Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

Performanca

Gjysma e poshtme e Galaxy Note10 plus parë në regjimin e peizazhit me një grafik abstrakt në ekran dhe të turbulluar pak për t’u dukur sikur po lëviz shpejt

Telefoni i vetëm për njerëzit që kërkojnë të marrin sa më shumë nga një telefon

ENERGJI

Energji për të bërë që dita juaj të zgjasë

Karikim Super i Shpejtë — një karikim prej 30 minutash për të zgjatur gjithë ditën

Merrni një karikim 30 minuta për energji që zgjat gjithë ditën.1 Ose hiqni dorë nga kablli me Karikimin e Shpejtë me Valë 2.0.2

Një grua qëndron ndaj një qielli blu të shndritshëm duke parë tek kamera me GUI i karikimit të vendosur sipër. Përqindja e karikimit shkon deri në 100% shpejt për të përfaqësuar shpejtësinë e Karikimit Super të Shpejtë

Bateria për gjithë ditën zgjat po aq sa edhe ju

Është bateria më e madhe deri tani e Note. Inteligjenca e teknologjisë më të fundit njeh dhe u përshtatet zakoneve të celularit tuaj për të zgjatur gjithë ditën.3, 4

4300mAh(ZAKONISHT) Galaxy Note10+
3500mAh(ZAKONISHT) Galaxy Note10
Një grua duke qëndruar ndaj një qielli blu të shndritshëm duke parë tek kamera. Qielli ndryshon nga drita e ditës tek muzgu

Wireless PowerShare ju jep energjinë për të karikuar pajisjet e tjera

Vendosni telefonin e mikut tuaj, Galaxy Buds ose pajisjen e përputhshme me Qi në pjesën e pasme të telefonit tuaj për të filluar karikimin e kundërt. Nuk ka nevojë për kabllo.5

Galaxy Note10 plus vendosur me ekranin poshtë në një tryezë me Galaxy Buds duke u karikuar sipër përmes Wireless PowerShare

*Aksesorët shiten veç. Disponueshmëria e modelit dhe ngjyra mund të ndryshojë në varësi të shtetit apo operatorit.

MEMORIA

Ruajtja e kompjuterit portativ pa kompjuterin portativ

Ruajtja prej gjysmë terabajt vendos një disk në pëllëmbën e dorës tuaj

Me ruajtje të brendshme deri në 512GB dhe të zgjerueshme me deri në 1TB tjetër me një kartë microSD, ka vend për të gjithë muzikën, fotografitë dhe filmat tuaja.6

DERI NË 512GB E BRENDSHME
PLUS DERI NË 1TB PËRMES MICROSD
Galaxy Note10 plus parë vendosur me ekranin lart. Faqe të fotografive dalin nga ekrani për t’u hapur si një libër dhe përfaqësojnë ruajtjen e zgjerueshme të telefonit

SIM hibrid ju mban të lidhur dhe zgjeron ruajtjen tuaj

Vendosni një kartë microSD për më shumë ruajtje ose zëvendësojeni me një kartë SIM të dytë për kapacitetin e SIM të dyfishtë — duke ju bërë dy herë të lidhur me një pajisje.

*Foleja e SIM hibrid e disponueshme vetëm në modelin e Galaxy Note10+ LTE.

*Karta SIM shitet veç. Disponueshmëria e dual SIM mund të ndryshojë në varësi të shtetit apo operatorit.

*Karta microSD shitet veç. Disponueshmëria mund të ndryshojë në varësi të shtetit apo prodhuesit.

Nga afër e Galaxy Note10 plus me folenë e SIM hibrid të nxjerrë me dy kartë SIM të vendosura

APLIKACIONE DHE RAM

Tani shpejt

Trajton të dhënat tuaja sa hapni e mbyllni syrin

Transmetoni, luani ose shkarkoni me shpejtësi të pabesueshme edhe kur kryeni shumë detyra në të njëjtën kohë. Procesori inteligjent gjithashtu vendos paraprakisht aplikacionet e përdorura shpesh për një fillim të shpejtë.

PROCESOR 7nm
RAM7 12GB Galaxy Note10+
RAM7 8GB Galaxy Note10
Ilustrim i procesorit 7nm brenda Galaxy Note10 plus që tregohet në regjim horizontal

LOJËRA

Energjia për të luajtur tani, në çdo kohë

Ndërtuar për lojëra, i perfeksionuar për lojtarët

Sistemi i ftohjes me dhoma të avullit më të holla, me dizajn të ri, IA e përmirësuar dhe NPU i përmirësuar ju sigurojnë një përvojë të patrazuar të lojës me vonesë të pakësuar, edhe kur nxehet loja.

Galaxy Note10 plus treguar me ekranin të ndarë nga trupi për të treguar harduerin brenda. Sistemi i ftohjes me dhomën e avullit vihet në dukje me një gradient blu dhe vjollcë

AR gjithë-përfshirës ju çon në një botë tjetër

Kapacitetet e AR të kombinuara me Infinity-O Display dhe Dolby Atmos e bëjnë përvojën e lojës edhe më të fuqishme.

Një person duke luajtur lojën AR gjithë-përfshirëse Harry Potter: Wizards Unite në Galaxy Note10 plus me S Pen preciz

HARRY POTTER: WIZARDS UNITE software © 2019 Warner Bros. Entertainment Inc. Bashkë-Krijuar nga WB Games San Francisco dhe Niantic, Inc. WIZARDING WORLD, HARRY POTTER dhe FANTASTIC BEASTS Të Drejtat e Botimit © J.K. Rowling. PORTKEY GAMES, HARRY POTTER: Personazhet, emrat dhe treguesit që kanë lidhje të PORTKEY GAMES, HARRY POTTER WIZARDS UNITE, WIZARDING WORLD, HARRY POTTER dhe FANTASTIC BEASTS © and ™ Warner Bros. Entertainment Inc. © Niantic, Inc. Të gjitha të drejtat të rezervuara..

PRODUKTIVITETI

Punoni ndërmjet telefonit dhe kompjuterit pa humbur asnjë çast

Samsung DeX hap një botë të re të kompjuterit si në PC, ashtu edhe në Mac

Tërhiqni dhe vendosni skedarët nga pajisja në pajisje ose bëni redaktime të shpejta në ekranin e madh pa asnjë ndërprerje. Madje mund të punoni në telefonin tuaj ndërsa është i lidhur me kompjuterin përmes kabllit USB. 9

Nga afër e kabllit të Samsung DeX të lidhur me Galaxy Note10 plus me një skicë në ekran. Një imazh tjetër tregon një kompjuter portativ të Samsung me të njëjtën skicë në ekran dhe Galaxy Note10 plus të lidhur përmes kabllit USB me shënimin Ekrani i fikur në ekran

AUDIO

Audio e ndërtuar për t’u ngjethur mishin

Çuarja e tingullit në nivelin e ardhshëm

Altoparlantët dhe kufjet e Llojit-C ofrojnë audio stereo të përmirësuar nga Dolby Atmos për një përvojë të tingullit të pastër, të pasur, 3D.

Duar mbajnë Galaxy Note10 plus në regjimin peizazh me YouTube Premium në ekran duke luajtur një këngë. Rrathë të ilustruar pulsojnë nga telefoni për të përfaqësuar audion stereo të përmirësuar nga Dolby Atmos për një përvojë të tingullit gjithë-përfshirëse, 3D

*Përdoruesit e Galaxy tani marrin deri në 4 muaj falas të YouTube Premium. Gëzojuni YouTube pa reklama, jashtë internetit dhe ndërsa ekrani juaj është i fikur. Kërkohet abonimi në YouTube Premium.13

IP68

Telefoni që nuk ka frikë nga pak ujë

Qëndrueshmëria ndaj ujit që u reziston spërkatjeve

Galaxy Note10, Note10+ dhe S Pen paraqesin një vlerësim IP68, standardi i Galaxy për qëndrueshmërinë ndaj ujit dhe pluhurit.14

Një dorë mban Galaxy Note10 plus jashtë me një imazh me shkronja të plota në ekran dhe pika uji në ekran, duke treguar qëndrueshmërinë ndaj ujit të IP68

SIGURIA

Siguri në çdo nivel mbron atë që është juaja

Samsung Knox jep siguri të kategorisë ushtarake

Të dhënat tuaja private janë të mbrojtura nga maluerët dhe sulme keqdashës duke përdorur platformën e sigurisë Knox të mbështetur në harduer dhe me shumë shtresa.

Nga afër e Galaxy Note10 plus në modalitetin e peizazhit me imazhin e Samsung Knox në ekran

Shkyçje që ju përshtatet juve

Njohja e Fytyrës dhe Shenjë e gishtit Ultrasonik e mban pajisjen tuaj të sigurt derisa të zbulojë veçoritë tuaja individuale. Ose përdorni një PIN, metodë ose fjalëkalim.

Nga afër e ekranit Galaxy Note10 plus, duke treguar GUI të skanerit të Gjurmës së gishtave Ultrasonik
Një burrë duke mbajtur dhe duke parë Galaxy Note10 plus të tij ndërsa përdor Njohjen e Fytyrës për të shkyçur telefonin e tij

BIXBY

Ndihmësi juaj gjithnjë gati, inteligjent

Thjesht thuajeni dhe Bixby e bën realitet

Ndihmësi inteligjent, Bixby, i përgjigjet zërit tuaj. Thjeshtëzoni detyrat tuaja me Komandat e Shpejta duke caktuar një fjalë kryesore ose frazë për një grup veprimesh.15

Një grua duke mbajtur Galaxy Note10 plus me GUI të Bixby në ekran duke shfaqur planin e të nesërmes. Tre njoftime të Bixby-t shfaqen duke thënë “Si është moti nesër?”, “Dërgoji tekst Alisës Shihemi në 10” dhe “Lexo planin e të nesërmes.”

Vizioni i Bixby-t ndryshon sesi e shihni botën

Përdorni kamerën tuaj për të përkthyer fjali të plota nga një gjuhë e huaj përmes Vizionit të Bixby-t të përmirësuar.16

Një dorë duke mbajtur Galaxy Note10 plus me GUI të Përkthimit Live në ekran, duke përkthyer nga një gjuhë e huaj në çast

PËRVOJË ME SHUMË PAJISJE

Thjeshtoni jetën tuaj me Galaxy Note10 dhe Note10+

Lidhuni me një përvojë pa probleme

Komandoni një sferë të pajisjeve nga Galaxy Note10 ose Note10+ juaj, përfshirë Galaxy Tab S5e, Galaxy Buds dhe Galaxy Watch Active2 tuaj, duke përdorur Llogarinë tuaj Samsung për të krijuar një ekosistem të leverdishëm, pa probleme.

Galaxy Tab S5e, Galaxy Note10 plus, Galaxy Watch Active2 dhe Galaxy Buds të treguar të vendosur me ekranin lart. Galaxy Tab S5, Galaxy Note10 plus dhe Galaxy Watch Active2 të gjithë kanë aplikacionin Muzika e Samsung në ekran duke treguar sa e thjeshtë është te keni një përvojë të lidhur pa probleme duke u futur në pajisjet tuaja me llogarinë tuaj Samsung

*Të gjitha produktet shiten veç.

*Secila pajisje duhet të jetë e lidhur me Wi-Fi ose rrjet tjetër me valë.

*Për ndërveprueshmëri, të gjitha pajisjet duhet të jenë të regjistruara me një Llogari të vetme Samsung.

Galaxy Note10
Galaxy Note10+

Ngjyra

Galaxy Note10
 • Aureolë me shkëlqim
 • Aureolë e zezë
 • Aureolë rozë
Galaxy Note10+
 • Aureolë me shkëlqim
 • Aureolë e zezë
 • Aureolë e bardhë

Madhësia e ekranit

Galaxy Note10 6.3”
Galaxy Note10+ 6.8”

Kamera e përparme

Galaxy Note10 Kamera e Selfie
Galaxy Note10+
 • Kamera e Selfit

Kamera e pasme

Galaxy Note10
 • Kamera Telefoto
 • Kamera me Kënd të gjërë
 • Kamera Ultra e Gjërë
Galaxy Note10+
 • Kamera Telefoto
 • Kamera me Kënd të gjërë
 • Kamera Ultra e Gjerë
 • Kamera DepthVision

Kapaciteti i Baterisë*

Galaxy Note10 3500mAh (zakonisht)
Galaxy Note10+ 4300mAh (zakonisht)

RAM

Galaxy Note10
 • 8GB
Galaxy Note10+ 12GB

Ruajta

Galaxy Note10
 • 256GB
Galaxy Note10+
 • 256GB
 • 512GB
 • Disponueshmëria e modelit dhe ngjyra mund të varet nga shteti apo operatori.
 • 3500mAh dhe 4300mAh (zakonisht) i referohet vlerës së zakonshme të kapacitetit të baterisë të analizuar në kushte laboratorike të palës së tretë. Vlera e zakonshme është vlera e parashikuar mesatare duke marrë parasysh devijimin në kapacitetin e baterisë mes mostrave të baterive të analizuara sipas standardit IEC 61960. Kapaciteti i vlerësuar (minimumi) është 3400mAh për Galaxy Note10 dhe 4170mAh për Galaxy Note10+. Kohëzgjatja reale e baterisë mund të ndryshojë në varësi të mjedisit të rrjetit, formës së përdorimit dhe faktorëve të tjerë.

Zgjeroni për të parë dallimet ndërmjet modeleve të Galaxy Note10.