonin për ekranin fillestar që të ndizni kamerën.

Lejoni dritën të hyjë

Dilni bukur në çdo kornizë

Çdo herë fotografoni anën tuaj më të mirë me një sfond edhe më të gjerë. Drita e përparme LED dhe regjimi Beauty Mode bëjnë që të dukeni shkëlqyeshëm në ndriçimin më të mirë ndërsa funksioni Palm Recognition (njohja e pëllëmbës së dorës) bën që të vendosni regjistrimin ideal për vetëm disa sekonda.

Dilni bukur në çdo kornizë

Të gjitha në vendin e tyre

Një mori informacionesh sa hap e mbyll sytë. Lidhuni në moment me informacionet kyçe në telefonin tuaj, përfshirë statusin e baterisë, hapësirën për magazinim, memorien RAM dhe sigurinë e aparatit, dhe atëherë nuk ju nevojiten më shumë.

Të gjitha në vendin e tyre

Le të vazhdojë argëtimi i mirë

Bateria e tij rezistente, një nga më të mirat në të gjithë industrinë, me regjimin Ultra Power Saving Mode, bën që aplikacionet tuaja të preferuara të punojnë siç duhet për një kohë të gjatë që asnjëherë të mos humbni paraqitjen e ekranit.

Učinite da dobra vremena traju
  • 1,2 GHz Shpejtësia e CPU
  • 5,2" (131,8 mm) Madhësia (Ekrani kryesor)
  • CMOS 13,0 MP Kamera kryesore - Rezolucioni
  • 158 Pesha (g)
  • 3100 Kapaciteti standard i baterisë (mAh)
  • Deri në 71 Koha e luajtjes së audios (orë)

Si t’i ndryshoj cilësimet e telekomandës në S Pen?

Si t’i ndryshoj cilësimet e telekomandës në S Pen?shihni përgjigjen

Si ta lidh Note9 S Pen përmes Bluetooth?

Si ta lidh Note9 S Pen përmes Bluetooth?shihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.

Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.