kamera

Nga afër e sistemit të pasmë me kamera të katërfishtë në Galaxy Note10 plus

Sistemi i ri i kamerave sjell teknologjinë e kategorisë profesionale të filmave në celular dhe e bën atë të thjeshtë për t’u përdorur

Video e kategorisë profesionale

E bën videon po aq epike sa edhe fotografia

Efekte të posaçme, tani për video të celularëve

Turbulloni sfondet me bokeh të videos për thellësinë e fushës si të filmave dhe shtoni efekte të posaçme menjëherë për të regjistruar momente artistike që bien në sy.

Si të përdorni videon e Live Focus Si të përdorni videon e Live Focus

Video e kapur me Live focus video me filtër Blur, duke treguar një grua në një laborator qeramike, e veshur me një përparëse dhe lustron një copë qeramikë
Video e kapur me Live focus video me filtër Big circle, duke treguar një grua në një laborator qeramike, e veshur me një përparëse dhe lustron një copë qeramikë
Video e kapur me Live focus video me filtër Color Point, duke treguar një grua në një laborator qeramike, e veshur me një përparëse dhe lustron një copë qeramikë
Video e kapur me Live focus video me filtër Glitch, duke treguar një grua në një laborator qeramike, e veshur me një përparëse dhe lustron një copë qeramikë

*Video e regjistruar me Galaxy Note10+.

Zmadhimi i Mikrofonit ju lejon të regjistroni tingujt që dëshironi

Kontrolloni tingullin rreth jush ndërsa zmadhoni ose zvogëloni, duke ju dhënë fuqinë për të regjistruar tingullin që ka rëndësi.

Si të përdorni mikrofonin te zmadhimi Si të përdorni mikrofonin te zmadhimi

Video Zmadhimi i mikrofonit e një gruaje në kuzhinë duke gatuar salmon në tigan. Ndërsa kamera zmadhon, tingujt e gatimit bëhen më të lartë dhe zhurma përreth shuhet
Shihni

*Video e regjistruar me Galaxy Note10+.

Funksioni ”Super i qëndrueshëm” i bën regjistrimet e veprimeve të patrazuara dhe të natyrshme

Merrni video me shpejtësi të lartë pa shqetësimin e lëvizjes. Kamera parashikon lëvizjen duke u bazuar tek një bibliotekë e mbi një milionë kuadrove, duke pakësuar dridhjet në videot tuaja.

Si të përdorni Super Qëndrueshmërinë Si të përdorni Super Qëndrueshmërinë

Krahasim i videos me funksionin ”super i qëndrueshëm” i një burri duke vrapuar lart shkallëve në një park. Ai arrin majën dhe kamera rrotullohet rreth tij për t’u përballur me të dhe diellin pas tij. Ekrani është ndarë në dy pjesë për të treguar sesi kur funksioni ”Super i qëndrueshëm” është i çaktivizuar video është e lëkundshme, por kur funksioni ”Super i qëndrueshëm” është i aktivizuar, regjistrimi del i qartë dhe pa tronditje
Shihni

*Video e regjistruar me Galaxy Note10+.

*Modeli i mëparshëm është Galaxy Note9.

HDR10+ regjistron momentin sipas mënyrës që e patë

Regjistroni ngjyrë dhe hollësi të pabesueshme në UHD 4K. Përjetoni ngjyra të pasura dhe kontrast që qëndrojnë të sakta në secilën skenë me HDR10+ dhe Hartën e Tonit Dinamik.1

Video UHD 4K e një gruaje duke ecur përmes një korridori me një ylber dritash që ndriçojnë korridorin. Ajo vendos kufjet e saj ndërsa është duke ecur. Ekrani ndahet në dy pjesë për të treguar sesa e errët është video kur HDR10 plus është i çaktivizuar dhe sa e shkëlqyeshme dhe plot ngjyra është video kur HDR10 plus është i aktivizuar
Shihni

*Video e regjistruar me Galaxy Note10+.

Montazhi i videos

Regjistroni. Bëni montazh. Ndani

Fotografia

Poza profesionale edhe nëse nuk jeni profesionist

Kamera Ultra e Gjerë regjistron ato që të tjerët nuk i vënë re

Zgjeroni fushën e shikimit në 123 gradë me Kamerën Ultra të Gjerë 16MP. Prisni me Kamerën me Kënd të Gjerë 12MP ose afrojuni me zmadhimin optik 2 herë në Kamerën Telefoto 12MP.

*Fotografitë të regjistruara me Galaxy Note10+.

Hapja e dyfishtë nuk ka frikë nga dita ose nata

Kamera me Kënd të Gjerë i përshtatet automatikisht dritës përreth: Regjimi F1.5 u jep dritë skenave të errëta, regjimi F2.4 i mban gjërat të mprehta në dritë të shndritshme të ditës dhe Regjimi i Natës ndriçon skenat me dritë shumë të paktë.

 • Fotografi me dritë të ditës e një gruaje që qëndron ndaj një muri me dorë në bel
 • Fotografi në një mjedis me dritë të paktë e një gruaje që qëndron në një rrugicë me dorë në xhep, duke parë anash
 • Fotografi gjatë natës e një burri të mbështetur në një shtyllë të rrugës

*Fotografitë të regjistruara me Galaxy Note10+.

Kamera e përparme që i shndërron selfit në auto-portrete

Krijuar për më shumë kontakt me syrin natyral, kamera e përparme 10MP tani është e vendosur në qendër të ekranit dhe është përmirësuar për poza më të mira në dritë të paktë.

 • Selfi i një gruaje që shikon nga kamera me flokët që i rrethojnë fytyrën
 • Selfi gjatë natës i një burri që qëndron me këmbët e hapura në gjerësinë e supeve përpara grataçelave të ndriçuara pjesërisht

*Fotografitë të regjistruara me Galaxy Note10+ dhe S Pen.

Optimizuesi i Skenës është vegla juaj sekrete për poza profesionale

Me një takim, Galaxy Note10 dhe Note10+ njohin tema të kërkuara dhe përdorin Harta e Toneve Vendore për të përshtatur cilësimet për poza që mund të përhapen menjëherë.2

 • Modaliteti i personit. Foto e një gruaje në një kuzhinë që bashkon një sallatë salmon. Një goditje e shpejtë e animuar tregon se si Scene Optimizer rrit ngjyrën dhe tonin
 • Modaliteti i luleve. Foto e dy luleve të bardha në një vazo. Një goditje e shpejtë e animuar tregon se si Scene Optimizer rrit ngjyrën dhe tonin
 • Modaliteti i ushqimit. Foto e një sallate salmon. Një goditje e shpejtë e animuar tregon se si Scene Optimizer rrit ngjyrën dhe tonin

*Fotografitë të regjistruara me Galaxy Note10+.

*30 regjime të disponueshëm: Fytyra, Foshnja, Person, Qen, Mace, Ushqim, Njerëz, Plazhe, Qiell, Mal, Perëndim i diellit, Lindje e diellit, Qytet, Dëborë, Ujëvarë, Rrëshqitje në ujë, Skena, Automjete, Pije, Lule, Pemë, Gjelbërim, Kafshë, Këpucë, Ndriçuar nga pas, Brenda, Tekst, Rroba dhe Pamja e natës.

Kamera DepthVision

Kamera që mat siç duhet

Matja e Shpejtë e shndërron kamerën tuaj në një pajisje matëse

Kamera DepthVision dhe inteligjenca AR çiftohen për t’u dhënë juve matje në çast, të përsosura për personat e dhënë pas rinovimeve dhe dekoratorët e mjediseve të brendshme gjithashtu.3

*Fotografia e regjistruar me Galaxy Note10+ me mbivendosje të simuluar për qëllime ilustrimi.

*E disponueshme vetëm në Galaxy Note10+.

Ikona e aplikacionit Matja e Shpejtë

*Aplikacioni Matja e Shpejtë është veç nga aplikacioni i Kamerës.

Fotografia e një shishe me GUI e Matjes së Shpejtë vendosur sipër, duke shfaqur matjet e sendit

Skaneri 3D u jep jetë të objekteve tuaja

Aplikacioni Skaneri 3D ju lejon të bëni një pozë 360 gradë të një objekti dhe ta shndërroni atë në një GIF vizatimor që mund ta shpërndani.4, 5

*E disponueshme vetëm në Galaxy Note10+.

Imazhi vizatimor me Skaner 3D i një shporte të thurur që rrotullohet me 360 gradë
Galaxy Note10
Galaxy Note10+

Ngjyra

Galaxy Note10
 • Aureolë me shkëlqim
 • Aureolë e zezë
 • Aureolë rozë
Galaxy Note10+
 • Aureolë me shkëlqim
 • Aureolë e zezë
 • Aureolë e bardhë

Madhësia e ekranit

Galaxy Note10 6.3”
Galaxy Note10+ 6.8”

Kamera e përparme

Galaxy Note10 Kamera e Selfie
Galaxy Note10+
 • Kamera e Selfit

Kamera e pasme

Galaxy Note10
 • Kamera Telefoto
 • Kamera me Kënd të gjërë
 • Kamera Ultra e Gjërë
Galaxy Note10+
 • Kamera Telefoto
 • Kamera me Kënd të gjërë
 • Kamera Ultra e Gjerë
 • Kamera DepthVision

Kapaciteti i Baterisë*

Galaxy Note10 3500mAh (zakonisht)
Galaxy Note10+ 4300mAh (zakonisht)

RAM

Galaxy Note10
 • 8GB
Galaxy Note10+ 12GB

Ruajta

Galaxy Note10
 • 256GB
Galaxy Note10+
 • 256GB
 • 512GB
 • Disponueshmëria e modelit dhe ngjyra mund të varet nga shteti apo operatori.
 • 3500mAh dhe 4300mAh (zakonisht) i referohet vlerës së zakonshme të kapacitetit të baterisë të analizuar në kushte laboratorike të palës së tretë. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterisë mes mostrave të baterive të analizuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 3400mAh për Galaxy Note10 dhe 4170mAh për Galaxy Note10+. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Zgjeroni për të parë dallimet ndërmjet modeleve të Galaxy Note10.