Galaxy J6 2018 (Dual Sim)

SM-J600FZDUSEE
Numri i kartave SIM Dual SIM
Memorja 32 GB
Redakto

The item is in the cart.

Jetoni plot ngjyra me ekranin sAMOLED

Jetoni plot ngjyra me ekranin sAMOLED

Rrjedhshmëri dhe stil

Rrjedhshmëri dhe stil

Ekrani i gatshëm për shumë detyra

Ekrani i gatshëm për shumë detyra

1,6 GHz

Shpejtësia e CPU

Jetoni plot ngjyra me ekranin sAMOLED

Gati për ngjyra pa kompromis? Galaxy J6 shfaq imazhe vërtet të gjalla nga skaji në skaj të pajisjes. Infinity Display - duke peshuar 5.6" me një ekran HD+ Super AMOLED dhe një raport 18.5: 9 - maksimizon mbulimin e ekranit të disponueshëm për një përvojë më të madhe shikimi.

Jetoni plot ngjyra me ekranin sAMOLED

Rrjedhshmëri dhe stil

Me stil dhe i rehatshëm për jetën në lëvizje. Me këndet e tij të bukur dhe lëmim të efektshëm, Galaxy J6 mishëron rrjedhshmëri dhe qëndron bukur në pëllëmbën e dorës. Zgjidhni nga një gamë prej katër lloje ngjyrash tërheqëse të pajisjes që përputhen me gjendjen tuaj shpirtërore.

Rrjedhshmëri dhe stil

*Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

Ekrani i gatshëm për shumë detyra

"Infinity Display" 5.6 i gjallë i Galaxy J6 është ideal për veprimtari me shumë detyra, përfshirë lojërat, tekstet dhe shfletimet. App Pair bën të mundur shikimin e videove dhe të dërguarit e mesazheve në të njëjtën kohë, kështu që mund të vazhdoni të shikoni videoklipe pa i hequr sytë nga mesazhet tuaja.

Ekrani i gatshëm për shumë detyra

* App Pair është në dispozicion vetëm me aplikacionet që lejojnë përdorimin.

Tre nivele të ndriçimit

Shtojini qartësi asaj që regjistroni pa shkëlqim. Galaxy J6 ofron tre nivele të rregullimit të blicit për të shmangur degradimin e imazhit kur regjistroni selfie edhe në ambiente të errëta.

Tre nivele të ndriçimit
  • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.

Ndërtoni një tregim me fotografitë tuaja

Modifikoni fotografitë dhe videot tuaja për të krijuar historinë tuaj të personalizuar dhe organizoni imazhet dhe videot tuaja sipas temës. Me përmbajtjet tuaja, mund të kategorizoni me lehtësi dhe t’i shpërndani ato tek miqtë dhe familja falë veçorive më të përmirësuara.

Ndërtoni një tregim me fotografitë tuaja

Siguria e përshtatshme e celularit

  • *Disponueshmëria e këtij shërbimi mund të ndryshojë nga vendi.** Imazhe të simuluara për qëllime ilustruese.
  • *Imazhe të simuluara për qëllime ilustrimi.
  • *Disponueshmëria e këtij shërbimi mund të ndryshojë sipas natyrës së përmbajtjes që është duke u shifruar.**Secure Folder e ndan ruajtjen në nivelin e programit.

Biseda të ndara të punës dhe shtëpisë

Ndani mesazhet tuaja të punës dhe bisedat personale me lehtësi. Me Dual Messenger, tani mund të lidhni dy llogari të ndryshme të bisedave në aplikacionet tuaja të preferuara të mesazheve*—dhe është e thjeshtë të instalohet llogaria e dytë nga faqja Kryesore.

Biseda të ndara të punës dhe shtëpisë

*Aplikacionet e Messenger që mund të përdoren nga Dual Messenger mund të ndryshojnë nga vendi dhe rajoni.

Ruajtje e mjaftueshme

Gjeni vend për të ruajtur ato që ia vlen t’i mbani. Galaxy J6 vjen me ruajtje deri në 15GB të Samsung Cloud kështu që mund të mbani qetësisht përmbajtjen tuaj të sigurtë dhe praktike në çdo kohë dhe kudo që keni nevojë.

*Disponueshmëria e shërbimeve dhe e magazinimit mund të ndryshojnë në varësi të vendit, kompanisë ose mjediseve tuaja. **Hapësira falas e ruajtjes prej 15GB ofrohet për çdo llogari Samsung.

Ruajtje e mjaftueshme

*Disponueshmëria e shërbimeve dhe e magazinimit mund të ndryshojnë në varësi të vendit, kompanisë ose mjediseve tuaja. **Hapësira falas e ruajtjes prej 15GB ofrohet për çdo llogari Samsung.

Ruani shëndetin tuaj

Njihuni me administratorin personal të shëndetit tuaj për t’a mbajtur jetën tuaj në ekuilibrin më të mirë. Galaxy J6 ofron Samsung Health, që monitoron nivelet tuaja të veprimtarisë, zakonet e të ushqyerit dhe mënyrën e fjetjes tuaj, të gjitha në një vend të leverdisshëm dhe të sigurtë për t’u përdorur shpejt dhe lehtësisht.

*Gear Fit shitet veç.

Ruani shëndetin tuaj

*Gear Fit shitet veç.

Kalimi me lehtësi në Wi-Fi

Duke aktivizuar dhe çaktivizuar lehtësisht Wi-Fi, Galaxy J6 ju lejon të ruani historinë e Wi-Fi tuaj dhe automatikisht do t’a ndezë dhe fikë atë kur hyni dhe dilni nga zonat e përdorura shpesh. Tani mund të keni lidhje të rrjedhshme ndërsa pakësoni përdorimin e të dhënave celulare kur hyni dhe dilni nga zonat e Wi-Fi.

Kalimi me lehtësi në Wi-Fi

*Lidhja dhe shpejtësia e Wi-Fi mund të ndryshojë në varësi të përdorimit dhe mjedisit.

  • 1,6 GHz Shpejtësia e CPU
  • 13.0 MP Kamera kryesore - Rezolucioni
  • 154 Pesha (g)
  • 3000 Kapaciteti standard i baterisë (mAh)

Cila është jetëgjatësia e baterisë dhe kapaciteti i hapësirës ruajtëse të Note9 tim?

Cila është jetëgjatësia e baterisë dhe kapaciteti i hapësirës ruajtëse të Note9 tim?shihni përgjigjen

Si t’i ndryshoj cilësimet e telekomandës në S Pen?

Si t’i ndryshoj cilësimet e telekomandës në S Pen?shihni përgjigjen

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.
Memoria përdoruese e disponueshme është më e vogël se memoria përdoruese totale e aparatit për shkak të pjesës së saj të zënë nga sistemi operativ dhe programet e nevojshme për funksionimin normal të aparatit.
Sasia e memories së disponueshme për konsumatorin mund të ndryshojë në varësi të operatorit celular dhe mund të ndryshojë pas përditësimit të softuerit.
Kohëzgjatja e punës së baterisë në bazë të matjeve laboratorike të kompanisë mund të ndryshojë edhe në varësi të parametrizimit të aparatit, mënyrës së përdorimit dhe kushteve në të cilat aparati funksionon.
*Të gjitha specifikimet dhe përshkrimet e dhëna këtu mund të jetë të ndryshme nga specifikimet aktuale dhe përshkrimet për produktin. Samsung rezervon të drejtën për të bërë ndryshime në këtë dokument dhe në produktin e përshkruar këtu, në çdo moment, dhe Samsung nuk ka asnjë detyrim për të dhënë njoftim rreth këtij ndryshimi. Të gjitha informacionet rreth funksioneve, veçorive, specifikimeve, ndërfaqes së përdorimit dhe informacion tjetër rreth produkteve të dhëna në këtë dokument duke përfshirë, por pa u kufizuar me, përfitimet, dizajnin, çmimet, komponentët, performancën, disponueshmërinë dhe kapacitetet e produktit janë subjekte të ndryshimeve pa dhënë njoftim ose pa asnjë detyrim. Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.

*Mbulimi i rrjetit: Rrjeti i mbështetur nga kjo pajisje mund të ndryshojë në varësi të rajonit ose ofruesit të shërbimit.